- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.401
Kizlar yarin benim de detayli ultrasonum var, gitmeden önce bisey yapmam gerekiyomu acaba?
İyi akşamlar kızlar
-C-A-N-A-N- ın annesi nasıl oldu haber var mı çok endişelenmişti umarım herşey yolundadır
Yok canım hiç hissetmiyorum aslında nabzımın yüksek olduğunu hissedip ona bağlıyordum ama şöyle ki geçen hafta sağlık ocağına gidip kaç defa tansiyon ölçtürdüm o zaman da nabzım yüksek gibiydi ama tansiyonum çıkmadı 10-12 civarlarındaydı şaşırmıştım, bebeyi göreceğim günler içimde kelebekler tansiyonlar uçuşuyorOh ya, çok şükür her şey yolundaHer güzel haber bizleri çok mutlu ediyor tansiyonun heyecandan çıkıyor demekki, ee o da normal yani Benim dr hiç tansiyonuma bakmıyor sen çıktığını hissediyor musun kuzucum?
4te benm randevuumaiiyyhemen notumuzu alalım kaçta?
benden extra bi şey istememişlerdi hatta doktorun ofisinde kahve falan ikram ettiler
çok güzel geçsin kuzum
Yaaaaaaa, çok minnoşlar. En sevdiklerim bunlarbizim bugün tırtılın odasının badanası bitti
o zaman minik tırtılın saz arkadaşlarının fotosunu koyayım ben şuraya bi tane
yarın da görmeye gidiyoruz kontrole bakalım
Gerçek aşk bu demekkiYok canım hiç hissetmiyorum aslında nabzımın yüksek olduğunu hissedip ona bağlıyordum ama şöyle ki geçen hafta sağlık ocağına gidip kaç defa tansiyon ölçtürdüm o zaman da nabzım yüksek gibiydi ama tansiyonum çıkmadı 10-12 civarlarındaydı şaşırmıştım, bebeyi göreceğim günler içimde kelebekler tansiyonlar uçuşuyor
Oyy maşallah çok bal bu kuzu amaaCanımteşekkür ederim.
Bu hafta 24 oldum. İzne çıkacağım için işyeri çok yoğun ve zorlayıcı geçti. Bir süre bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir.
Dün kontrolüm vardı. Çok güzel geçtiuzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık boyu 32 cm olmuş kilo 771 gr dedi herşey yolundaymış çok şükür. Bir ara esnediğini yakaladık sonra da bacak bacak üstüne attı keyfine düşkün bir kız olacak belliki size bir de balyanak fotosu. Çok yanaklı olacak dedi dr
Çok şükür her şey yolunda. Nazlı kızGittim kızlar çok şükür bebeğim iyi yüzü arkaya dönüktü gene öyle rahat uyuyor galibaaöan iyi olsun da, resmen doktora gelince tansiyonm çıkıyor 14e 9 çıktı doktorda sonra biraz düştü ama hafta içi kontrollerde düşüktü hep, heyecandan muhtemelen
Böbreğinin birine bakmak için çağırmıştı bir de tansiyon böbreği öncekinden küçülmüş zaten ben bir perinatologa danışmıştım merak etme küçülür büyür tek başına sorun değil demişti şükürler olsun o da iyi
Aiyy demek köfte dudakKızlar şimdi evet geldim daha. Her şey yolunda bebek gayet iyi. 450 gr olmuş detaylı da elini emiyordu ama yüzünün tam fotoğrafını alamadık malesefyan duruyordu ve eli yüzündeydi yarım yamalak bir fotomuz var ama köfte dudaklı olacak detaylıda ekrana sığmıyordu dudağı hepinize tesekkürler bir sonraki randevuda seker yüklemesi yapmayacagız sanırım ama yine de ac gel değerine bakalım dedi.
Renkler çok iyi, biz de mi böyle iki renk yapsaydık diye aklım gitti şimdibizim bugün tırtılın odasının badanası bitti
o zaman minik tırtılın saz arkadaşlarının fotosunu koyayım ben şuraya bi tane
yarın da görmeye gidiyoruz kontrole bakalım
Bana randevudan 1 saat önce kahvaltını yap tok ol, yarım saat önce de çikolata ye demişti. Güzel haberler bekliyoruz canımKizlar yarin benim de detayli ultrasonum var, gitmeden önce bisey yapmam gerekiyomu acaba?
Çok şükür her şey yolunda. Nazlı kız
Aiyy demek köfte dudakne güzel bir gün olmuş canım
Renkler çok iyi, biz de mi böyle iki renk yapsaydık diye aklım gitti şimdipazartesi başlıyor bizim tadilat saz arkadaşları da birbirinden şahane
Bana randevudan 1 saat önce kahvaltını yap tok ol, yarım saat önce de çikolata ye demişti. Güzel haberler bekliyoruz canım
kızlar selam birkaç gündür giremedim buraya.
kontrolümüz çok güzel geçti şükür. 705 gram 30 cm ile aranıza giriş yaptım.
24+0 olduk bugün
doktor bebekle ilgili her şey yolunda dedi.
dün yüzünü göstermedi kapattı da kapattı yüzünü. iyice derinlere girdi sağlıklı beslenme programı verdi. 2 ay da 5 kg alınca kadında şaşırdı tabi :)
toplam 9 kg ile yoluma devam ediyorum ahhaah :)
pilatese onay verdi. hoca ile konuştum. hocanın biraz sağlık sıkıntısı varmış o yüzden belki haftaya kalabilir pilates işi.
3 hafta sonra tekrar çağırdı.
şeker yüklemesi istedi. ve onun yanında birkaç tahlil daha istedi.
yarın sağlık ocağında şeker yüklemesine gideceğim.
14 martta da bebişi görmeye inşallah.
Aman da amaaan ne kadar da büyümüşşşşkızlar selam birkaç gündür giremedim buraya.
24+0 olduk bugün
dün yüzünü göstermedi kapattı da kapattı yüzünü. iyice derinlere girdi :)
ama bana kilo konusunda uyarıda bulundu ve sağlıklı beslenme programı verdi. 2 ay da 5 kg alınca kadında şaşırdı tabi :)
pilatese onay verdi. hoca ile konuştum. hocanın biraz sağlık sıkıntısı varmış o yüzden belki haftaya kalabilir pilates işi.
maşallah kuzucuğa ne güzel büyümüşkızlar selam birkaç gündür giremedim buraya.
24+0 olduk bugün
dün yüzünü göstermedi kapattı da kapattı yüzünü. iyice derinlere girdi :)
ama bana kilo konusunda uyarıda bulundu ve sağlıklı beslenme programı verdi. 2 ay da 5 kg alınca kadında şaşırdı tabi :)
Of şu kıyafet sorunsalı. Ben 1 kot 2 tayt 2 bol paça taytımsı, 1 elbise, 1 jile aldım, kendimde de bol tshirt ve eşofman takımı vardı döndürüp döndürüp giyiyorum onlarıGünaydınlar kontrolleriniz güzel gecsindün hamile kıyafeti baktım özellikle tulum hiçbir yerde bulamadım inanır mısınız sinir stres sahibi oldum durduk yere. İnternetten alacağım resmen. Dedim bu insanlar hamile kalmadan mı doguruyor
ayy yok kuzucum bende öyle tulum falan göremedim bende bahçıvan tarzı elbise istiyorum olanlar çok kısa nerdeyse mini hamileyiz biz yahu manken değiliz yap uzun isteyen kestirsin firmalar da bi değişikGünaydınlar kontrolleriniz güzel gecsindün hamile kıyafeti baktım özellikle tulum hiçbir yerde bulamadım inanır mısınız sinir stres sahibi oldum durduk yere. İnternetten alacağım resmen. Dedim bu insanlar hamile kalmadan mı doguruyor