2022 ikizler burcu anneleri

Selam kizlar, bende bgn gittim detayliya bir sorun yok cok sukur guzel gecti, bugun ultrason boyunca kipirdadi kipirdadi pit pit vurdu hep

Masallah cok sevindm sizin guzel gecmesine, rahim agzi uzunluguna ne kdr dediler acaba?

Ah sağol canımcığım, ağzına sağlık
Hayra yoralım hayır olsun tabi ki de..
Oh mis gibi bolluk, bereket daha ne olsun

Ben de anlatmasını çok gereksiz buldum... Ve dedim ki rüya sahibini ilgilendirir, bence sen dikkat et bu aralar
Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi tüm musibetlerden saklasın, amiiiiin

Selam kizlar, bende bgn gittim detayliya bir sorun yok cok sukur guzel gecti, bugun ultrason boyunca kipirdadi kipirdadi pit pit vurdu hep

Masallah cok sevindm sizin guzel gecmesine, rahim agzi uzunluguna ne kdr dediler acaba?
3,5 demiş izledim şimdi videosundan

ayy çok sevindim detaylıyı da atlatmış oldun çok şükür

Gözün aydın Lumix :) Artık bebikler çok hareketli

rollercoaster cım sen de yaşamıştın sanırım, dün benim de kasığıma ağrı girdi kısa süreli bu bildirimi az önce okudum. Bir de afedersiniz sıkıştığımda da ağrı oluyor doktor bebek baskı yapıyor ileride daha fazla hissedersin demişti.

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-23-08-27-33-865_tr.com.happydigital.happymom.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 34
hafkjshakjsdhjkasdhhkdhakdhsa
ben de hocayla dün tekrardan konuştum. geçen günlere göre kendini daha iyi hissediyormuş ama bugün ders verir mi bilemedim.
sanırım benim ders olayı haftaya kaldı

22 den sonra kasılmalar başlayabilirmiş, ben rahimde batma gibi oluyodu ama o da muhtemelen bebek yukarı doğru çıktığı ve büyüdüğü için

sol kalçadan bazen bi sğrı giriyo bana kitlenip kalıyorum, o da siyatikmiş yine bebek baskı yaptığı içinmiş

tüm dengemiz değişti

kısa süreli ağrılar yakancı sancılar aynen Allahh bu noktalara geldik mi yaa

Ahh ya evet büyüdüler ondan böyle o zaman milimler santim, gramlar kilo oldu neredeyse ve resmen bebeklerimizi taşıyoruz

Selam kızlar nasılsınız tontiklerim biz seker yüklemesine geldik ay midem bulanıyor ha gayret 10 dk kaldı ilk 1 saat dolmasına poncigim yakışıklı iskeletim de gayet iyi kuduranzz durumda 836 gr olmuşuz 33 cm ellerinizden öper

Oy maşallah benim de şeker yüklemem 10 martta bakalım beni neler bekliyor

ayy maşallahh yarım kiloyu geçiyo hepsi teker teker benim de dün sakindi bugün kudurdu doktor fobisi diyorum başka da bi şey demiyorum

glikoz verdiler di mi yine gazoz gibi Allahtan bi şekilde gidiyor

inşallah güzel çıkar sonuçlar

bugün verirler di mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…