- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.221
Canım benim sağlıkla gelsin yeterki güzel evlatlarımızBen 2 takım aldım ama isimli yaptırmadım çünkü ismimiz yok, karar verirsek isimli yastık ve kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum. Ay ne tatlı olurlar abla kardeş, isimleri de çok güzelgelince foto ve link isteriz bizim isim konusu hala net değil, marin, sarp ve tuna gündemde
Amiin inşaallah canim benim tabii her zaman fikir alışverişi yaparız akıl akıldan misali yaza eğlenceli günler bizi bekliyorOh oh uzak olsun bizden virüsler. Ayyy akıllı bıdık inşallah sınavda da başarılı olursen tecrübeli annesin, bilgilerine ihtiyacımız olacak
Ben 2 takım aldım bolca da alt üst ve patikli tulum aldım 289a buldum hemence aldım fikir olabilir sitede çok hoş şeyler var bu bizimkiben daha hiçbir şey almadım sanırım detaylıdan sonra bir miktar bakacağım. şu hastane çıkışını sanırım kendim birleştireceğim çünkü neredeyse hiç beğenemedim çok süslüler. güzel olanlar da 300 400 diyor 2 ay için yazık etmek istemem o yüzden ayrı ayrı alacağım. :)
ay sen gıdada mı çalışıyordunnn. geçici son günüydü bugün biliyorsun. ben son güne bırakmadım birkaç gün önceden hallettim ama işte yordu o da.Hoşgeldim tatlımşükür herşey yolunda kıpırdak bebisko ile işteyim bu hafta sonrası isler zorlaşacak kdv indirimi dolayısıyla 13üne kadar 8 sonrası 1 olarak düzelecek ürünler tabi arkaları tanımlamak epey zor olacak malum gıda sektörü. Sen nasılsın bebiş nasıl keyifler nasıl kuzumm
bizimkinin ismi Atlas olucak.Hastane çıkışları yapıldı mı kızlarbenimki dün tasarlandı basıldı şükür 1 haftada nokta virgül epey titizlendim abla kardeş yaptık sağlıkla gelsin inşaallah minnoş bebikler isimler ne olacak karar verildi mi. Bizim ablamız Arya oğlumuza da Arel adında karar kıldık
enaaa bunu ilk defa duydum bak. sıkıştırınca benimki de rahatsız oluyor ama gece kıpır kıpır :)Benim minnoş tam tersi gün boyu oturur pozisyon olunca sıkışıyor sanırım lıkır lıkır sürekli hareket halinde benimki göbek altında hala yukarı çıkmadı
akşam yemek yeyipte ayaklarımı uzatınca bir iki sağ sol yapıyor sonra rahat duruyor gece de lavaboya kalkınca rahatsız oluyor biraz dönüyor sonra yine normal
En sevmediği durum oturmak hiç rahat edemiyor yazık
benim de 11de. ben de gün boyu gitmeyeceğim işe :)2 de verdi radyoloji. pazartesi gün boyu izin alacagım nasıl olsa ofiste eleman var
kuzucum dualarımız seninle.Maalesef. Şuan hiç olmak istemediğim bı yerdeyim. Duruşma salonu kapısındaNe oldu ne olacak bilmiyorum. Duanıza ihtiyacım var. İnşallah bebeğim de iyidir
ya bunlar çok güzellll.Canım benim sağlıkla gelsin yeterki güzel evlatlarımızgörümcem de yeni erkek bebiş doğurdu Tuna Alp koydu tuna da sarpta güzel marin anlamı ne bakayım bi bizim cicilerin bir kısım fotosu dün geldi foto bugün kargo yapıldı gelsin detaylı eklerim ınstagram Astralbaby 11li indirimde 360 ti 289a 11li set. Abla tshrt ekstra 55 ama çok güzeller siteyi inceleyin kızlar muhakkak
biz size göre küçüğüz teyzesienaaa bunu ilk defa duydum bak. sıkıştırınca benimki de rahatsız oluyor ama gece kıpır kıpır :)
güle güle güzel günlerde kullanın inşallah canım çok güzel olmuşCanım benim sağlıkla gelsin yeterki güzel evlatlarımızgörümcem de yeni erkek bebiş doğurdu Tuna Alp koydu tuna da sarpta güzel marin anlamı ne bakayım bi bizim cicilerin bir kısım fotosu dün geldi foto bugün kargo yapıldı gelsin detaylı eklerim ınstagram Astralbaby 11li indirimde 360 ti 289a 11li set. Abla tshrt ekstra 55 ama çok güzeller siteyi inceleyin kızlar muhakkak
Inşallah kuzum çok teşekkür ederimgüle güle güzel günlerde kullanın inşallah canım çok güzel olmuş
Canım benim çok teşekkür ediyorum sevgiyle sağlıkla kullanalım yavrularaya bunlar çok güzellll.
güle güle kullanın canım benim :)
Çoğumuz A harfinde sankiibizimkinin ismi Atlas olucak.
hastane çıkışı aldım ama isimli yaptırmadım ya.
kapı süsü yaptıracağım isimli :)
enaaa bunu ilk defa duydum bak. sıkıştırınca benimki de rahatsız oluyor ama gece kıpır kıpır :)
benim de 11de. ben de gün boyu gitmeyeceğim işe :)
sağlık ocağına uğrucam sabahtan kana tahlili tetanoz falan yatırcam
kuzucum dualarımız seninle.
bebeğinden güç al.
güzel sonuçlar ile gelirsiniz inşallah
Eveett gıda tabisiay sen gıdada mı çalışıyordunnn. geçici son günüydü bugün biliyorsun. ben son güne bırakmadım birkaç gün önceden hallettim ama işte yordu o da.
allah yardımcın olsun gelmiş geçmişler olsun :)
Bol bol baktım canımGünaydın
Bugün uzun uzun hasret giderin
Geçenkinde görememiştin sen bugün görürsün inşallah
Gelişmeleri yazıyorumAy hadi güzel haberlerle gel inşallah
Kızlar Bebişler 520 gr olmuşgüzel haberler ve fotoğraf ile gel lütfen :)
.
ay kuzu ona hiç dikkat etmedim ya :)biz size göre küçüğüz teyzesi
senin doğum tarihiyle benimki arasında ay var nerdeyse
ilerleyen zamanlarda benim minikte değişebilir ama şuan bile oturduğum için çok canı sıkılıyor
bu sene etrafımızı A sardı :)Çoğumuz A harfinde sankiiAtlas Arden Arel
kurumlara kadar vakit var metin ol ahhahahaEveett gıda tabisişimdi geçici bitis kdv yaklaşık vede kdv değişikliği değişik bi ambians var ahahaha huniyi taktım haftaya çarşamba şeker yüklemesi de var bakalım coşuyoruz
Canım benim sağlıkla gelsin yeterki güzel evlatlarımızgörümcem de yeni erkek bebiş doğurdu Tuna Alp koydu tuna da sarpta güzel marin anlamı ne bakayım bi bizim cicilerin bir kısım fotosu dün geldi foto bugün kargo yapıldı gelsin detaylı eklerim ınstagram Astralbaby 11li indirimde 360 ti 289a 11li set. Abla tshrt ekstra 55 ama çok güzeller siteyi inceleyin kızlar muhakkak
Bol bol baktım canım
Gelişmeleri yazıyorum
Kızlar Bebişler 520 gr olmuş
Rahim ağzı uzunluğu 38cm
Maşallah iyi toparlanmışlar dedi, kan ilacını mutlaka kullan dedi.
Yürürken belinin ağrıması normal rahim büyüdüğü için baskı yapıyor dedikan sulandırıcı ya devam
Hamile kaldığımdan beri 10 kg almışımneyse iyi dedi doktor
Rahatsızlığım olmazsa sonraki kontrol 10 mart'ta
yarım kiloluk bebelerbiz bi tane yarım kilo taşırken sen iki tane birden Allah güç kuvvet versin sana
Rahim ağzı uzunluğu çok iyivee minnoşların ilk yüzü belirgin fotosuuu
gözün aydın canım maşallah kuzulara anneleri iyi bakmışBol bol baktım canım
Gelişmeleri yazıyorum
Kızlar Bebişler 520 gr olmuş
Rahim ağzı uzunluğu 38cm
Maşallah iyi toparlanmışlar dedi, kan ilacını mutlaka kullan dedi.
Yürürken belinin ağrıması normal rahim büyüdüğü için baskı yapıyor dedikan sulandırıcı ya devam
Hamile kaldığımdan beri 10 kg almışımneyse iyi dedi doktor
Rahatsızlığım olmazsa sonraki kontrol 10 mart'ta
Aaa harikaa A bebeleri