- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.481
Günaydın kızlarBirkaç hafta önce bebişi pek hissetmiyorum normal mi diye sormuştum size belki hatırlarsınız. Ay onu sorduktan kısa bi süre sonra hissetmek ne kelime içerden dayak yemeye başladım çok hareketli Bu konu aklına takılan varsa diye yazmak istedim.
Evett hissetmek çok başka bi duyguymuş bağ daha da kuvvetleniyorinanılmaz kuvvetlendiler yarım kiloluk tipleriyle o ne güç
ohh süperçok sevindim en azından temasa geçebiliyoruz tontiklerle bi şekilde
Hepsine maşallah minik tosbikkklerrimizzeayy maşallahhyarım kiloyu geçiyo hepsi teker teker benim de dün sakindi bugün kudurdu doktor fobisi diyorum başka da bi şey demiyorum
glikoz verdiler di miyine gazoz gibi Allahtan bi şekilde gidiyor
inşallah güzel çıkar sonuçlar
bugün verirler di mii
Evet değer tabii canımm can ici onlar canOnlar için her şey değerSonucun iyi çıkar inşallah canımm
canımcım hamilelik günlüğünde bir 99 mu gördüm ben22 den sonra kasılmalar başlayabilirmiş, ben rahimde batma gibi oluyodu ama o da muhtemelen bebek yukarı doğru çıktığı ve büyüdüğü için
sol kalçadan bazen bi sğrı giriyo bana kitlenip kalıyorum, o da siyatikmiş yine bebek baskı yaptığı içinmiş
tüm dengemiz değişti
kısa süreli ağrılar yakancı sancılar aynenAllahh bu noktalara geldik mi yaa
canımcım hamilelik günlüğünde bir 99 mu gördüm ben
Ay maşallah maşallah size kocamaaan olmuşşSelam kızlar nasılsınız tontiklerimbiz seker yüklemesine geldik ay midem bulanıyor ha gayret 10 dk kaldı ilk 1 saat dolmasına poncigim yakışıklı iskeletim de gayet iyi kuduranzz durumda 836 gr olmuşuz 33 cm ellerinizden öper
çok geçmiş olsun canım hafif geçmesine çok sevindimKızlar bir süredir yoğunluğumu biliyorsunuz.
Çok şükür, annemin bugün karantinası bitti ve hafif atlattı. Ara ara yine baş ağrısı oluyo.
Bu arada balkonu tamamen boşalttık sonunda.
Şimdi dolap yapılacak oraya.
Bir yandan bebişin eşyaları gelip duruyo, neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık.
Yatak odasında bir köşeye istifledim. Odası boyanacak çünkü.
Benden haberler böyle.
Bundan sonra foruma daha sık girmeye çalışırım.
.
çok geçmiş olsun canım hafif geçmesine çok sevindim
ohh ohh bu arada bir sürü işte halledilmiş güle güle döşersin odasını inşallah canım
yarın 10.30 canım çok ümit etmiyorum ama randevuyu bayağı önceden almıştık eşim gidelim dediği için gidicem cumartesi de kendi doktoruma göstereceğim çıkan raporu
bugünün kontrollerini atmayı unutmuşum
B basiliferd kontrolü vardı
vemiya06 senin devlet'teki detaylın bugün müydü?
canımm çok sevindim atlatmanıza, etkileri bir süre daha devam ediyor bende de kaldı biraz ama geçecektirKızlar bir süredir yoğunluğumu biliyorsunuz.
Çok şükür, annemin bugün karantinası bitti ve hafif atlattı. Ara ara yine baş ağrısı oluyo.
Bu arada balkonu tamamen boşalttık sonunda.
Şimdi dolap yapılacak oraya.
Bir yandan bebişin eşyaları gelip duruyo, neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık.
Yatak odasında bir köşeye istifledim. Odası boyanacak çünkü.
Benden haberler böyle.
Bundan sonra foruma daha sık girmeye çalışırım.
.
Gerçekten karar vermek zor canım, sen doğum sonrası aynı yerde işe dönmeyi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. İyi insanlar demişsin ama ya sigortanı da yapmazlarsa nasıl hak arayacaksın? Yani para mühim değil sigortam yatsın diyorsan aslında hem evde olacaksın hem sigortan olacak ama güvenemedim ben nedensekızlarım ne olur akıl verin çıkmazdayım. ben nisan ayında 32. hafta bitiyor. rapora kadar çalışacaktım işverenim sen çıkınca eleman gelir diye konuşmuştu. sonra alacakları elemanı birkaç yerden istemişler bunlar da şimdi almazsak bulamayız sonra diye aldılar. yani ay başından beri iki kişi çalışıyoruz. işler zaten herkesin bildiği gibi. buraya kadar sorun yok ocak ayının maaşını da asgariden aldım. bugün işverenim bu ay sonu çıkmamın iyi olduğunu söyledi. bende nisana kadar burada olacağımı biliyordunuz elemanı kendiniz aldınız benim sigortaya ihtiyacım var nisana kadar dedim. o da sigortanı yatırmaya devam edeceğiz söz verdik zaten yarı yolda bırakamayız ama görüyorsun iki maaş gerçekten zor olacak. raporuna kadar sigortanı yatıralım ama maaşlarda zorlanıyoruz biliyorsun dedi. çok iyi insanlar gerçekten bir kere bile sorun yaşamadım 1 bucuk yıl boyunca. açıkcası işime de geldi bu durum çalışmadan kim sigorta yapar. ben kabul etme taraftarıyım ancak esim buna karşı çıkıp dava açalım diyecektir. bende işverenlerime yapmak istemiyorum bunu. sigoırta yatırmasalardı o zaman düşünürdüm ama sigortayı yatıracakalarını söylediler esim bu konuda ısrarcı olacaktır strese girmek istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum ne olur yardım edin. esime aksam söylemeyi düsünüyorum
Ücretsiz izinli göstermelerini isteyeceğim zaten cıkıs yapamazlar istifa da gösteremezler sözlerinde durmazsa o zaman dava acarımGerçekten karar vermek zor canım, sen doğum sonrası aynı yerde işe dönmeyi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. İyi insanlar demişsin ama ya sigortanı da yapmazlarsa nasıl hak arayacaksın? Yani para mühim değil sigortam yatsın diyorsan aslında hem evde olacaksın hem sigortan olacak ama güvenemedim ben nedenseKeşke idare edebilselerdi 2 ay daha. Yani kötü olmak istemediğini de anlıyorum ama kabul etmiyorum, önceden konuşmuştuk bunu hem benim için de maaş almamak zor olacak desen, bildiğim kadarıyla yasal olarak da gebe kadını işten çıkaramazlar
canımm çok sevindim atlatmanıza, etkileri bir süre daha devam ediyor bende de kaldı biraz ama geçecektirne güzel işleri yarılamışsın, dolabın boyan yapılınca keyifle yerleşirsin, tadilata kaldı son 4 gün, darısı başıma inşallah
O zaman aslında sen de kendin için iyi olacağını düşünüyorsan değerlendirilebilir. Dinlenmiş de olursun bu süreçte. Tek eksisi maddi yönden olacak, tolere edebilirseniz çok da kötü bir teklif değilmişÜcretsiz izinli göstermelerini isteyeceğim zaten cıkıs yapamazlar istifa da gösteremezler sözlerinde durmazsa o zaman dava acarım