- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.421
Çalıştıgım icin tayt giymek istemiyorum kuzu evde zaten onlarla befes alıyorum ama calısırken tulum şartOf şu kıyafet sorunsalı. Ben 1 kot 2 tayt 2 bol paça taytımsı, 1 elbise, 1 jile aldım, kendimde de bol tshirt ve eşofman takımı vardı döndürüp döndürüp giyiyorum onlarısadece kotu lcw mağazadan aldım. Diğerlerini lcw defacto hm penti ve trendyolmilla internetten aldım canım. Baharda da sürekli tayt tshirt giymeyi planlıyorum, elimdekilerle idare edebilirim umarım
Yok yavrum yok netten alcam iste mecburayy yok kuzucum bende öyle tulum falan göremedim bende bahçıvan tarzı elbise istiyorum olanlar çok kısa nerdeyse mini hamileyiz biz yahu manken değiliz yap uzun isteyen kestirsin firmalar da bi değişik
Doğru diyorsun, bizim kurum baya rahat ben genelde taytla kotla geldim, zaten son haftam. Beğendiğim parçalar da çok pahalı, insan 2-3 ay için de o kadar para vermek istemiyor. Dediğin givi tulum kurtarıcı olur, göğüs altından bollaşan elbiseler de aslında doğum sonrası kullanılır. Benim aldığım elbise şuydu, kalın siyah çorapla tatlı oluyorÇalıştıgım icin tayt giymek istemiyorum kuzu evde zaten onlarla befes alıyorum ama calısırken tulum şart
kızlar selam birkaç gündür giremedim buraya.
kontrolümüz çok güzel geçti şükür. 705 gram 30 cm ile aranıza giriş yaptım.
24+0 olduk bugün
doktor bebekle ilgili her şey yolunda dedi.
dün yüzünü göstermedi kapattı da kapattı yüzünü. iyice derinlere girdi :)
ama bana kilo konusunda uyarıda bulundu ve sağlıklı beslenme programı verdi. 2 ay da 5 kg alınca kadında şaşırdı tabi :)
toplam 9 kg ile yoluma devam ediyorum ahhaah :)
pilatese onay verdi. hoca ile konuştum. hocanın biraz sağlık sıkıntısı varmış o yüzden belki haftaya kalabilir pilates işi.
3 hafta sonra tekrar çağırdı.
şeker yüklemesi istedi. ve onun yanında birkaç tahlil daha istedi.
yarın sağlık ocağında şeker yüklemesine gideceğim.
14 martta da bebişi görmeye inşallah.
Aman da amaaan ne kadar da büyümüşşşşben de 9 kilo aldım, bakalım benim dr ne diyecek, cumartesi 24. Hafta kontrolüm var izne ayrılabilmem için en azından spora onay çıkmasına sevindim, hem ağrılar da azalıyormuş pilates ile. Bana o da yasak Şişmeye devam
kuzu ben evde kendi kendime yapamam hayatta ben de o irade yok :)Oyyyy maşallah tontirik kocaman olmuş annesii yarasın yediklerin bol bol vitamin olsunpilatesi ben de sordum tabii öneriyorum dedi evde malzemelerim var da başlayacak güç kuvvet irade lazım
aaa neden yasak kuzucum.Aman da amaaan ne kadar da büyümüşşşşben de 9 kilo aldım, bakalım benim dr ne diyecek, cumartesi 24. Hafta kontrolüm var izne ayrılabilmem için en azından spora onay çıkmasına sevindim, hem ağrılar da azalıyormuş pilates ile. Bana o da yasak Şişmeye devam
ah sorma ben dün doktora dedim ki her gün yarım saat yürüyorum.maşallah kuzucuğa ne güzel büyümüşbebişler sağlıklı olsun da kilolara çözüm bulunur canım hiç sıkıntı etme yaşantımıza biraz hareket eklersek herşey yoluna girer
bende masa başı çalıştığım için çok kuyruk sokumu bel sırt ağrısı oluyor öğle araları yürümeye başladım havalarda daha iyi bu hafta iyi geldi bayağı
Pilates rahatlatır seni inşallah
aaa anlatırım tabi anlatmaz olur muyum.günaydııın
1 kiloya yakın oldu seninki de iyice büyüyolar, gelsin kuvvetli tekmelerhazırıııız
her şeyin yolunda olmasına çok şükür
yarın şeker yüklemen de sorunsuz geçsin
pilateste neler yaptırdıklarını nasıl geçtiğini anlat bize gidince, ben iyice haminne gibi oldum zaten
bi sonraki randevuya da bu kuzular ne yiyince hareketleniyo onu bulalım
ayy nisan annelerinden ikiz bebek doğmuş ben şokNisan analarindan ilk doğum gerçekleşti ikiz anası tabi kiisimleri muhteşem maşallah
hahahahah :)
ayyyy sen öyle söylediğinde içim titredi...ayy nisan annelerinden ikiz bebek doğmuş ben şok
yavaştan sıra bize geliyor sanki
bende bu yaşta endişe yaşıyorumayyyy sen öyle söylediğinde içim titredi...
ben sanırım hazır değilim kızlar ya.
nasıl bakıcam el kadar bebeğe
emme konusu çok can sıkıyor.bende bu yaşta endişe yaşıyorum
hele o doğumdan sonra emdi emmedi durumu beni strese sokuyordoyduğunu falan nasıl anlıycaz çok kompleks
Evet kesinlikleemme konusu çok can sıkıyor.
ama strese sokmamak gerek kendimizi.
emmeyebilir. dünyanın sonu değil diye uyarıyorum hep kendimi.
ağlayıp belli eder bence doymadığını. biz eşimle boğazlıyız. umarım bize çeker çocuk hahaah :)
ayy koptum yaemme konusu çok can sıkıyor.
ama strese sokmamak gerek kendimizi.
emmeyebilir. dünyanın sonu değil diye uyarıyorum hep kendimi.
ağlayıp belli eder bence doymadığını. biz eşimle boğazlıyız. umarım bize çeker çocuk hahaah :)
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn çok yürekten dedim bunu :)Evet kesinliklekiraz çekirdeği kadar mide bol bol sütümüz olsun da doyarlar inşallah
hahahha :)ayy koptum yainşallah boğazı eşime çeker güzel iştahlıdır kendisi
hiç mama karşıtı değilim tek doysun aç kalmasında istediğini seçebilir ✌
Oh maşallah, her şeyin yolunda olması harika, aslında 5-6 ayda 9 kilo almakta normal değil mi ya :)kızlar selam birkaç gündür giremedim buraya.
kontrolümüz çok güzel geçti şükür. 705 gram 30 cm ile aranıza giriş yaptım.
24+0 olduk bugün
doktor bebekle ilgili her şey yolunda dedi.
dün yüzünü göstermedi kapattı da kapattı yüzünü. iyice derinlere girdi :)
ama bana kilo konusunda uyarıda bulundu ve sağlıklı beslenme programı verdi. 2 ay da 5 kg alınca kadında şaşırdı tabi :)
toplam 9 kg ile yoluma devam ediyorum ahhaah :)
pilatese onay verdi. hoca ile konuştum. hocanın biraz sağlık sıkıntısı varmış o yüzden belki haftaya kalabilir pilates işi.
3 hafta sonra tekrar çağırdı.
şeker yüklemesi istedi. ve onun yanında birkaç tahlil daha istedi.
yarın sağlık ocağında şeker yüklemesine gideceğim.
14 martta da bebişi görmeye inşallah.
Hamile kıyafeti bulmak gerçekten ne kadar zormuş... Ben de bu konuda çok sıkıntı yaşıyorum. Böyle güzel güzel butikler, siteler bilen varsa bize de söyleyin kızlaaaarGünaydınlar kontrolleriniz güzel gecsindün hamile kıyafeti baktım özellikle tulum hiçbir yerde bulamadım inanır mısınız sinir stres sahibi oldum durduk yere. İnternetten alacağım resmen. Dedim bu insanlar hamile kalmadan mı doguruyor