- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.261
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede hafifçe atlatır
Çok geçmiş olsun Canancığım annene Allahım şifa versin tez vakitte, canını hiç sıkma daha kolay atlatılıyor artık inşallah en yakın zamanda iyileşecek anneciğinkafanı dağıtman vs de iyi olmuş minnoşların tatlı telaşları başladı ne güzel ya
Kolaylıklar diliyorum canım, bizim de 10 gün sonra tadilat başlıyor. Son aylara bırakmadan halledelim odalarını bebişlerin de rahat rahat bekleyelim
Annene de şifa diliyorum, bol sıvı ve vitamin, yüksek moral ile atlatacaktır. Bana her şeyden çok iyi gelen sevdiklerimin arayıp güzel şeyler anlatıp telefonda beni güldürmeleriydi
bazen aynı evin içinde biri oluyo diğeri olmuyor muhtemelen ve inşallah da öyle olmuştur
o ilaçlara gerek bile kalmayacak bence annen kendine güzel sarımsaklı çorba yapar, vitaminini de eksik etmez, onlar bizden daha güzel biliyorlar neyin iyi geleceğini hızlıca da toparlar
İyi olmana sevindim canım ağırlaşmadan tadilat boşaltma işlerini halletmen iyi olmuş kolay gelsin annenede çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hafifçe geçsin gitsin benim annemde oldu merak etme benden sonra oda hafif geçirdi üzülme geçip gidicek biraz ağır grip gibi endişe etme Allahın izniyle
çok geçmiş olsun kuzucum.
ben inanıyorum ki annen çok rahat atlatacak. aşıları da oldukça fazla varmış.
babana da bulaşmamıştır umarım
Çok geçmiş olsun canancım acil şifalar diliyorum anneciğine
Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Benim eşimde 2 sinovac2 Biontech vede 2 covid geçmişi var yenice oldu 3.covidi 15 gün önce . Bol sıvı alımı C vitmni bolca gogsu ilik tutacak ıhlamur ve bol bitki çayları tüketsinler.
Maalesef. Şuan hiç olmak istemediğim bı yerdeyim. Duruşma salonu kapısındaNe oldu ne olacak bilmiyorum. Duanıza ihtiyacım var. İnşallah bebeğim de iyidir
Canım benim sağlıkla gelsin yeterki güzel evlatlarımızgörümcem de yeni erkek bebiş doğurdu Tuna Alp koydu tuna da sarpta güzel marin anlamı ne bakayım bi bizim cicilerin bir kısım fotosu dün geldi foto bugün kargo yapıldı gelsin detaylı eklerim ınstagram Astralbaby 11li indirimde 360 ti 289a 11li set. Abla tshrt ekstra 55 ama çok güzeller siteyi inceleyin kızlar muhakkak
Evet, çok korkuyorum 30’dan sonra ağırlaşıcam diye. Bir an önce hallolursa çok mutlu olucam.
Çok teşekkür ederim kuzum, inşallah benim annem de seninki gibi kolaylıkla atlatır.
Gece 2 gibi nasıl uyudum bilmiyorum, sabah desen 6’dan 9.30’a kadar döndüm durdum.
Ben de Covid geçirdim bu yaz ama insanın ailesinin olması çok zormuş.
.
Şuan cezaevine alındı.
Net ceza oraya gidince bellibolacak dediler.
Eski dükkan vergi borcu yüzünden.
1 ay da olabilir dediler daha da uzun
Ama benim ne bunu kalidrabilecek halim var ne de takatım...
Acile gittim bebeğim iyi kalp atışını dinledim.
Dua edin bebeğime .
O sağlıklı olsun
Beni şuan tek ayakta tutan o.
Canan bizim de ev curcuna şu an yaaçocuk odasını boyatırken salonu da boyatıyoruz bakalım girdik bi topa
İnşallahhhşimdiden yarınki kontrollerimizi atalım
karaca3443 detaylısı var
ve
B Bonncuk 'un da kontrolü var
güzel haberlerle minnoş fotolarla gelin
yarın başka kontrolü olan var mıı
yaa gittim Mayıs anneleri topiğine yazdım yaa
Tatlım çok geçmiş olsun. Aman senle küçük kızın bir süre beraber yatın kocayi başka odaya yolla gitsinCanım benim çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Benim eşimde 2 sinovac2 Biontech vede 2 covid geçmişi var yenice oldu 3.covidi 15 gün önce . Bol sıvı alımı C vitmni bolca gogsu ilik tutacak ıhlamur ve bol bitki çayları tüketsinler.
Benim minnoş tam tersi gün boyu oturur pozisyon olunca sıkışıyor sanırım lıkır lıkır sürekli hareket halinde benimki göbek altında hala yukarı çıkmadı
akşam yemek yeyipte ayaklarımı uzatınca bir iki sağ sol yapıyor sonra rahat duruyor gece de lavaboya kalkınca rahatsız oluyor biraz dönüyor sonra yine normal
En sevmediği durum oturmak hiç rahat edemiyor yazık
Ohhhh2 de verdi radyoloji. pazartesi gün boyu izin alacagım nasıl olsa ofiste eleman var
Tatlım aldıklarına ba-yil-dimCanım benim sağlıkla gelsin yeterki güzel evlatlarımızgörümcem de yeni erkek bebiş doğurdu Tuna Alp koydu tuna da sarpta güzel marin anlamı ne bakayım bi bizim cicilerin bir kısım fotosu dün geldi foto bugün kargo yapıldı gelsin detaylı eklerim ınstagram Astralbaby 11li indirimde 360 ti 289a 11li set. Abla tshrt ekstra 55 ama çok güzeller siteyi inceleyin kızlar muhakkak
Mira sen şuan bir kilo taşıyorsun gerçektenBol bol baktım canım
Gelişmeleri yazıyorum
Kızlar Bebişler 520 gr olmuş
Rahim ağzı uzunluğu 38cm
Maşallah iyi toparlanmışlar dedi, kan ilacını mutlaka kullan dedi.
Yürürken belinin ağrıması normal rahim büyüdüğü için baskı yapıyor dedikan sulandırıcı ya devam
Hamile kaldığımdan beri 10 kg almışımneyse iyi dedi doktor
Rahatsızlığım olmazsa sonraki kontrol 10 mart'ta
Tatlım ne diyeceğimi bilemedim gerçekten üzülme demek şu noktada sadece boş avuntu vermekten başka bir şey olamaz. Yalnız şöyle düşün burası bir imtihan yeri ve herşey bizim için. Yarın hangimizin ne olacağı belli degil. Allah daha beterinden korusun. Kolay bir süreç olmayacak ama içindeki mucizeye sarıl bolca dua et gönlünü ferahlatmaya çalış. Ayrıca kesinlikle içine kapanma. Mümkünse ailenle vakit geçir bir süre. bu zor zamanlarda en güzeli aile desteği, kalabalık biraz daha kafanı dagitmana yardımcı olur. Umarım bu süreç kısa süreli olur hem senin için hemde eşin için.Şuan cezaevine alındı.
Net ceza oraya gidince bellibolacak dediler.
Eski dükkan vergi borcu yüzünden.
1 ay da olabilir dediler daha da uzun
Ama benim ne bunu kalidrabilecek halim var ne de takatım...
Acile gittim bebeğim iyi kalp atışını dinledim.
Dua edin bebeğime .
O sağlıklı olsun
Beni şuan tek ayakta tutan o.