2022 ikizler burcu anneleri

O zaman aslında sen de kendin için iyi olacağını düşünüyorsan değerlendirilebilir. Dinlenmiş de olursun bu süreçte. Tek eksisi maddi yönden olacak, tolere edebilirseniz çok da kötü bir teklif değilmiş😊 bakalım eşin ne diyecek o da önemli
Evet dua edin bol boll

Selam kızlar nasılsınız tontiklerim😍😍 biz seker yüklemesine geldik ay midem bulanıyor ha gayret 10 dk kaldı ilk 1 saat dolmasına 🤔😣 poncigim yakışıklı iskeletim de gayet iyi kuduranzz durumda😎😆 836 gr olmuşuz 33 cm ellerinizden öper 😊💃💃
Hay maşallah :nazar:Bir tosuncuk daha, biz de onun tontiş yanaklarından öpüyoruz :KK200:
Şeker yüklemen nasıl geçti? Sonuç çıktı mı, haydi güzel haberler olsun :rapci:

kızlarım ne olur akıl verin çıkmazdayım. ben nisan ayında 32. hafta bitiyor. rapora kadar çalışacaktım işverenim sen çıkınca eleman gelir diye konuşmuştu. sonra alacakları elemanı birkaç yerden istemişler bunlar da şimdi almazsak bulamayız sonra diye aldılar. yani ay başından beri iki kişi çalışıyoruz. işler zaten herkesin bildiği gibi. buraya kadar sorun yok ocak ayının maaşını da asgariden aldım. bugün işverenim bu ay sonu çıkmamın iyi olduğunu söyledi. bende nisana kadar burada olacağımı biliyordunuz elemanı kendiniz aldınız benim sigortaya ihtiyacım var nisana kadar dedim. o da sigortanı yatırmaya devam edeceğiz söz verdik zaten yarı yolda bırakamayız ama görüyorsun iki maaş gerçekten zor olacak. raporuna kadar sigortanı yatıralım ama maaşlarda zorlanıyoruz biliyorsun dedi. çok iyi insanlar gerçekten bir kere bile sorun yaşamadım 1 bucuk yıl boyunca. açıkcası işime de geldi bu durum çalışmadan kim sigorta yapar. ben kabul etme taraftarıyım ancak esim buna karşı çıkıp dava açalım diyecektir. bende işverenlerime yapmak istemiyorum bunu. sigoırta yatırmasalardı o zaman düşünürdüm ama sigortayı yatıracakalarını söylediler esim bu konuda ısrarcı olacaktır strese girmek istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum ne olur yardım edin. esime aksam söylemeyi düsünüyorum
Canımcığım,
Bence ücretsiz izne çıkaracaklarsa gayet iyi. Zaten sende zorlanıyordun giderken. Eee artık daha çabuk yoruluyoruz. Kendini yıpratmaman için bu teklif iyi olmaz mı?

Maddi yönden 1 maaş mı eksik almış olacaksın? Bir de ben şunu anlamadım sonrasında aynı iş yerine dönmeyecek misin?
İzne ayrılırsan sigortanda yatacakmış, keyfine bakmaya çalış..

Kızlar bir süredir yoğunluğumu biliyorsunuz.
Çok şükür, annemin bugün karantinası bitti ve hafif atlattı. Ara ara yine baş ağrısı oluyo.

Bu arada balkonu tamamen boşalttık sonunda.
Şimdi dolap yapılacak oraya.

Bir yandan bebişin eşyaları gelip duruyo, neyi nereye koyacağımı şaşırdım artık. 🙈
Yatak odasında bir köşeye istifledim. Odası boyanacak çünkü.

Benden haberler böyle. 🤗

Bundan sonra foruma daha sık girmeye çalışırım. ❤️

.
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, inşallah.
Ohh hazırlıklarda son hız devam, daha ne olsun miss En Büyük KK
Ama aldıklarının fotilerini, linklerini isteriz,

Hay maşallah :nazar:Bir tosuncuk daha, biz de onun tontiş yanaklarından öpüyoruz :KK200:
Şeker yüklemen nasıl geçti? Sonuç çıktı mı, haydi güzel haberler olsun :rapci:
Teşekkür eder teyzoossuuu😍😍😘😘 bulantı acısından kötü ama sonuçlar iyi kuzum açlık 89 içtikten sonra 132 ve 1 st daha sonra 107 sorunsuz şükür 😍😘😘

Ay maşallah maşallah size kocamaaan olmuşş 🧿 offf benim daha 2 hafta var yüklemeye, atlattın ne güzel🥰
Ayy kuzum felaket bir deneyim kızımda daha iyiydi sekerin tadı bunda kusacaktık valla ramak kalalarla götürdük olayı 🤣😂😁 az kalmış az sağlıkla güzel sonuçlarla gel inşallah sende😍😘😘

ilk adımlarım'da ücretsiz olarak

doğumda kullanılan nefes teknikleri eğitimi başladı,

girmek isteyenler için linki;

Merhaba kızlar, tavsiye edebileceğiniz kız bebek isimleri var mı 🤗
Kızımıza isim bulamıyoruz🥰

not aldıklarımdan yazayım;

ella
aida ya da ayda
çolpan çok severim ( çolpan ilhan'dan)
tilbe ( bu da tilbe saran'dan)
serin
belen ya da pelen
simya (simyacı kitabından)
rina bu benim eski çalıştığım şirketimin ortaklarından birinin ismiydi bunu da severim
lavi not almışım, böyle ayrı ayrı not aldığım çok vardı onları denk geldikçe atarım🧡

senin kafanda neler var pekiii👀

not aldıklarımdan yazayım;

ella
aida ya da ayda
çolpan çok severim ( çolpan ilhan'dan)
tilbe ( bu da tilbe saran'dan)
serin
belen ya da pelen
simya (simyacı kitabından)
rina bu benim eski çalıştığım şirketimin ortaklarından birinin ismiydi bunu da severim
lavi not almışım, böyle ayrı ayrı not aldığım çok vardı onları denk geldikçe atarım🧡

senin kafanda neler var pekiii👀
Ya senin doğum takviminde 99 mu yazıyor 🤩🤩🤩
İlk görmek istediğim kalan gün 140 ti
Şimdi 99 u görmek istiyorum son 12 gün inşallah 🤩
Sonra da 29'u görmek istiyorum 🥰
Seninkini görünce heyecan yaptım şimdi🤩

Çok çok teşekkür ederim,özenle yazmışın ne güzel🤗
Benim aklımdaki tek isim nida 🤗ama ona da hadi tamam diyemedm
Eşim çok zor beğeniyor, listelere bakıyoruz hiç bir isim de hadi bu olsun diyemiyoruz😆
Rina da güzel gibi anlamına bakayım bı🎠

Ya senin doğum takviminde 99 mu yazıyor 🤩🤩🤩
İlk görmek istediğim kalan gün 140 ti
Şimdi 99 u görmek istiyorum son 12 gün inşallah 🤩
Sonra da 29'u görmek istiyorum 🥰
Seninkini görünce heyecan yaptım şimdi🤩

Çok çok teşekkür ederim,özenle yazmışın ne güzel🤗
Benim aklımdaki tek isim nida 🤗ama ona da hadi tamam diyemedm
Eşim çok zor beğeniyor, listelere bakıyoruz hiç bir isim de hadi bu olsun diyemiyoruz😆
Rina da güzel gibi anlamına bakayım bı🎠

aaa Nida çok güzel isim🧡🧡 bi tane de arkadaşım var ismi Nilda o da çok nadir isimlerden🎈

aiiyy evet sonunda düştüm 99'a 🙈🎈🎈🎈
Allah'tan ilk 20 haftayı devirdik hepimiz, yarısı gitti, bundan sonrası da çorap söküğü gibi hızlıca ve keyifle geçsin🙏😍

aaa Nida çok güzel isim🧡🧡 bi tane de arkadaşım var ismi Nilda o da çok nadir isimlerden🎈

aiiyy evet sonunda düştüm 99'a 🙈🎈🎈🎈
Allah'tan ilk 20 haftayı devirdik hepimiz, yarısı gitti, bundan sonrası da çorap söküğü gibi hızlıca ve keyifle geçsin🙏😍
Nilda da gelmişti aklıma evet o da çok güzel 🤩
Bugünleri gördük çok şükür Allah zamanında sağlıkla doğumlar yapmayı nasip etsin bizlere🤗
Asmin nasıl 🤩

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, inşallah.
Ohh hazırlıklarda son hız devam, daha ne olsun miss En Büyük KK
Ama aldıklarının fotilerini, linklerini isteriz,

Az önceki siparişimi paylaşayım hemen. 🙈
Öncelikle Depend almayan varsa e bebekte 43 lira. Daha ucuzu yok şu an.

Instagram’da mühendisoğlunu takip ediyorum, onun önerdiği ürünlerden alıyorum.

DE4F79F9-1D01-4ECC-9FE2-941C35F33789.jpeg
4AF2C292-5F01-4B25-B012-BFDA8F8F7AAF.jpeg

Baby me alt açma bezleri de indirimde.
İhtiyacı olan bakabilir.

.

X