2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın
Biz geldik kontrolden bekleriz diye düşünüyorduk ama erken aldılar şanslıyız bugün ✌
Minik kızımız 26 cm 495 gr olmuş teyzeleri

hastalıktan etkilenmemiş kuzuşum gayet haftasıyla uyumlu dedi şükür
detaylı içinde toplam 8 dk sürdü doktor sessiz sessiz 5 dk falan baktı sonra ekranı çevirip bana ellerini ayaklarını kafasını kalbini gösterdi iç organlarını saydı omurgası iyi dedi yarık dudak yok dedi gözlerinin lensleri oluşmuş dedi kısa sürdü ama çokta baştan savmadı bakalım cumartesi raporu kendi doktorumuza göstericez ona göre ilerliycez
K kdv güzel sonuçların çıkar inşallah canım

ahh amin inşallah yaptırdık bakalım yüklemeyi test 1,5 saate çıkar dedi sonuçlar
oy oy minik büyümeye devam ediyor :)
sıkıntı görmediyse ne kadar güzel kuzu. devlet hastanesine mi gitmiştin

ay mide bulantısı yapıyor ilk 1 saate son 4 dk sonra 1 saat daha bekleyip kan vericem Allah yardımcımız olsun ponciklerimiz için değer
kuzu benden kanı ilk aç aldılar.
sonra glikoz içirdiler. 5 dk içinde bitir bunu dediler.
1 saat sonra kan ver tekrar dediler.
bir daha da kan almadılar benden. 50likti benim.
senin 1 saat sonra neden tekrar kan aldılar ki
kuzu son durum ne

ahh amin inşallah yaptırdık bakalım yüklemeyi test 1,5 saate çıkar dedi sonuçlar

oy oy minik büyümeye devam ediyor :)
sıkıntı görmediyse ne kadar güzel kuzu. devlet hastanesine mi gitmiştin
korona geçirmiştim geçen hafta ona rağmen büyümüş evet şehir hastanesi canım doktor raporu beğenmezse pazarteside özelde randevum var

bizim kızımız olsaydı Umay koyacaktık ismini
korona geçirmiştim geçen hafta ona rağmen büyümüş evet şehir hastanesi canım doktor raporu beğenmezse pazarteside özelde randevum var
oh şükür kuzucum. içimiz de onlara hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. çok korunaklı bir yerdeler

Slm kızlar 24. Hafta idari izne yrn ayrılıyorum sonunda
Size bir sorum olacak ben özel muayenehaneye gidiyorum. Ondan alıcam yazıyı. İllaki sgk ile anlaşması olan devlet veya özel hastaneden mi almamız gerekiyor yazıyı siz nasıl yaptınız yada yapacaksınız?
Balkiz94
SanatkarSeyyah baldan_madam Gugubi

Yanlış sayfaya etiketlemişim bir de kusura bakmayın buradakine cvp yazın

sizleri hatırlıyorum kamuda çalışan başka arkadaşlarım varsa onlar da cvp verirse sevinirim

Ben özel hastaneden aldm SGK anlaşmalı, özel kliniklerde olur diye düşünüyorum ama net bı bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…