- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.461
Masallah cok sevindm sizin guzel gecmesine, rahim agzi uzunluguna ne kdr dediler acaba?Ben geldim,
tontik 887 gram olmuş
suyuna baktı iyi dedi ölçümlerini yaptı, rahim ağzı uzunluğuna baktı hepsi iyi
önümüzdeki hafta kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırıcamsol kadık ağrısını sordum, bebek büyüdüğü için organlara baskı yapıyor dedi, siyatik ağrısı oluyormuş, sıcak havlu yapabilirsin rahatlatır dedi
ama çok büyüdüğü için artık kameraya sığmıyo, karmakarışık bi görüntü yakaladıkgaliba parmağını emiyo tam anlaşılmıyo ama ekledim yine de
Oh şükürler olsun, bebişko hep iyi olsun ki biz de iyi olalımiyiymiş tontikbi dahaki randevuyu 14 Mart'a verdi
senin sonraki ne zaman kuzucummm
Ah sağol canımcığım, ağzına sağlıkrüyaları iyiye yormanın önemli olduğunu biliyorum ben hemen ilk yorumu yapmış olayım
farklı tabirler gördüm şimdi netten bakınca vee şunu hemen seçtim içinden
kişiye bolluk ve fayda sağlarmış
bebek bereketiyle gelir derler demek ki sana da bolluk bereket getirecek demektir
Ben de anlatmasını çok gereksiz buldum... Ve dedim ki rüya sahibini ilgilendirir, bence sen dikkat et bu aralarAhh sağol canımm, ben de personel işlerinde örneği vardır diye düşünüyorum, yoksa dediğin gibi googlea bakayım. Ay Allah korusun kuzum, anlatmayıp iyi olmana sevindim dese iyiymiş aslındaDikkat ediyoruz zaten kendimize ama görünmeyen musibetler uzak olsun zamanını doldursun da gelsin ya bebikler inşallah
3,5 demiş izledim şimdi videosundanSelam kizlar, bende bgn gittim detayliya bir sorun yok cok sukur guzel gecti, bugun ultrason boyunca kipirdadi kipirdadi pit pit vurdu hep
Masallah cok sevindm sizin guzel gecmesine, rahim agzi uzunluguna ne kdr dediler acaba?
Evet çok şükür3,5 demiş izledim şimdi videosundan
ayy çok sevindim detaylıyı da atlatmış oldunçok şükür
Gözün aydın Lumix :) Artık bebikler çok hareketliSelam kizlar, bende bgn gittim detayliya bir sorun yok cok sukur guzel gecti, bugun ultrason boyunca kipirdadi kipirdadi pit pit vurdu hep
Masallah cok sevindm sizin guzel gecmesine, rahim agzi uzunluguna ne kdr dediler acaba?
Evet çok şükür29mm az mi peki?
Bazen 28mm ye kisa diyolar bazen 3e kisa diyolar degisik yorumlar okudum da bi endiselendm, ama normal dedi doktor bakarken, normaldir heralde o zmnbence iyi benim önceki gittiğimdeki videoma bakayım benim de o civardaydı galiba
hafkjshakjsdhjkasdhhkdhakdhsa
rollercoaster cım sen de yaşamıştın sanırım, dün benim de kasığıma ağrı girdi kısa süreli bu bildirimi az önce okudum. Bir de afedersiniz sıkıştığımda da ağrı oluyor doktor bebek baskı yapıyor ileride daha fazla hissedersin demişti.
Ahh ya evet büyüdüler ondan böyle o zaman22 den sonra kasılmalar başlayabilirmiş, ben rahimde batma gibi oluyodu ama o da muhtemelen bebek yukarı doğru çıktığı ve büyüdüğü için
sol kalçadan bazen bi sğrı giriyo bana kitlenip kalıyorum, o da siyatikmiş yine bebek baskı yaptığı içinmiş
tüm dengemiz değişti
kısa süreli ağrılar yakancı sancılar aynenAllahh bu noktalara geldik mi yaa
Oy maşallahSelam kızlar nasılsınız tontiklerimbiz seker yüklemesine geldik ay midem bulanıyor ha gayret 10 dk kaldı ilk 1 saat dolmasına poncigim yakışıklı iskeletim de gayet iyi kuduranzz durumda 836 gr olmuşuz 33 cm ellerinizden öper
Oy maşallahbenim de şeker yüklemem 10 martta bakalım beni neler bekliyor
Selam kızlar nasılsınız tontiklerimbiz seker yüklemesine geldik ay midem bulanıyor ha gayret 10 dk kaldı ilk 1 saat dolmasına poncigim yakışıklı iskeletim de gayet iyi kuduranzz durumda 836 gr olmuşuz 33 cm ellerinizden öper
Onlar için her şey değeray mide bulantısı yapıyor ilk 1 saate son 4 dk sonra 1 saat daha bekleyip kan vericem Allah yardımcımız olsun ponciklerimiz için değer