- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.601
Günaydınlar kızlar. İzne ayrıldım sigortam devam edecek bu ay sonu çıkıyorum ohhhhh mucize gibi bisi oldu ya bu. Para geleydi iyiydi ama canımız sağolsun napalım. Bir sekilde devam edicez hayata
eve gider gitmez gaviscon içiyorum başka hiç bişey işe yaramıyorBenim iki hafta olacak aynı durumdayim hiç bişi yiyemiyorum içemiyorum bı soğuk su iyi geliyordu onuda içe içe hastalandım boğaz ağrım var sıcak bişi içemiyorum öksürükten bogulcam ama benim ilk aylarda berbattı her ayım bı farklı hayırlısıyla şu kışı atlataydik sanada geçmiş olsun
Sadece bakteri mi çıkmıştı,ben de bol epitel ve bakteri yazıyor diğer şeyler hep negatif.
Doktor idrara çıkarken bı problemin var mı dedi ,yok deyince ilac yazmadı.
Bol su iç dedi sadece
Şeker sınırda çıktı diyete devam,tahmin etmiştim aslında dikkat de ediyorum ama diyeti bozmamam gerektiğini hatırlattı bana yine de, yaptırmış olduk ,bu da böylece geçti.
kızlar hamileliğimin ilk zamanlarını özlüyorum
son bir haftadır mide yanması mahvetti beni hiç bulantım bile olmamıştı
bugünde sabah muz yerken midem kalktı biraz öncede yine midem yandı activia vardı yanımda onu yiyeyim dedim orman meyveli içinde böğürtlen çekirdeği gibi bişey var o kaldırdı midemiayy iyiyim iyiyim dedikçe midem coştu
Evet doktor şeker sorunumuz yok rahat olun yazmis mesajla ,ama tam sinirda çıkmış diyete rağmen , dolayısıyla dikkat etmeye devam edeceğim benşu an denk geldim yaptırmışsın çok iyi yaptın
idrardaki bakteri çok yüksek olsa ilaç verirdi demek ki o kadar çok değil, sen bol su iç idrara çık
şekerin de yüksek değil sınırda çıkması iyiohh süper artık kafan rahat eder
Kızlar bakın bizim miniklerden mesaj var
Pantpas yarın sorayım canım bugün akşama kadar çektim işyerinde cidden yaşam kalitesi düşüyor insanındoktora sorup bi mide ilacı aldana Miya
ben pantpas'a başladığımdan beri huzur içindeyim
editliyorum: gaviscon alıyorum demişsinpantpas da mı etki etmedi
Pantpas yarın sorayım canım bugün akşama kadar çektim işyerinde cidden yaşam kalitesi düşüyor insanın
Gerçektem berbat bir durum, hayatımda ilk defa yaşadım. Benim bir kaç gün oldu geçti şimdi. Olucak gibi olursa süt içiyorum geçiyorPantpas yarın sorayım canım bugün akşama kadar çektim işyerinde cidden yaşam kalitesi düşüyor insanın
Yok cnm hiç gitmedim.
Yok cnm hiç gitmedim.
Hareketlerini hissediyorum.
Evden çıkmak bile istemiyorum.
Gittim gördüm eşimi. İçim cız etti.
Haftaya da gördükten sonra detaylı ya giderim yeter daha doğuma kadar.
Maalesef. Daha evrak gelmemiş onu bekliyoruz.kaç gün kaldı gelmesine kuzucum hatırladığım kadarıyla 1 hafta bitmiş bile olabilir çok az kaldı
Maalesef. Daha evrak gelmemiş onu bekliyoruz.
Razıyım biraz daha beklemeye.
Bebeğin dışardan belli olan ilk hareketlerini beraber göreceğiz demiştik.
Allah'ım nasip eder inşallah
2021 haziran doğumlu ikizler burcu bir oğluşum var sizlere selam olsun, kolaylıklar dilerim, bugünlerin keyfini çıkarın sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Aa tüm mesajları okuyorum ama ben de görmemişim randevusu olduğunuherkese mutlu hafta sonları
bugün-C-A-N-A-N- ın kontrolü var, ben bunu atlamışım
cezalıyım bugün
Canan çooook güzel geçsin
Günaydın canım ben süt içemiyorum maalesefGerçektem berbat bir durum, hayatımda ilk defa yaşadım. Benim bir kaç gün oldu geçti şimdi. Olucak gibi olursa süt içiyorum geçiyorDoktora söyledim gaviscon yazdı, aldım ama içmedim.. Sen de süt dene istersen.