2022 ikizler burcu anneleri

Bizim kargomuz geldi 💕
Bu zarf zıbından istiyordum bulunca kaçırmadım bir karış ya🥰 biz bunları nasıl girdiricez minnacık 😅

Eklentiler

• D0E929B3-4514-4C4D-95E9-24994445E722.jpeg
    D0E929B3-4514-4C4D-95E9-24994445E722.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 7147A391-4DE9-48F2-9A7D-C1113D7D575D.jpeg
    7147A391-4DE9-48F2-9A7D-C1113D7D575D.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 57
Selam kizlar, bende bgn gittim detayliya bir sorun yok cok sukur guzel gecti, bugun ultrason boyunca kipirdadi kipirdadi pit pit vurdu hep 😅

Ben geldim,

tontik 887 gram olmuş😍

suyuna baktı iyi dedi ölçümlerini yaptı, rahim ağzı uzunluğuna baktı hepsi iyi🤩

önümüzdeki hafta kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırıcam✌️ sol kadık ağrısını sordum, bebek büyüdüğü için organlara baskı yapıyor dedi, siyatik ağrısı oluyormuş, sıcak havlu yapabilirsin rahatlatır dedi😇

ama çok büyüdüğü için artık kameraya sığmıyo, karmakarışık bi görüntü yakaladık🙈 galiba parmağını emiyo tam anlaşılmıyo ama ekledim yine de🙈
Masallah cok sevindm sizin guzel gecmesine, rahim agzi uzunluguna ne kdr dediler acaba?

rüyaları iyiye yormanın önemli olduğunu biliyorum ben hemen ilk yorumu yapmış olayım

farklı tabirler gördüm şimdi netten bakınca vee şunu hemen seçtim içinden ✌️😇

kişiye bolluk ve fayda sağlarmış

bebek bereketiyle gelir derler demek ki sana da bolluk bereket getirecek demektir🧡
Ah sağol canımcığım, ağzına sağlık :KK200:
Hayra yoralım hayır olsun tabi ki de..
Oh mis gibi bolluk, bereket daha ne olsun:KK37:

Ahh sağol canımm, ben de personel işlerinde örneği vardır diye düşünüyorum, yoksa dediğin gibi googlea bakayım. Ay Allah korusun kuzum, anlatmayıp iyi olmana sevindim dese iyiymiş aslında☹️ Dikkat ediyoruz zaten kendimize ama görünmeyen musibetler uzak olsun 🧿 zamanını doldursun da gelsin ya bebikler inşallah 🍀
Ben de anlatmasını çok gereksiz buldum... Ve dedim ki rüya sahibini ilgilendirir, bence sen dikkat et bu aralar :lülülü::bicak:
Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi tüm musibetlerden saklasın, amiiiiin :dua:

Selam kizlar, bende bgn gittim detayliya bir sorun yok cok sukur guzel gecti, bugun ultrason boyunca kipirdadi kipirdadi pit pit vurdu hep 😅

Masallah cok sevindm sizin guzel gecmesine, rahim agzi uzunluguna ne kdr dediler acaba?
3,5 demiş izledim şimdi videosundan😇

ayy çok sevindim detaylıyı da atlatmış oldun🙏🙏 çok şükür🧡

Gözün aydın Lumix :) Artık bebikler çok hareketli :emir_bebek::KK11:

rollercoaster rollercoaster cım sen de yaşamıştın sanırım, dün benim de kasığıma ağrı girdi kısa süreli bu bildirimi az önce okudum. Bir de afedersiniz sıkıştığımda da ağrı oluyor doktor bebek baskı yapıyor ileride daha fazla hissedersin demişti.

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-23-08-27-33-865_tr.com.happydigital.happymom.jpg
    Screenshot_2022-02-23-08-27-33-865_tr.com.happydigital.happymom.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 33
K kdv ay çok sevindim canım kocaman olmuş bebisin maşallah sağlıkla büyüsün damadım ♥️♥️♥️ ya bu arada bende 8 kg toplamda aldım 🙄🙄🙄 bana bayadir pilates diyordu bununla ilgili tek yaptığım şey instagramdan hamile pilatesini hafta hafta takip.etmek oldu olaya kendimi dahil edemedim bir türlü 🤣🤣🤣
hafkjshakjsdhjkasdhhkdhakdhsa
ben de hocayla dün tekrardan konuştum. geçen günlere göre kendini daha iyi hissediyormuş ama bugün ders verir mi bilemedim.
sanırım benim ders olayı haftaya kaldı

rollercoaster rollercoaster cım sen de yaşamıştın sanırım, dün benim de kasığıma ağrı girdi kısa süreli bu bildirimi az önce okudum. Bir de afedersiniz sıkıştığımda da ağrı oluyor doktor bebek baskı yapıyor ileride daha fazla hissedersin demişti.

22 den sonra kasılmalar başlayabilirmiş, ben rahimde batma gibi oluyodu ama o da muhtemelen bebek yukarı doğru çıktığı ve büyüdüğü için

sol kalçadan bazen bi sğrı giriyo bana kitlenip kalıyorum, o da siyatikmiş yine bebek baskı yaptığı içinmiş🙈

tüm dengemiz değişti 🙈

kısa süreli ağrılar yakancı sancılar aynen🧡🧡 Allahh bu noktalara geldik mi yaa😇

22 den sonra kasılmalar başlayabilirmiş, ben rahimde batma gibi oluyodu ama o da muhtemelen bebek yukarı doğru çıktığı ve büyüdüğü için

sol kalçadan bazen bi sğrı giriyo bana kitlenip kalıyorum, o da siyatikmiş yine bebek baskı yaptığı içinmiş🙈

tüm dengemiz değişti 🙈

kısa süreli ağrılar yakancı sancılar aynen🧡🧡 Allahh bu noktalara geldik mi yaa😇
Ahh ya evet büyüdüler ondan böyle o zaman 🥰 milimler santim, gramlar kilo oldu neredeyse 🧸 ve resmen bebeklerimizi taşıyoruz 🥺😍🤗

Selam kızlar nasılsınız tontiklerim😍😍 biz seker yüklemesine geldik ay midem bulanıyor ha gayret 10 dk kaldı ilk 1 saat dolmasına 🤔😣 poncigim yakışıklı iskeletim de gayet iyi kuduranzz durumda😎😆 836 gr olmuşuz 33 cm ellerinizden öper 😊💃💃

Selam kızlar nasılsınız tontiklerim😍😍 biz seker yüklemesine geldik ay midem bulanıyor ha gayret 10 dk kaldı ilk 1 saat dolmasına 🤔😣 poncigim yakışıklı iskeletim de gayet iyi kuduranzz durumda😎😆 836 gr olmuşuz 33 cm ellerinizden öper 😊💃💃
Oy maşallah 🧿 benim de şeker yüklemem 10 martta bakalım beni neler bekliyor 🤔😅

ayy maşallahh😍 yarım kiloyu geçiyo hepsi teker teker🧡🧡 benim de dün sakindi bugün kudurdu doktor fobisi diyorum başka da bi şey demiyorum 😂

glikoz verdiler di mi 🚀 yine gazoz gibi Allahtan bi şekilde gidiyor 🙈

inşallah güzel çıkar sonuçlar🙏🙏

bugün verirler di mii

X