2022 ikizler burcu anneleri

Hello 💕💕
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem 🙏
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük ❤️🧿
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtü ❤️ Vitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan 🙈 rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın tatlım😍 Nasıl da güzel güzel uyuyor 🥰 Büyümüş minnoş, maşşallah💕Sevinçten mide yanmasını falan unuttun demi, bende unutmuştum, sonra geri dönüp sormuştum☺️ Oh büyümüşte maşallah 😍

peki bu stickerların minnoşluğuna kaç puan 🙈🙈

Eklentiler

• 8ABE2608-B976-4D7C-8228-31C63A0AEE2A.jpeg
    8ABE2608-B976-4D7C-8228-31C63A0AEE2A.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 50
Gözün aydın tatlım😍 Nasıl da güzel güzel uyuyor 🥰 Büyümüş minnoş, maşşallah💕Sevinçten mide yanmasını falan unuttun demi, bende unutmuştum, sonra geri dönüp sormuştum☺️ Oh büyümüşte maşallah 😍
İnsanın aklıbaşından gidiyor valla 😅
Bide ben kovid geçirdikten sonra ilk kontroldü büyüdümü kilo aldı mı durumu iyimi diye sormaktan kendimi unuttum 🙈
Aman onlar iyi olsunlarda biz atlatırız bir şekilde 💕💕

2021 haziran doğumlu ikizler burcu bir oğluşum var sizlere selam olsun, kolaylıklar dilerim, bugünlerin keyfini çıkarın sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 😊
Allah bağışlasın 🥰🧿 Ay huyları nasıl oğlunuzun? Benim çevremdeki ikizler erkeklerin hep aksi. Oğlumun da öyle olmasından korkuyorum 😅

Merhabalaaar🥰
Bugün benim de randevum vardı, 24 haftalık olduğunu gösteren belgeyi aldık idari izin için. Her şey yolundaydı, 29 cm 630 gr olmuş bıdıkko😍😍 ağrılarım için magnezyum yazdı, tablet istedim. Bugünün fotosunu da şöyleee ekleyeyim teyzeler🤩
Ayy maşallah ya 😻 mucizeye bak ne kadar güzel duygu demi allah'im herkese nasip etsin gözün aydın canım 🤲🥳 uyusunlar da büyüsünler 🥰
Hello 💕💕
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem 🙏
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük ❤️🧿
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtü ❤️ Vitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan 🙈 rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Gözün aydın canım 😻 ayy bu gün bebeğe doyduk sayenizde çok güzel bir tablo 🥳 dünyalar senin olsa bu kadar mutlu olunmaz 😍 merak etme zaman su gibi geçiyor yakında kucağımıza alacağız allahın izniyle 💃

Ayy maşallah ya 😻 mucizeye bak ne kadar güzel duygu demi allah'im herkese nasip etsin gözün aydın canım 🤲🥳 uyusunlar da büyüsünler 🥰

Gözün aydın canım 😻 ayy bu gün bebeğe doyduk sayenizde çok güzel bir tablo 🥳 dünyalar senin olsa bu kadar mutlu olunmaz 😍 merak etme zaman su gibi geçiyor yakında kucağımıza alacağız allahın izniyle 💃
Çok güzel bir his canım 💕💕
Anneanneler babaanneler bizden daha heyecanlı vallahi küçücük halleriyle saçtıkları mutluluk dünya kadar 🥰🥰
Ayy evet 100 ün altına düşen arkadaşlar oldu kendim o günleri görmüşüm kadar heyecanlandım 😅 adım adım yaklaşıyoruz 🙏

Çok güzel bir his canım 💕💕
Anneanneler babaanneler bizden daha heyecanlı vallahi küçücük halleriyle saçtıkları mutluluk dünya kadar 🥰🥰
Ayy evet 100 ün altına düşen arkadaşlar oldu kendim o günleri görmüşüm kadar heyecanlandım 😅 adım adım yaklaşıyoruz 🙏
Kendi ve eşimin mutluluğundan üstün mutluluk gözümün önüne gelmiyor 🙉🙈 benimde allahın izniyle mayis'ta olacak doğum ne kaldi ki marta giriyoruz 🤭 günler çabuk geçiyor bir bakiyoruz onların düğün tarihini sayıyoruz :KK61:

Kendi ve eşimin mutluluğundan üstün mutluluk gözümün önüne gelmiyor 🙉🙈 benimde allahın izniyle mayis'ta olacak doğum ne kaldi ki marta giriyoruz 🤭 günler çabuk geçiyor bir bakiyoruz onların düğün tarihini sayıyoruz :KK61:
Ayy yok yok ben henüz kimselere veremem minnoşumu😅 tabi sen çifte erkek anası olunca hemen düğün dernek canlandı gözünde 😅
Kız bizim sülale bi değişik eşimin tarafının 5. Torun benim anneminde 4. Torun görsen ilk sanırsın kayınvalidem biraz baskın karakter bazen kızıyorum ama hevesli olduklarını görmek iyi geliyor bir kızıyorum bir seviyorum öyle geçinip gidiyoruz 🧿

ilkadımlarım 'da doğuma hazırlık ve doğum çantası ücretsiz eğitimi başladı✌️ katılmak isteyenler için link;

Ayy yok yok ben henüz kimselere veremem minnoşumu😅 tabi sen çifte erkek anası olunca hemen düğün dernek canlandı gözünde 😅
Kız bizim sülale bi değişik eşimin tarafının 5. Torun benim anneminde 4. Torun görsen ilk sanırsın kayınvalidem biraz baskın karakter bazen kızıyorum ama hevesli olduklarını görmek iyi geliyor bir kızıyorum bir seviyorum öyle geçinip gidiyoruz 🧿
😂 ayy hiç düğün merağında değilim kız erkek hepsi gidiyor sonuçta kız anasına daha zor erkek biraz daha elde oluyor 😂 şaka maka allah bahtlarını güzel eylesin inşallah
Sen gel büyüt büyüt elin kızı alsın götürsün bu işi sevmedim :KK70::KK70:

😂 ayy hiç düğün merağında değilim kız erkek hepsi gidiyor sonuçta kız anasına daha zor erkek biraz daha elde oluyor 😂 şaka maka allah bahtlarını güzel eylesin inşallah
Ayy allahım anne olmadan kaynanalık yapıyoruz burda 🤣🤣
Öyle öyle canım bahtları güzel olsun önce ❤️❤️

kız anasına mı zorr
asıl bize zor🤣

düğünü hep biz yapıcaz şimdiden para biriktirelim vallaa🤣🤣

sende bi de 2 tane var🤓

X