2022 ikizler burcu anneleri

eve gider gitmez gaviscon içiyorum başka hiç bişey işe yaramıyor

şu an denk geldim yaptırmışsın çok iyi yaptın

idrardaki bakteri çok yüksek olsa ilaç verirdi demek ki o kadar çok değil, sen bol su iç idrara çık

şekerin de yüksek değil sınırda çıkması iyi ohh süper artık kafan rahat eder

doktora sorup bi mide ilacı aldana Miya

ben pantpas'a başladığımdan beri huzur içindeyim

editliyorum: gaviscon alıyorum demişsin pantpas da mı etki etmedi

Evet doktor şeker sorunumuz yok rahat olun yazmis mesajla ,ama tam sinirda çıkmış diyete rağmen , dolayısıyla dikkat etmeye devam edeceğim ben esim de diyo doktor bile seni rahatlatamiyo benden birşey bekleme

Pantpas yarın sorayım canım bugün akşama kadar çektim işyerinde cidden yaşam kalitesi düşüyor insanın

yaa bilmez miyim gece yanmadan uyuyamayıp yatakta saatlerce oturduğum oldu, geçen gittiğimde doktora yanma var deyince pantpas alabilirsin demişti, o gün bugündür çok rahatım inşallah sana da alabilirsin der rennie içenler de rahat ediyo bu arada

Pantpas yarın sorayım canım bugün akşama kadar çektim işyerinde cidden yaşam kalitesi düşüyor insanın
Gerçektem berbat bir durum, hayatımda ilk defa yaşadım. Benim bir kaç gün oldu geçti şimdi. Olucak gibi olursa süt içiyorum geçiyor Doktora söyledim gaviscon yazdı, aldım ama içmedim.. Sen de süt dene istersen.

Yok cnm hiç gitmedim.
Hareketlerini hissediyorum.
Evden çıkmak bile istemiyorum.
Gittim gördüm eşimi. İçim cız etti.
Haftaya da gördükten sonra detaylı ya giderim yeter daha doğuma kadar.

kaç gün kaldı gelmesine kuzucum hatırladığım kadarıyla 1 hafta bitmiş bile olabilir çok az kaldı

kaç gün kaldı gelmesine kuzucum hatırladığım kadarıyla 1 hafta bitmiş bile olabilir çok az kaldı
Maalesef. Daha evrak gelmemiş onu bekliyoruz.
Razıyım biraz daha beklemeye.
Bebeğin dışardan belli olan ilk hareketlerini beraber göreceğiz demiştik.
Allah'ım nasip eder inşallah

Maalesef. Daha evrak gelmemiş onu bekliyoruz.
Razıyım biraz daha beklemeye.
Bebeğin dışardan belli olan ilk hareketlerini beraber göreceğiz demiştik.
Allah'ım nasip eder inşallah

edecek tabii ki geçip gidecek içini ferah tut
bu da bir sınavdı geçti gitti diyeceğiz

2021 haziran doğumlu ikizler burcu bir oğluşum var sizlere selam olsun, kolaylıklar dilerim, bugünlerin keyfini çıkarın sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

hoş geldin

sana da selam olsun

son düzlüğe, son 3 'e giriyoruz sağlıkla gelsin kuzularımız sizinkini de Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün

Günaydın canım ben süt içemiyorum maalesef bugün doktoruma sorucam gaviscon iyi geliyor ama uzun süreli kullanımda kabızlığa neden olabiliyor rollercoaster pantpas diye bi ilaç önerdi onuda sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…