- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.441
Lcw'nın Defacto'nun buradaki mağazalarında hamile için bir iki bi şey var onlarda çok iyi değillerdi. Sitesinden mi aldın elbiseyi Gugubiciğim. Fiyatı da çok uygunmuş. Ben de pentiden tayt türü şeyler aldım, Las Bandito'dan elbise aldım, büyük beden uzun gömlekler, kazaklar onları giyiniyorum :) Ama yeni elbiseler almak istiyorum ben deeeeDoğru diyorsun, bizim kurum baya rahat ben genelde taytla kotla geldim, zaten son haftam. Beğendiğim parçalar da çok pahalı, insan 2-3 ay için de o kadar para vermek istemiyor. Dediğin givi tulum kurtarıcı olur, göğüs altından bollaşan elbiseler de aslında doğum sonrası kullanılır. Benim aldığım elbise şuydu, kalın siyah çorapla tatlı oluyor
DeFacto ile Kadın ve Erkek Giyimde Akdeniz Modası
DeFacto ile kadın ve erkek modasında Akdeniz esintileri! Sen de hemen rahat giyimin öncüsü DeFactoya tıkla ve online alıÅveriÅin keyfine var!www.defacto.com.tr
Ben de bugün dilekçe verdim kuruma, 28înde dersler başlamadan vereyim artık dedim. Raporu da geçen hafta kontrole gittiğimde almıştım doktordan. Onu da ekleyip idareye verdim. Dilekçeyi yazma konusunda sıkıntı yaşarsan google yaz örnek dilekçeler çıkıyor şekercim, bilgin olsun diye yazıyorumAman da amaaan ne kadar da büyümüşşşşben de 9 kilo aldım, bakalım benim dr ne diyecek, cumartesi 24. Hafta kontrolüm var izne ayrılabilmem için en azından spora onay çıkmasına sevindim, hem ağrılar da azalıyormuş pilates ile. Bana o da yasak Şişmeye devam
Ay evet lütfen zamanına kadar beklesin minnoşlarımızzzzzz.hahahahah :)
yuvarlanarak gezeceğiz yakında :) :)
allah sonumuzu hayır etsin valla :)
ayyyy sen öyle söylediğinde içim titredi...
ben sanırım hazır değilim kızlar ya.
nasıl bakıcam el kadar bebeğe
Ya maşallah kuzum, bir haftada 100 gramdan fazla kilo almış dimi :) Sen öğrenince kendimde öğrenmiş gibi hissediyorum, Aynıyız ya :)Ben geldim,
tontik 887 gram olmuş
suyuna baktı iyi dedi ölçümlerini yaptı, rahim ağzı uzunluğuna baktı hepsi iyi
önümüzdeki hafta kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırıcamsol kadık ağrısını sordum, bebek büyüdüğü için organlara baskı yapıyor dedi, siyatik ağrısı oluyormuş, sıcak havlu yapabilirsin rahatlatır dedi
ama çok büyüdüğü için artık kameraya sığmıyo, karmakarışık bi görüntü yakaladıkgaliba parmağını emiyo tam anlaşılmıyo ama ekledim yine de
Ya maşallah kuzum, bir haftada 100 gramdan fazla kilo almış dimi :) Sen öğrenince kendimde öğrenmiş gibi hissediyorum, Aynıyız ya :)
Maşallah sen de çok iyi bakıyosun minnoşa
Kalça ağrısı falan iyiye işaret o zaman :) Büyüdüklerine işaret :)
Eylül 2020de rahim operasyonu geçirdim kuzum, açık ameliyat şeklinde oldu. Rahmimi tenis topu gibi dıştan diktiklerini söyledi dr, açılma olmasın diye spor yasak, sadece yürüyüş o da yavaş yavaş ve yormadan. Sağlık sorunumuz çıkmasın da idare edicez bu süreçteaaa neden yasak kuzucum.
doktorun bana verdiği listeyi atabilirim. hatta bir sonra ki mesajda atayım. belki uygulamak istersiniz
Evet ay nasıl mutluyum, pandeminin getirdiği çoook nadir güzelliklerden24'te çıkıyosun di mi ohh harika çok seviniyorum sizin adınıza yaa
Evet canım ben hep internetten alıyorum, olmayanı da iade ediyorum. Mağazalarda hiç çeşit yok, bi de bu göbüşle kabinde denemeyi gözüm yemiyorLcw'nın Defacto'nun buradaki mağazalarında hamile için bir iki bi şey var onlarda çok iyi değillerdi. Sitesinden mi aldın elbiseyi Gugubiciğim. Fiyatı da çok uygunmuş. Ben de pentiden tayt türü şeyler aldım, Las Bandito'dan elbise aldım, büyük beden uzun gömlekler, kazaklar onları giyiniyorum :) Ama yeni elbiseler almak istiyorum ben deeee
Ay evet lütfen zamanına kadar beklesin minnoşlarımızzzzzz.
Bu arada size dün yaşadığım bir şeyi anlatayım;
Samimi bir arkadaşım var, dün yana döne beni arıyor tlfdan. Neyse açtık konuşuyoruz, iyi misin diyor?
Evet çok şükür iyiyim dedim. Rüyamda seni gördüm merdivenden yuvarlanıyordun diyor.... Hem de oruç tutmak için sahura kalkmıştım sahurdan sonra gördüm rüyayı diyor.... Kendine çok oku diyor.... Hey Allahım ya bu rüya anlatılır mı demi ya.... Tabi ki rüyaları hayra yorumlamak lazım ama yine de bi içim ürperdiii((
Ben de bugün dilekçe verdim kuruma, 28înde dersler başlamadan vereyim artık dedim. Raporu da geçen hafta kontrole gittiğimde almıştım doktordan. Onu da ekleyip idareye verdim. Dilekçeyi yazma konusunda sıkıntı yaşarsan google yaz örnek dilekçeler çıkıyor şekercim, bilgin olsun diye yazıyorum
Ahh sağol canımm, ben de personel işlerinde örneği vardır diye düşünüyorum, yoksa dediğin gibi googlea bakayım. Ay Allah korusun kuzum, anlatmayıp iyi olmana sevindim dese iyiymiş aslındaAy evet lütfen zamanına kadar beklesin minnoşlarımızzzzzz.
Samimi bir arkadaşım var, dün yana döne beni arıyor tlfdan. Neyse açtık konuşuyoruz, iyi misin diyor?
Evet çok şükür iyiyim dedim. Rüyamda seni gördüm merdivenden yuvarlanıyordun diyor.... Hem de oruç tutmak için sahura kalkmıştım sahurdan sonra gördüm rüyayı diyor.... Kendine çok oku diyor.... Hey Allahım ya bu rüya anlatılır mı demi ya.... Tabi ki rüyaları hayra yorumlamak lazım ama yine de bi içim ürperdiii((
Amanın 1 kiloya ne kalmış kiiiiiBen geldim,
tontik 887 gram olmuş
önümüzdeki hafta kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırıcamsol kadık ağrısını sordum, bebek büyüdüğü için organlara baskı yapıyor dedi, siyatik ağrısı oluyormuş, sıcak havlu yapabilirsin rahatlatır dedi
ama çok büyüdüğü için artık kameraya sığmıyo, karmakarışık bi görüntü yakaladıkgaliba parmağını emiyo tam anlaşılmıyo ama ekledim yine de
aminn inşallah kuzum. bence normalde de işte doktorum pek beğenmedi ahhaha :)Oh maşallah, her şeyin yolunda olması harika, aslında 5-6 ayda 9 kilo almakta normal değil mi ya :)
Şeker yüklemesinde de güzel haberler alırsın umarım
ooooyyyyy maşallah tıtrıla :)Ben geldim,
tontik 887 gram olmuş
ayy allah korusun. hayra yormak lazım canım benim.Ay evet lütfen zamanına kadar beklesin minnoşlarımızzzzzz.
oy çok geçmiş olsun kuzucum. kendini hiç yorma boşver.Eylül 2020de rahim operasyonu geçirdim kuzum, açık ameliyat şeklinde oldu. Rahmimi tenis topu gibi dıştan diktiklerini söyledi dr, açılma olmasın diye spor yasak, sadece yürüyüş o da yavaş yavaş ve yormadan. Sağlık sorunumuz çıkmasın da idare edicez bu süreçte
hey allahım ya kötü rüya normalde de anlatılmaz hele hamileye hiiiiiiiç anlatılmaz. rüyaların tersi çıkar derler güzel düşün rabbim yanımızda :)Ay evet lütfen zamanına kadar beklesin minnoşlarımızzzzzz.
ay maşallh ya darısı basımızaa 32 haftaEvet ay nasıl mutluyum, pandeminin getirdiği çoook nadir güzelliklerden
Çok tatlı değiller mi ya pamuk pamuk duruyor daha şimdidenBen geldim,
tontik 887 gram olmuş
maşallah kuzuşa gramlardan kilolara çok az kaldıBen geldim,
tontik 887 gram olmuş
Keşke hiç ayrım olmasa hepimiz ayrılsakay maşallh ya darısı basımızaa 32 hafta