2022 ikizler burcu anneleri

Çok teşekkür ederim kuzum, amin inşallah.
Valla başta çok sıktım kendimi. Şimdi iyi olduklarını duydukça içim rahatlıyo.

Ay evet, yavaştan başladı tatlı telaşlar.

.

Çok teşekkür ederim canım benim, tavsiyelerin için de ayrıca teşekkürler.

İnşallah sizin gibi bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.

Ay hadi bakalım, hazırlayalım da odalarını hazır bir şekilde bekleyiş başlasın.

.

Aynen öyle canım, inşallah dediğin gibi olmuştur, bulaş olmaz babama.

Çok şükür, sesi de daha iyi geliyordu biraz önce.

Allah tüm hastalara şifalar versin.

.

Evet, çok korkuyorum 30’dan sonra ağırlaşıcam diye. Bir an önce hallolursa çok mutlu olucam.

Çok teşekkür ederim kuzum, inşallah benim annem de seninki gibi kolaylıkla atlatır.

Gece 2 gibi nasıl uyudum bilmiyorum, sabah desen 6’dan 9.30’a kadar döndüm durdum.

Ben de Covid geçirdim bu yaz ama insanın ailesinin olması çok zormuş.

.

Amin canım, çok teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun size de, sağlıkçı olunca 3.yü de oluyor işte. Hastalığın içinde hep.

Evet kuzum, aynen öyle yapıyor ikisi de. İnşallah düzelecek.

.

Oyyyy, sevsinler o cicileri.

.

Canan bizim de ev curcuna şu an yaa çocuk odasını boyatırken salonu da boyatıyoruz bakalım girdik bi topa

Oyyyyyy kuzum yaaaa...
Bu kadarını beklemiyorduk.

Yani şimdi önce kendini düşünmen lazım. Sen iyi olacaksın ki bebeğine ve eşine faydan dokunsun.

Kendini toparla, ne yapılabilir bundan sonra onları araştırmak lazım.

.

Tatlım çok geçmiş olsun. Aman senle küçük kızın bir süre beraber yatın kocayi başka odaya yolla gitsin. Umarım eşinde tez vakitte toparlar ve sağlığına kavuşur.
Ya Allah im yarabbim yeri dar gelir de anasını dürtermis bak sen şu minik kediye . Demek uslu olacak .
2 de verdi radyoloji. pazartesi gün boyu izin alacagım nasıl olsa ofiste eleman var
Ohhhh sağlıkli mutlu haberli bol fotoğraflı bir kontrol olsun ve de dinlenmeceli
Tatlım aldıklarına ba-yil-dim. Eminim ablası da onu düşündüğünüz için çok heyecanla kargoyu bekliyordur. Çok ince bir düşünce ya. Sağlıkla gör inşallah içinde evladını . Bende kızıma Sena adını koymayı düşünüyorum bakalım. Babası bende birkac isim bulayım diyor bizimki yüksek ihtimal 7. Ayda belli olacak . Ama sadece eşimin ve benim isteklerimle

Mira sen şuan bir kilo taşıyorsun gerçekten maşallah yavrularına. Çok kendini zorlama canım dikkat et.
Tatlım ne diyeceğimi bilemedim gerçekten üzülme demek şu noktada sadece boş avuntu vermekten başka bir şey olamaz. Yalnız şöyle düşün burası bir imtihan yeri ve herşey bizim için. Yarın hangimizin ne olacağı belli degil. Allah daha beterinden korusun. Kolay bir süreç olmayacak ama içindeki mucizeye sarıl bolca dua et gönlünü ferahlatmaya çalış. Ayrıca kesinlikle içine kapanma. Mümkünse ailenle vakit geçir bir süre. bu zor zamanlarda en güzeli aile desteği, kalabalık biraz daha kafanı dagitmana yardımcı olur. Umarım bu süreç kısa süreli olur hem senin için hemde eşin için.

Selamlar arkadaşlar Burda da olduğunuzu bilmiyordum Ben haziran annesiyim. Şehir değişikliği yaptık. Bolu'ya taşındık. Pek aktif olamadım bu süreçte. Mesajlara bakarken AryArel sizin mesajı gördüm ocakta Bolu'ya çok kar yağdı demişsiniz. Tavsiye edebileceğiniz hastane doktor varsa çok mutlu olurum. Kontrolüm haftaya olacak inşallah. Bu süre içinde ayın 22 sinde gitmiştim bir sıkıntı yoktu şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…