- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.641
Cinsiyeti bilmeden resimdeki minnosluktan kız olduğu anlaşılıyor yatam kızEvet kızımız olacak teyzesi çok kibar kendileri hareketleri naif naif zaten tam bir kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyeti bilmeden resimdeki minnosluktan kız olduğu anlaşılıyor yatam kızEvet kızımız olacak teyzesi çok kibar kendileri hareketleri naif naif zaten tam bir kız
Süperbiz de koltukları değiştiriyoruz bebeğe temiz pak olsun diye bugün geldiler gelişleriyle bütün dünyamızı değiştiriyolar
Gözün aydın tatlım Nasıl da güzel güzel uyuyor Büyümüş minnoş, maşşallahSevinçten mide yanmasını falan unuttun demi, bende unutmuştum, sonra geri dönüp sormuştum Oh büyümüşte maşallahHello
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtü Vitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
İnsanın aklıbaşından gidiyor vallaGözün aydın tatlım Nasıl da güzel güzel uyuyor Büyümüş minnoş, maşşallahSevinçten mide yanmasını falan unuttun demi, bende unutmuştum, sonra geri dönüp sormuştum Oh büyümüşte maşallah
Yaa çok sevimli renkler çok hoş zaten çok uyumlu olmuş maşallahpeki bu stickerların minnoşluğuna kaç puan
yaaaa, bu neeee çok kalppeki bu stickerların minnoşluğuna kaç puan
Hahahsdjdj yaa tiplere baak şahaneee ve muzip tam oğluşa uygun olmuşpeki bu stickerların minnoşluğuna kaç puan
Aynen öyle, doktor hareket etsin diye dürtünce sinirleniyor keyifleri yerinde olsun 3 ay kadar daha amanYaa o dudaklar ne öyle,dokunmayın keyfim yerinde pozu vermiş baya memnun halinden sanki
Allah bağışlasın Ay huyları nasıl oğlunuzun? Benim çevremdeki ikizler erkeklerin hep aksi. Oğlumun da öyle olmasından korkuyorum2021 haziran doğumlu ikizler burcu bir oğluşum var sizlere selam olsun, kolaylıklar dilerim, bugünlerin keyfini çıkarın sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Ayy maşallah ya mucizeye bak ne kadar güzel duygu demi allah'im herkese nasip etsin gözün aydın canım uyusunlar da büyüsünlerMerhabalaaar
Bugün benim de randevum vardı, 24 haftalık olduğunu gösteren belgeyi aldık idari izin için. Her şey yolundaydı, 29 cm 630 gr olmuş bıdıkko ağrılarım için magnezyum yazdı, tablet istedim. Bugünün fotosunu da şöyleee ekleyeyim teyzeler
Gözün aydın canım ayy bu gün bebeğe doyduk sayenizde çok güzel bir tablo dünyalar senin olsa bu kadar mutlu olunmaz merak etme zaman su gibi geçiyor yakında kucağımıza alacağız allahın izniyleHello
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtü Vitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Çok güzel bir his canımAyy maşallah ya mucizeye bak ne kadar güzel duygu demi allah'im herkese nasip etsin gözün aydın canım uyusunlar da büyüsünler
Gözün aydın canım ayy bu gün bebeğe doyduk sayenizde çok güzel bir tablo dünyalar senin olsa bu kadar mutlu olunmaz merak etme zaman su gibi geçiyor yakında kucağımıza alacağız allahın izniyle
Kendi ve eşimin mutluluğundan üstün mutluluk gözümün önüne gelmiyor benimde allahın izniyle mayis'ta olacak doğum ne kaldi ki marta giriyoruz günler çabuk geçiyor bir bakiyoruz onların düğün tarihini sayıyoruzÇok güzel bir his canım
Anneanneler babaanneler bizden daha heyecanlı vallahi küçücük halleriyle saçtıkları mutluluk dünya kadar
Ayy evet 100 ün altına düşen arkadaşlar oldu kendim o günleri görmüşüm kadar heyecanlandım adım adım yaklaşıyoruz
Ayy yok yok ben henüz kimselere veremem minnoşumu tabi sen çifte erkek anası olunca hemen düğün dernek canlandı gözündeKendi ve eşimin mutluluğundan üstün mutluluk gözümün önüne gelmiyor benimde allahın izniyle mayis'ta olacak doğum ne kaldi ki marta giriyoruz günler çabuk geçiyor bir bakiyoruz onların düğün tarihini sayıyoruz
ayy hiç düğün merağında değilim kız erkek hepsi gidiyor sonuçta kız anasına daha zor erkek biraz daha elde oluyor şaka maka allah bahtlarını güzel eylesin inşallahAyy yok yok ben henüz kimselere veremem minnoşumu tabi sen çifte erkek anası olunca hemen düğün dernek canlandı gözünde
Kız bizim sülale bi değişik eşimin tarafının 5. Torun benim anneminde 4. Torun görsen ilk sanırsın kayınvalidem biraz baskın karakter bazen kızıyorum ama hevesli olduklarını görmek iyi geliyor bir kızıyorum bir seviyorum öyle geçinip gidiyoruz
Ayy allahım anne olmadan kaynanalık yapıyoruz burdaayy hiç düğün merağında değilim kız erkek hepsi gidiyor sonuçta kız anasına daha zor erkek biraz daha elde oluyor şaka maka allah bahtlarını güzel eylesin inşallah
Sen gel büyüt büyüt elin kızı alsın götürsün bu işi sevmedim
ayy hiç düğün merağında değilim kız erkek hepsi gidiyor sonuçta kız anasına daha zor erkek biraz daha elde oluyor şaka maka allah bahtlarını güzel eylesin inşallah
Sen gel büyüt büyüt elin kızı alsın götürsün bu işi sevmedim
Aklıma o geldi zâten düşünmeden olayı kapattımkız anasına mı zorr
asıl bize zor
düğünü hep biz yapıcaz şimdiden para biriktirelim vallaa
sende bi de 2 tane var