2022 ikizler burcu anneleri

Kuzum izne çıktım ama idari görevim olduğu için onlara devam ediyorum Bİr de biliyorsun doktora tezi yazıyorum, doğumdn önce bitirmem gerekiyor. Bunun stresi ve yoğunluğunu yaşıyorum. Yani şöyle relax bir biçimde uzanıpta hamileleğin keyfini tam olarak çıkaramadım daha 🙄🤷🏼‍♀️😘

hamilelere full izin olmalı bence kolay mı insan getiriyoruz dünyaya😍

Kızlar nasılsınız? ben de giremedim epeydir.
Herkes iyi mi:KK37:
24 hafta izinleri alındı mı? :KK9:

24 hafta iznini vermediler. Haftada 3 gün gidiyorum işe. Çok hazırlamıştım kendimi. Büyük hayal kırıklığı oldu bana :KK43:
İşyerinde zorlanıyorum artık. Özellikle tuvalet konusunda.

off evet ne günleri geride bıraktık hatırlıyorum o zamanları🙄

neyse ki 32. haftaya az kaldı🙏

Canımm merhabalar😊 bizim evde tadilat başladı dün, sonrası bebiş odası düzeltmece. Hazırlıklar tam gaz devam😊 sen neler yapıyorsun, her şey yolunda mı?
Ohh bebiş gelmeden evde değişiklikler demekki 😍

İyiyim ben de canım valla detaylı ultrason sonrası kendimi alışverişe verdim. Bebişe bir şeyler alıyoruz habire kargolar geliyor 🙈 birkaç hafta sonra da odası için mobilya bakarız. Heyecanla bekliyoruz minikleri dimi sağlıkla gelsinler hepsi 😍😍

Kızlar müzikli zürafa uyku arkadaşı geldi, çok tatlı🥰 senin sayende çok uyguna aldım Gooseberry Gooseberry teşekkürler canım 🤩🤩
Yaaa ne demek çok sevindiiim geldi benimki dee 😍 güle güle kullansın çok sevsin miniğin de inşallah 😍
Ben de şimdi onu inceliyordum çok beğendim beyaz gürültü de var içinde müziklerin tınısı vs çok hoşuma gitti 🥰

Eklentiler

• IMG_20220301_201035.jpg
    IMG_20220301_201035.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 45
Yaaa ne demek çok sevindiiim geldi benimki dee 😍 güle güle kullansın çok sevsin miniğin de inşallah 😍
Ben de şimdi onu inceliyordum çok beğendim beyaz gürültü de var içinde müziklerin tınısı vs çok hoşuma gitti 🥰

yaa ne kadar güzelmişş fiyatı da bayağı iyiii🧡

Kızlarım merhaba. Yoğunluktan giremedim. Dün son iş günümdü hesapları iyice kontrol edip teslim ettim. Çıkarken eleman hariç kimse yoktu dükkanda bende anahtarı teslim edip çıktım. Umurumda bile olmadı vallahi. İnsallah bir yamuk yapmazlar da sigorta işinde sıkıntı çıkmaz. Bugün evde ilk günümdü o kadar özlemişim ki evde olmayı 1.5 yıldır çalışıyordum. Artık dinlenme vakti. Darısı başınıza kızlarım🥰 bu arada zaten rahat gecen gebeliğim ikinci trimester da çok daha rahat geciyor hicbir sey anlamıyorum hayrab kaldım kendime. Bir sonraki randevum 21 martta anam nasıl gececek😂

Merhabalaaar🥰
Bugün benim de randevum vardı, 24 haftalık olduğunu gösteren belgeyi aldık idari izin için. Her şey yolundaydı, 29 cm 630 gr olmuş bıdıkko😍😍 ağrılarım için magnezyum yazdı, tablet istedim. Bugünün fotosunu da şöyleee ekleyeyim teyzeler🤩

Ben çok geriden geliyorum, maşallah bu tontiğe. ❤️

Siyah beyaz olana bayıldım, nasıl net mimikleri. 🥰

.

Hello 💕💕
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem 🙏
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük ❤️🧿
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtü ❤️ Vitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan 🙈 rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Ya ben bunları nasıl kaçırdım. 🙈
Alışverşti, balkon düzeniydi derken giremedim kaç gündür kızlar.

Maşallah yaa, günden güne büyüyorlar. ❤️

.

İyi akşamlar kızlar bu hafta kasıklarımda daha çok baskı hissediyorum özellikle hareket ettiği zamanlar sanki vajinama vuruyor gibi geliyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ?

Ara ara oluyo canım.
Hatta vajinaya düzenli aralıklarla bıçak saplanır gibi olduğu da oluyo bende.

.

Kızlarım merhaba. Yoğunluktan giremedim. Dün son iş günümdü hesapları iyice kontrol edip teslim ettim. Çıkarken eleman hariç kimse yoktu dükkanda bende anahtarı teslim edip çıktım. Umurumda bile olmadı vallahi. İnsallah bir yamuk yapmazlar da sigorta işinde sıkıntı çıkmaz. Bugün evde ilk günümdü o kadar özlemişim ki evde olmayı 1.5 yıldır çalışıyordum. Artık dinlenme vakti. Darısı başınıza kızlarım🥰 bu arada zaten rahat gecen gebeliğim ikinci trimester da çok daha rahat geciyor hicbir sey anlamıyorum hayrab kaldım kendime. Bir sonraki randevum 21 martta anam nasıl gececek😂

ayyy harikaa çok sevindimm🧡 teker teker çıkıyosunuz izne🙏

21 mart'ı hemen not alıyorum🚀👩‍💻

İyi akşamlar kızlar bu hafta kasıklarımda daha çok baskı hissediyorum özellikle hareket ettiği zamanlar sanki vajinama vuruyor gibi geliyor sizde de bu durumu yaşayan varmı ?

benim de bugün oldu hatta aklımdan yalancı kasılmalar başlamış olabilir mi diye geçti🙈
bi buna heveslenmediğim kalmıştı😂

Gerçekten insana bir hafifleme geliyor
Ben de izne ayrılalı bı hafta oluyor,evde bir çocuk daha var şimdi bile yetişemiyorum,çalışırken helak oluyormusm resmen.

Bu 24 hafta izni kalkmadan yetiştik çok şükür.

benim de bugün oldu hatta aklımdan yalancı kasılmalar başlamış olabilir mi diye geçti🙈
bi buna heveslenmediğim kalmıştı😂
Benimde aklıma geldi korktum canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı🤲🏻 Bende bebek hareket ettikçe aynı anda vajinada da pıt pıt bişeyler atıyor gibi oluyor tarif de edemiyorum ki 😅😀

Benimde aklıma geldi korktum canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı🤲🏻 Bende bebek hareket ettikçe aynı anda vajinada da pıt pıt bişeyler atıyor gibi oluyor tarif de edemiyorum ki 😅😀

ayy evet çok şükür

bi de dediğin gibi daha önce yaşamayınca insan tarif de edemiyo😇

X