- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
ilk di mi bunlarÜhüübunlarda bizim ilk kıyafetlerimiz
Teşekkürler canımmm evet ilk , bugün aldım biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama ilk aldığım birsey olsun hatıra diye aldımilk di mi bunlarsağlıkla giysin minik kuzu
sıfır kollu ben de aldım epeyce, malum yaz bebeleri olacaklar
Ühüübunlarda bizim ilk kıyafetlerimiz
Tesekkur ederizzz canımOy oyyy, nasıl güzel öyle.
Sağlıkla giysin annesi.
.
yaaa ama bu çok tatlıÜhüübunlarda bizim ilk kıyafetlerimiz
Yaa yerimÜhüübunlarda bizim ilk kıyafetlerimiz
Allah'ım hepsi çok minnoşEki Görüntüle 2990500
Bunlar da benim oğlumun ilk giysileri. Alışverişe başlamak için erken mi değil mi bilemedim ama görünce de dayanamıyo insan
Eki Görüntüle 2990500
Bunlar da benim oğlumun ilk giysileri. Alışverişe başlamak için erken mi değil mi bilemedim ama görünce de dayanamıyo insan
Yaaaa çok teşekkür ederimmmm. İnşAllahYaa yerimgüzel günlerde giysin insallah
Allah'ım hepsi çok minnoşgüzel günlerde giysin
Çok teşekkür ederim.bana sorsan hiç erken değil 1 ay önce bebek arabasını almış insanım
hepsi çok güzeller o limonlu desenliye bayıldımsağlıkla giysin
Çok teşekkür ederim.
Aminnn inşAllahüstünde gördüğümüz günlerde gelsin tez vakitte
Yaa bebek arabasını ne marka aldınızzzz
Burada da kar yağışı görünüyor, ayy yağsa keşke.Yarın sabah 8 itibariyle İstanbul'a kar geliyormuş
Burada da kar yağışı görünüyor, ayy yağsa keşke.
Kızlarrrrr bebemin uyku arkadaşııı
Sağlıkla mutlulukla giysin inşallah çok iyi olmuş bu dönemde buldun al alsam mı almasam mı derken her şey uçuyor biz anne yanını kasımda aldık erken mi derken baktık geçen gün iki katına çıkmış iyi ki aldıkEki Görüntüle 2990500
Hem de nasılll şimdiden düşüncesi hayal kurması bile çok güzelşimdi buna sarılıp uyuyacaklar mı yainsan düşündükçe aklını oynatıyo