2022 ikizler burcu anneleri

ay kuzu ona hiç dikkat etmedim ya :)
ben geç hissettim 21. haftam da mı ne hissettim

bu sene etrafımızı A sardı :)

kurumlara kadar vakit var metin ol ahhahaha
Hahahah vallahi türk filmi modundayim çıldıriiiiciiiğiiim durdurun uçağı ineceğim diye bağırasım varrrr

Gözün aydın miracım, oh oh bir fındık burun daha görüyorum hatta iki senin bebişler toplam 1 kilodan fazla zaten bizim de başlar yakında bel ağrıları

sonuçlandı mı
sonuçlandı mı canım
Şuan cezaevine alındı.
Net ceza oraya gidince bellibolacak dediler.
Eski dükkan vergi borcu yüzünden.
1 ay da olabilir dediler daha da uzun
Ama benim ne bunu kalidrabilecek halim var ne de takatım...
Acile gittim bebeğim iyi kalp atışını dinledim.
Dua edin bebeğime .
O sağlıklı olsun
Beni şuan tek ayakta tutan o.

Ahh kuzum dua edicem senin için hep. Bu durumda da üzülme denmez ki, senin yanında olabilecek, seninle kalabilecek birileri var mı?

off kuzum yaa inşallah 1 ayı aşmaz ben de dua edicem

yanında kalabilecek biri var mı kardeşin ya da annen falan tek kalmasan daha iyi

yalnız kalırsan da korkma her an bize yazabilirsin

detaylına da aileden biriyle randevu al tekrar, sen sürecini yaşamaya devam et ki bebeğe yansımasın

dua edelim para cezasına dönsün ve hızlıca geçsin gitsin modunu iyi tutmaya çalış

Sağol canım.
Kardeşim yanımda.
Yalnız kalmak istedim ama izin vermediler.
Uzun bir süre girmeyebilirim foruma.
Kendinize iyi bakın
İyi yapmışlar, kendini çekip içine kapanma, hayatta her şey bizler için. İçinde bir mucize büyüyor, ona kavuşmak için de zor yollardan geçtin, yolumuz gülistan, güzel kokular da var dikenler de var. Yemeni içmeni kesme, kardeşinle konuş, kendinle konuş, yaz bir kağıda içini dök. Allah dermansız dert vermesin yeter ki, bunlar da geçecek. Allaha emanet ol canım. Konuşmak istediğin her zaman burdayız hepimiz.

Ne denir bilemedim Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürede yanınıza döner eşin dikkat et kendine bebişe hayatta herşey bizler için umarım uzun sürmez

Çok güzeller iyi günlerde sağlıkla giymeleri nasip olsun

ilk adımlarım'da bebeklerde gaz sancısı, kabızlık ve kolik sancısı eğitimi başladı

linki paylaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…