2022 ikizler burcu anneleri

Çalıştıgım icin tayt giymek istemiyorum kuzu evde zaten onlarla befes alıyorum ama calısırken tulum şart

ayy yok kuzucum bende öyle tulum falan göremedim bende bahçıvan tarzı elbise istiyorum olanlar çok kısa nerdeyse mini hamileyiz biz yahu manken değiliz yap uzun isteyen kestirsin firmalar da bi değişik
Yok yavrum yok netten alcam iste mecbur

Çalıştıgım icin tayt giymek istemiyorum kuzu evde zaten onlarla befes alıyorum ama calısırken tulum şart
Doğru diyorsun, bizim kurum baya rahat ben genelde taytla kotla geldim, zaten son haftam. Beğendiğim parçalar da çok pahalı, insan 2-3 ay için de o kadar para vermek istemiyor. Dediğin givi tulum kurtarıcı olur, göğüs altından bollaşan elbiseler de aslında doğum sonrası kullanılır. Benim aldığım elbise şuydu, kalın siyah çorapla tatlı oluyor

günaydııın

1 kiloya yakın oldu seninki de iyice büyüyolar, gelsin kuvvetli tekmeler hazırıııız

her şeyin yolunda olmasına çok şükür

yarın şeker yüklemen de sorunsuz geçsin

pilateste neler yaptırdıklarını nasıl geçtiğini anlat bize gidince, ben iyice haminne gibi oldum zaten

bi sonraki randevuya da bu kuzular ne yiyince hareketleniyo onu bulalım

24'te çıkıyosun di mi ohh harika çok seviniyorum sizin adınıza yaa

Oyyyy maşallah tontirik kocaman olmuş annesii yarasın yediklerin bol bol vitamin olsun pilatesi ben de sordum tabii öneriyorum dedi evde malzemelerim var da başlayacak güç kuvvet irade lazım
kuzu ben evde kendi kendime yapamam hayatta ben de o irade yok :)
o yüzden direk hoca ile anlaştım.
valla akşamları bel ağrım başlıyor biraz ayakta kalınca. yandık ki ne yandık. şimdiden böyleysek son zamanları düşünemiyorum

aaa neden yasak kuzucum.
doktorun bana verdiği listeyi atabilirim. hatta bir sonra ki mesajda atayım. belki uygulamak istersiniz
ah sorma ben dün doktora dedim ki her gün yarım saat yürüyorum.
o kadar karbonhidrat yersen 1 saat yürüsen de kar etmez diye söylendi hahahaha :)
şeker yüklemesinden bir şey çıkmaz umarım da sadece yediğim için kilo almışımdır :)
aaa anlatırım tabi anlatmaz olur muyum.
valla ben dün tetanozda oldum ondan mı göstermedi acaba.
gerçi çok hareketliydi. ama şapşilik sakladı da sakladı yüzünü :)

hahahahah :)
yuvarlanarak gezeceğiz yakında :) :)
allah sonumuzu hayır etsin valla :)
ayy nisan annelerinden ikiz bebek doğmuş ben şok
yavaştan sıra bize geliyor sanki
ayyyy sen öyle söylediğinde içim titredi...
ben sanırım hazır değilim kızlar ya.
nasıl bakıcam el kadar bebeğe

bende bu yaşta endişe yaşıyorum
hele o doğumdan sonra emdi emmedi durumu beni strese sokuyor doyduğunu falan nasıl anlıycaz çok kompleks
emme konusu çok can sıkıyor.
ama strese sokmamak gerek kendimizi.
emmeyebilir. dünyanın sonu değil diye uyarıyorum hep kendimi.
ağlayıp belli eder bence doymadığını. biz eşimle boğazlıyız. umarım bize çeker çocuk hahaah :)

Evet kesinlikle kiraz çekirdeği kadar mide bol bol sütümüz olsun da doyarlar inşallah

ayy koptum ya inşallah boğazı eşime çeker güzel iştahlıdır kendisi
hiç mama karşıtı değilim tek doysun aç kalmasında istediğini seçebilir ✌

Evet kesinlikle kiraz çekirdeği kadar mide bol bol sütümüz olsun da doyarlar inşallah
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn çok yürekten dedim bunu :)
ayy koptum ya inşallah boğazı eşime çeker güzel iştahlıdır kendisi
hiç mama karşıtı değilim tek doysun aç kalmasında istediğini seçebilir ✌
hahahha :)
aynen öyle canım bakalım nasıl günler bizi bekliyor :)
umarım emer. mama fiyatları aldı başını gitti. ara ara bakıyorum yüreğim dayanmıyor ghahahaa :)
şimdiden stoklasam mı diye düşünmüyor değilim

Oh maşallah, her şeyin yolunda olması harika, aslında 5-6 ayda 9 kilo almakta normal değil mi ya :)
Şeker yüklemesinde de güzel haberler alırsın umarım

Hamile kıyafeti bulmak gerçekten ne kadar zormuş... Ben de bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum. Böyle güzel güzel butikler, siteler bilen varsa bize de söyleyin kızlaaaar

Ben geldim,

tontik 887 gram olmuş

suyuna baktı iyi dedi ölçümlerini yaptı, rahim ağzı uzunluğuna baktı hepsi iyi

önümüzdeki hafta kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırıcam sol kadık ağrısını sordum, bebek büyüdüğü için organlara baskı yapıyor dedi, siyatik ağrısı oluyormuş, sıcak havlu yapabilirsin rahatlatır dedi

ama çok büyüdüğü için artık kameraya sığmıyo, karmakarışık bi görüntü yakaladık galiba parmağını emiyo tam anlaşılmıyo ama ekledim yine de

Eklentiler

• 954F8D98-D8A5-414E-AF1F-C328EDE2FE14.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…