2022 ikizler burcu anneleri

sizin de mi bahçeli Gugubiii

bizim de bahçeli, biz bi de bahçe katındayız bahçeye balkonumuz açılıyo

kesinlikle boşver freshleneceksiniz, yenilenmek her zaman iyidir

Ben tüm tadilat boyunca annemde kalacağım kuzum zaten, evde rahat olmaz diye düşündük. Sonrası için de bu bilgiyi vermen iyi oldu, temizlikten sonra bir süre de gitmem o zaman.

Canım bebek iyiymiş sen içini ferah tut, Cuma da detaylın varmış o zaman için daha çok rahatlar

Zaten zor bir süreçteyiz böyle durumlar insanın daha çok moralini bozuyor Anlayış çok önemli sadece mesleği yapmak için yapılmamalı.. Hayatımda bebek isteği için ilk başta gittim devlet hastanesine odaya 3 kişi alınıp bir ona bir buna bakılması ve senin özelini başkalarının duymasını görünce bir daha da gitmedim (pandemiden önce). Moralini bozmamaya çalış en iyisi kendi doktorun canım güzel olcak her şey

K kdv canım, her şey iyi olacak, merak etme.

Hani 3 idiots filminde vardı ya bi replik, “All is well.” Birbirimize sürekli bunu hatırlatalım.

.

üüüü böyle şeylere ağlarım işte
K kdv kesinlikle bence de en korktuğun açılmaydı Allah'tan ki olmadı öyle bir şey çok şükür

sizin de mi bahçeli Gugubiii

bizim de bahçeli, biz bi de bahçe katındayız bahçeye balkonumuz açılıyo

kesinlikle boşver freshleneceksiniz, yenilenmek her zaman iyidir
Eveet bizim de bahçeli ve bahçe katı sitede çok fazla çocuk var, hava ısındığı an hepsi bahçede civciv gibiler yenilenmek iyi gelecek

K kdv canım, her şey iyi olacak, merak etme.

Hani 3 idiots filminde vardı ya bi replik, “All is well.” Birbirimize sürekli bunu hatırlatalım.

.
ay evettt :)
sakinledim gerçekten destekleriniz sayesinde
Canım bebek iyiymiş sen içini ferah tut, Cuma da detaylın varmış o zaman için daha çok rahatlar
evet kuzu teşekkür ederim
evet ya. gerçekten öyle odaya 3 kişi birden alıyorlar. neden öyle yapıyorlar ben de anladım.
ben orada iç çamaşırımı çıkartırken başka birisi ultrasona yatıyor.
çatala çıkarken başkası iç çamaşırını falan çıkartıyordu. çok saçma
üüüü böyle şeylere ağlarım işte
K kdv kesinlikle bence de en korktuğun açılmaydı Allah'tan ki olmadı öyle bir şey çok şükür
çok şükür kuzu

3 kişi çok saçmaymış gerçekten 5 dk ya indirdiler ya tedavi süresini kesin o yüzden

ooo 3 kişi olayı saçmalamışlar cidden ben öyle bişey yaşamadım da doktorlar aşırı ilgisiz yönlendirme yok hoşgörü yok sıfır hatta benim dediğim ankara şehir hastanesi tabiki ilden ile fark gösterebilir
sen rahat ol annesi minnoşunda strese girmesin

kuzu benim de çok farklı değil bursa şehir hastanesi benim de.
büyük şehir olacak güya.
daha yeni yapıldı sayılır bu hastane zaten. max 3 yıl olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…