2022 ikizler burcu anneleri

Lcw'nın Defacto'nun buradaki mağazalarında hamile için bir iki bi şey var onlarda çok iyi değillerdi. Sitesinden mi aldın elbiseyi Gugubiciğim. Fiyatı da çok uygunmuş. Ben de pentiden tayt türü şeyler aldım, Las Bandito'dan elbise aldım, büyük beden uzun gömlekler, kazaklar onları giyiniyorum :) Ama yeni elbiseler almak istiyorum ben deeee

Ben de bugün dilekçe verdim kuruma, 28înde dersler başlamadan vereyim artık dedim. Raporu da geçen hafta kontrole gittiğimde almıştım doktordan. Onu da ekleyip idareye verdim. Dilekçeyi yazma konusunda sıkıntı yaşarsan google yaz örnek dilekçeler çıkıyor şekercim, bilgin olsun diye yazıyorum

hahahahah :)
yuvarlanarak gezeceğiz yakında :) :)
allah sonumuzu hayır etsin valla :)

ayyyy sen öyle söylediğinde içim titredi...
ben sanırım hazır değilim kızlar ya.
nasıl bakıcam el kadar bebeğe
Ay evet lütfen zamanına kadar beklesin minnoşlarımızzzzzz.
Bu arada size dün yaşadığım bir şeyi anlatayım;
Samimi bir arkadaşım var, dün yana döne beni arıyor tlfdan. Neyse açtık konuşuyoruz, iyi misin diyor?
Evet çok şükür iyiyim dedim. Rüyamda seni gördüm merdivenden yuvarlanıyordun diyor.... Hem de oruç tutmak için sahura kalkmıştım sahurdan sonra gördüm rüyayı diyor.... Kendine çok oku diyor.... Hey Allahım ya bu rüya anlatılır mı demi ya.... Tabi ki rüyaları hayra yorumlamak lazım ama yine de bi içim ürperdiii ((

Ya maşallah kuzum, bir haftada 100 gramdan fazla kilo almış dimi :) Sen öğrenince kendimde öğrenmiş gibi hissediyorum, Aynıyız ya :)

Maşallah sen de çok iyi bakıyosun minnoşa
Kalça ağrısı falan iyiye işaret o zaman :) Büyüdüklerine işaret :)

iyiymiş tontik bi dahaki randevuyu 14 Mart'a verdi

senin sonraki ne zaman kuzucummm

aaa neden yasak kuzucum.
doktorun bana verdiği listeyi atabilirim. hatta bir sonra ki mesajda atayım. belki uygulamak istersiniz
Eylül 2020de rahim operasyonu geçirdim kuzum, açık ameliyat şeklinde oldu. Rahmimi tenis topu gibi dıştan diktiklerini söyledi dr, açılma olmasın diye spor yasak, sadece yürüyüş o da yavaş yavaş ve yormadan. Sağlık sorunumuz çıkmasın da idare edicez bu süreçte

Evet canım ben hep internetten alıyorum, olmayanı da iade ediyorum. Mağazalarda hiç çeşit yok, bi de bu göbüşle kabinde denemeyi gözüm yemiyor

rüyaları iyiye yormanın önemli olduğunu biliyorum ben hemen ilk yorumu yapmış olayım

farklı tabirler gördüm şimdi netten bakınca vee şunu hemen seçtim içinden

kişiye bolluk ve fayda sağlarmış

bebek bereketiyle gelir derler demek ki sana da bolluk bereket getirecek demektir

Ahh sağol canımm, ben de personel işlerinde örneği vardır diye düşünüyorum, yoksa dediğin gibi googlea bakayım. Ay Allah korusun kuzum, anlatmayıp iyi olmana sevindim dese iyiymiş aslında Dikkat ediyoruz zaten kendimize ama görünmeyen musibetler uzak olsun zamanını doldursun da gelsin ya bebikler inşallah

Amanın 1 kiloya ne kalmış kiiiii güzel haberler, tatlış bebişler Arden yine yapıyodur komik bişeyler aslında

Oh maşallah, her şeyin yolunda olması harika, aslında 5-6 ayda 9 kilo almakta normal değil mi ya :)
Şeker yüklemesinde de güzel haberler alırsın umarım
aminn inşallah kuzum. bence normalde de işte doktorum pek beğenmedi ahhaha :)
ooooyyyyy maşallah tıtrıla :)
1 kg ya çok az kalmış özge :)
ayy allah korusun. hayra yormak lazım canım benim.
sen at kafandan bu düşünceyi

oy çok geçmiş olsun kuzucum. kendini hiç yorma boşver.
sağlıkla alalık kucaklarımıza. kilo dediğimiz ne ki
1 sene de veririz çocuğun peşine koşturmaktan

hey allahım ya kötü rüya normalde de anlatılmaz hele hamileye hiiiiiiiç anlatılmaz. rüyaların tersi çıkar derler güzel düşün rabbim yanımızda :)

Çok tatlı değiller mi ya pamuk pamuk duruyor daha şimdiden
Her şeyin yolunda olması çok güzel maşallah tırtıl kocaman oldu da ekranlara sığmıyor mu artık ya

maşallah kuzuşa gramlardan kilolara çok az kaldı
sağlığıda yerindeymiş annesi süper

K kdv ay çok sevindim canım kocaman olmuş bebisin maşallah sağlıkla büyüsün damadım ya bu arada bende 8 kg toplamda aldım bana bayadir pilates diyordu bununla ilgili tek yaptığım şey instagramdan hamile pilatesini hafta hafta takip.etmek oldu olaya kendimi dahil edemedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…