2022 ikizler burcu anneleri

canım çok geçmiş olsun. Epeydir girmemiştim. Kaçırmışım aradaki mesajları.
Su gibi akıp geçsin bu süre. Hiç yaşamamış kadar mutlu günleriniz olsun. Sen çok güçlü bir annesin. Zor olacak ama üstesinden geleceksin eminim:dua:
Senin için yapabileceğimiz birşey var mı? :KK200:
Allah razı olsun canım 😔
Şuan tek yapabildiğim beklemek 😔
Bugün belli olur dediler. Bekliyorum öyle.
Dua edin kavuşalım o bana yeter canım 🙏
Allah'tan tek duam....
Tekrar teşekkür ederim 🙏

Allah razı olsun canım 😔
Şuan tek yapabildiğim beklemek 😔
Bugün belli olur dediler. Bekliyorum öyle.
Dua edin kavuşalım o bana yeter canım 🙏
Allah'tan tek duam....
Tekrar teşekkür ederim 🙏
İnşallah kuzum🙏🏻 hayırlısıyla kurtulun bu sıkıntıdan da en en kısa zamanda🙏🏻🌸🧡

Gittim kızlar çok şükür bebeğim iyi yüzü arkaya dönüktü gene öyle rahat uyuyor galiba 🤭 aöan iyi olsun da, resmen doktora gelince tansiyonm çıkıyor 14e 9 çıktı doktorda sonra biraz düştü ama hafta içi kontrollerde düşüktü hep, heyecandan muhtemelen 🙈
Böbreğinin birine bakmak için çağırmıştı bir de tansiyon böbreği öncekinden küçülmüş zaten ben bir perinatologa danışmıştım merak etme küçülür büyür tek başına sorun değil demişti şükürler olsun o da iyi 💗💗

Kızlar şimdi evet geldim daha. Her şey yolunda bebek gayet iyi. 450 gr olmuş detaylı da elini emiyordu ama yüzünün tam fotoğrafını alamadık malesef😁 yan duruyordu ve eli yüzündeydi yarım yamalak bir fotomuz var ama köfte dudaklı olacak detaylıda ekrana sığmıyordu dudağı😁 hepinize tesekkürler bir sonraki randevuda seker yüklemesi yapmayacagız sanırım ama yine de ac gel değerine bakalım dedi. 😘

Gittim kızlar çok şükür bebeğim iyi yüzü arkaya dönüktü gene öyle rahat uyuyor galiba 🤭 aöan iyi olsun da, resmen doktora gelince tansiyonm çıkıyor 14e 9 çıktı doktorda sonra biraz düştü ama hafta içi kontrollerde düşüktü hep, heyecandan muhtemelen 🙈
Böbreğinin birine bakmak için çağırmıştı bir de tansiyon böbreği öncekinden küçülmüş zaten ben bir perinatologa danışmıştım merak etme küçülür büyür tek başına sorun değil demişti şükürler olsun o da iyi 💗💗

bugün senin kontrolün sürpriz yumurta oldu🧡

ohh iyi yapmışsınn

aynen zamanla küçülüyo🙏

demek gül cemalini göstermedi he tontikk😂🧡

Kızlar şimdi evet geldim daha. Her şey yolunda bebek gayet iyi. 450 gr olmuş detaylı da elini emiyordu ama yüzünün tam fotoğrafını alamadık malesef😁 yan duruyordu ve eli yüzündeydi yarım yamalak bir fotomuz var ama köfte dudaklı olacak detaylıda ekrana sığmıyordu dudağı😁 hepinize tesekkürler bir sonraki randevuda seker yüklemesi yapmayacagız sanırım ama yine de ac gel değerine bakalım dedi. 😘

ohh ohh güzel haberler günü🧡

yaa inşallah elini emerken videoya almışsındır bi sonraki kontrole kadar izlersin

her şeyin yolunda olmasına çok şükür🙏🙏

bizim bugün tırtılın odasının badanası bitti🥳

o zaman minik tırtılın saz arkadaşlarının fotosunu koyayım ben şuraya bi tane🙈🙈🙈
🧡🧡🧡

yarın da görmeye gidiyoruz kontrole bakalım😍

Eklentiler

• A9C1A896-BA34-42A0-95A9-203A4BA77693.jpeg
    A9C1A896-BA34-42A0-95A9-203A4BA77693.jpeg
    81,9 KB · Görüntüleme: 51
ohh ohh güzel haberler günü🧡

yaa inşallah elini emerken videoya almışsındır bi sonraki kontrole kadar izlersin

her şeyin yolunda olmasına çok şükür🙏🙏
Almadım canım hic video çekmek aklıma gelmiyor oradayken😁 anı yasıyorum galiba aman saglıklı olsun da hic önemli değil

bugün senin kontrolün sürpriz yumurta oldu🧡

ohh iyi yapmışsınn

aynen zamanla küçülüyo🙏

demek gül cemalini göstermedi he tontikk😂🧡
Ay evet evet bugun çok umutluydum tatlımı yedim doktor gene arkaya dönük deyince 1 ay daha mı bekleyeceğim diye düşünüyordum ki tansiyondan dolayı idrar kan falan istedi doktorum o çıkana kadar yürüyüş yaptık 5kat merdiven çıktım indim ki hareket etsin diye 🐥yana döndü anca hanımefendi🤭 kulağını burnunu gösterdi bize sonra da eliyle kapattı sırtını döndü çocuğum ya o hali bile yetti bana Allahım ya minik kulağı burnu görünce ağlamaya başladım geçen kontrollerde onu bile görememiştim 🥰moralim öyle yerine geldi ki😍😍

bizim bugün tırtılın odasının badanası bitti🥳

o zaman minik tırtılın saz arkadaşlarının fotosunu koyayım ben şuraya bi tane🙈🙈🙈
🧡🧡🧡

yarın da görmeye gidiyoruz kontrole bakalım😍
Amaaanııın harika olmuş harika 😍 o renklerin uyumu ne güzel öyle bayıldım oyuncakları her şey çok güzel 🤩

Ay evet evet bugun çok umutluydum tatlımı yedim doktor gene arkaya dönük deyince 1 ay daha mı bekleyeceğim diye düşünüyordum ki tansiyondan dolayı idrar kan falan istedi doktorum o çıkana kadar yürüyüş yaptık 5kat merdiven çıktım indim ki hareket etsin diye 🐥yana döndü anca hanımefendi🤭 kulağını burnunu gösterdi bize sonra da eliyle kapattı sırtını döndü çocuğum ya o hali bile yetti bana Allahım ya minik kulağı burnu görünce ağlamaya başladım geçen kontrollerde onu bile görememiştim 🥰moralim öyle yerine geldi ki😍😍

ay yetmez mi yaa içimiz kıpır kıpır gidiyoruzz🤩🤩

minik burun🧡

çok şükür bu günümüze🙏🙏

Oh ya, çok şükür her şey yolunda 😍 Her güzel haber bizleri çok mutlu ediyor😍 tansiyonun heyecandan çıkıyor demekki, ee o da normal yani😎 Benim dr hiç tansiyonuma bakmıyor🙄 sen çıktığını hissediyor musun kuzucum?

Gözün aydın baby😉 mmm onun minnoş dudaklarını sevsinler ❤️

X