- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.621
Kızlar hareketleri içimden çok net hissediyorum da dısarıdan ne zaman görcez ay dayanamıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalaaarherkese mutlu hafta sonları
bugün -C-A-N-A-N- ın kontrolü var, ben bunu atlamışım
cezalıyım bugün
Canan çooook güzel geçsin
Maşallah güzellik bu ya çok şükür izne çıkıyorsun şöyle bir rahatına bakarsın hayırlı olsun Nasıl ağrıların oluyordu kuzum?Merhabalaaar
Bugün benim de randevum vardı, 24 haftalık olduğunu gösteren belgeyi aldık idari izin için. Her şey yolundaydı, 29 cm 630 gr olmuş bıdıkko ağrılarım için magnezyum yazdı, tablet istedim. Bugünün fotosunu da şöyleee ekleyeyim teyzeler
Maşallah yanaklara bakMerhabalaaar
Bugün benim de randevum vardı, 24 haftalık olduğunu gösteren belgeyi aldık idari izin için. Her şey yolundaydı, 29 cm 630 gr olmuş bıdıkko ağrılarım için magnezyum yazdı, tablet istedim. Bugünün fotosunu da şöyleee ekleyeyim teyzeler
Ay maşallahhhh kuzuma, nasıl ponçik ponçik duruyor annesi, nasıl da büyümüşMerhabalaaar
Allahım hepisiniiii sakınsın korusun maşallah büyüyorlar artık kime benzedikleri bile belli olabiliyor ayyyy çok güzelHello
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
Minnoşumu gördüm yine ayy keşke hergün böyle görebilsem
İlk kez yüzünü bu kadar net gördük
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtü Vitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
yarın evde tadilat başlıyor, 15 gün maratonlu geçecek ama sonra dip köşe temizlik ve dinlenmece, gerçekten büyük şans oldu izin. Sol kalçamda ve belimde keskin ağrı oluyordu, bir de geceleri baldırıma kramp giriyordu yatıncaMaşallah güzellik bu ya çok şükür izne çıkıyorsun şöyle bir rahatına bakarsın hayırlı olsun Nasıl ağrıların oluyordu kuzum?
Teşekkür ederim kuzum, çok şükür bugüne ulaştık. Senin bebişin de maşallahı var yakalamış bizimkileri çok tatlılar yaa mimiklerini hareketlerini düşünüp duruyorum çılgın gibiMaşallah yanaklara bak
İzninde hayırlı olsun canım artık güzel güzel dinlenir hazırlıklarını yaparsın rahat rahat
Biz de abilerinin peşinden geliyoruz şükürler olsun ben de deriiin bir oh çektim, izinde hem pem çok işi halledip hem dinlenebileceğizAy maşallahhhh kuzuma, nasıl ponçik ponçik duruyor annesi, nasıl da büyümüş
Oh şükür izne de çıkıyorsun artık, harikaaa.
Gözün aydın tatlım
yarın evde tadilat başlıyor, 15 gün maratonlu geçecek ama sonra dip köşe temizlik ve dinlenmece, gerçekten büyük şans oldu izin. Sol kalçamda ve belimde keskin ağrı oluyordu, bir de geceleri baldırıma kramp giriyordu yatınca
Teşekkür ederim kuzum, çok şükür bugüne ulaştık. Senin bebişin de maşallahı var yakalamış bizimkileri çok tatlılar yaa mimiklerini hareketlerini düşünüp duruyorum çılgın gibi
Biz de abilerinin peşinden geliyoruz şükürler olsun ben de deriiin bir oh çektim, izinde hem pem çok işi halledip hem dinlenebileceğiz
Ahhh çok sağol canım. Yerden bir şey almak bile zorlaştı artık e büyüdüler artık ağrılar normal, idare edeceğiz, anayız biz anaaBebek telaşı başlıyor kolaylıklar gelsin bende de arada biraz ağrı oluyor o yüzden merak ettim benzer bir şey mi diye inşallah devam etmez takviyeler işe yarar hamileyken her şey 2 kat zor oluyor
Merhabalaaar
Artık her biri insan tanesi oldu teşekkürler canımaiyyy dudaklara bak maşallah yanaklar da nasıl etlenmiş, pompiş pompişş
nerdeyse 30 cm lik bir küçük insan
ohh süper izne çıkıyosun o zamann darısı bekleyen herkesin başına
Hello
Biz kontrolden geldik doktor detaylı yeterli dedi sonuçlar güzel bende kontrol ederim şimdi dedi pazartesi olan randevu iptal
1 hafta önde ama değişir takılma dedi 28 cm 532 gram ölçtü Vitaminler aynen devam osteocare ikiye çıkardı mide yanmamı sormayı unuttum heyecandan rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
yarın evde tadilat başlıyor, 15 gün maratonlu geçecek ama sonra dip köşe temizlik ve dinlenmece, gerçekten büyük şans oldu izin. Sol kalçamda ve belimde keskin ağrı oluyordu, bir de geceleri baldırıma kramp giriyordu yatınca
Teşekkür ederim kuzum, çok şükür bugüne ulaştık. Senin bebişin de maşallahı var yakalamış bizimkileri çok tatlılar yaa mimiklerini hareketlerini düşünüp duruyorum çılgın gibi
Biz de abilerinin peşinden geliyoruz şükürler olsun ben de deriiin bir oh çektim, izinde hem pem çok işi halledip hem dinlenebileceğiz
Güzel günlerde kullanın canım, yaşadığım en güzel değişimbiz de koltukları değiştiriyoruz bebeğe temiz pak olsun diye bugün geldiler gelişleriyle bütün dünyamızı değiştiriyolar
Ooo güle güle kullanın,bebis üstünde atlayıp zıplasinbiz de koltukları değiştiriyoruz bebeğe temiz pak olsun diye bugün geldiler gelişleriyle bütün dünyamızı değiştiriyolar
Yaa o dudaklar ne öyle,dokunmayın keyfim yerinde pozu vermiş baya memnun halinden sankiMerhabalaaar
Minnos kız mı öyle bı naiflik var görüntüde.Hello
Bugün keyfi yerindeydi minnoşumunmiyaa senin de mi kontrolün vardıı
ayy ne güzel bugün bebelere doyduk
ne kadar net çıkmış al sana ilk vesikalık foto
seninki de nerdeyse 30 cm olmuş
çok şükür beber sağlıklı ve keyifleri yerinde poz bile vermişler
videoya aldın mı bi sonraki kontrole kadar izlemek çok iyi oluyo
Evet kızımız olacak teyzesi çok kibar kendileri hareketleri naif naif zaten tam bir kızMinnos kız mı öyle bı naiflik var görüntüde.
Bugün buralar hep bebek kokmuş