- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.681
Son zamanlarda haftada 1 aldım resmen ya 3.4. Ayımda falan kilo almaya başladım ben amaaaan iyi düşünelim mesela o top gibi karnın ne güzel olmuştur şimdikuzu ben kendimi yedim yedim bitirdim hep kilo konusunda.
ben hiç kusmadım hiç yemeklerden tiksinmedim bu yüzden de hiç kilo vermemiştim. 4 aya kadar her ay 1 kilo almıştım.
son 2 ay 2,5 - 2,5 aldım ve toplam da 9 kilo ile doktorun yanına gidince doktor şok geçirdi hahahha :)
sonra duygucum istersen bir şeker yüklemesi yapalım dedi. ve o sırada sağlıklı beslenme programı verdi. buradan attım diye hatırlıyorum ama atmadıysam bir sonra ki mesajda atacağım belki uygulamak isteyen olur.
bu aylardan sonra çok hızlı kilo alacağımız için güzel bir önlem oldu benim için.
ayrıca sen 5 kilo almışsın lütfen bana kilodan bahsetme hahahaah :)
bir de benim suyum sınır da çıktı. karbonhidrattan olduğunu düşündü doktor. biraz da bu yüzden daha çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.
dün girdik bir günaha umarım çok etkilememiştir sıvıyı
Zayıf hamile olsaydım takmazdım da çamaşır katlarken bile belim tutuluyor sanki. Geçen benim de ALT değerim yüksek çıktı sorumsuz beslendim biraz protein olsun diye kırmızı eti fazla kaçırdım herhalde, market tavuğu yemiyorum balık da yemiyorum dahiliyeye gittim kırmızı et yemeyeceksin dedi hatta
kendi doktorumda da idrar verdim protein kaçağından şüphelendi ama şükür temiz çıktı onlar da, o sebeple 1 ay brokolili hayata geçmeye karar verdim çok severim bir de haşlayıp yoğurtla yiyorum mis