- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.241
Ebeeett yerdi minik akrep cadısı yoksa içime sindi gerçekten firma aşırı ilgili pozitif gönlüme göre olduyaaa ablasına da mı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebeeett yerdi minik akrep cadısı yoksa içime sindi gerçekten firma aşırı ilgili pozitif gönlüme göre olduyaaa ablasına da mı var
Hahahah vallahi türk filmi modundayim çıldıriiiiciiiğiiim durdurun uçağı ineceğim diye bağırasım varrrray kuzu ona hiç dikkat etmedim ya :)
ben geç hissettim 21. haftam da mı ne hissettim
bu sene etrafımızı A sardı :)
kurumlara kadar vakit var metin ol ahhahaha
Gözün aydın miracım, oh oh bir fındık burun daha görüyorum hatta iki senin bebişler toplam 1 kilodan fazla zaten bizim de başlar yakında bel ağrılarıBol bol baktım canım
Gelişmeleri yazıyorum
Kızlar Bebişler 520 gr olmuş
Rahim ağzı uzunluğu 38cm
Maşallah iyi toparlanmışlar dedi, kan ilacını mutlaka kullan dedi.
Yürürken belinin ağrıması normal rahim büyüdüğü için baskı yapıyor dedi kan sulandırıcı ya devam
Hamile kaldığımdan beri 10 kg almışım neyse iyi dedi doktor
Rahatsızlığım olmazsa sonraki kontrol 10 mart'ta
Sağol kuzum evet bende baskı daha çok oluyor biraz magnezyum rahatlatıyor beniGözün aydın miracım, oh oh bir fındık burun daha görüyorum hatta iki senin bebişler toplam 1 kilodan fazla zaten bizim de başlar yakında bel ağrıları
Sağol canım, sağlıkla gelsinler inşallahgözün aydın canım maşallah kuzulara anneleri iyi bakmış
Maalesef. Çok kötüyüm.EzgininAnnesi her şey yolunda mı canım
Maalesef. Çok kötüyüm.
Bebeğim için ayakta durmaya çalışıyorum.
sonuçlandı mı canımMaalesef. Çok kötüyüm.
Bebeğim için ayakta durmaya çalışıyorum.
sonuçlandı mı
Şuan cezaevine alındı.sonuçlandı mı canım
Ahh kuzum dua edicem senin için hep. Bu durumda da üzülme denmez ki, senin yanında olabilecek, seninle kalabilecek birileri var mı?Şuan cezaevine alındı.
Net ceza oraya gidince bellibolacak dediler.
Eski dükkan vergi borcu yüzünden.
1 ay da olabilir dediler daha da uzun
Ama benim ne bunu kalidrabilecek halim var ne de takatım...
Acile gittim bebeğim iyi kalp atışını dinledim.
Dua edin bebeğime .
O sağlıklı olsun
Beni şuan tek ayakta tutan o.
Şuan cezaevine alındı.
Dua edin bebeğime .
O sağlıklı olsun
İyi yapmışlar, kendini çekip içine kapanma, hayatta her şey bizler için. İçinde bir mucize büyüyor, ona kavuşmak için de zor yollardan geçtin, yolumuz gülistan, güzel kokular da var dikenler de var. Yemeni içmeni kesme, kardeşinle konuş, kendinle konuş, yaz bir kağıda içini dök. Allah dermansız dert vermesin yeter ki, bunlar da geçecek. Allaha emanet ol canım. Konuşmak istediğin her zaman burdayız hepimiz.Sağol canım.
Kardeşim yanımda.
Yalnız kalmak istedim ama izin vermediler.
Uzun bir süre girmeyebilirim foruma.
Kendinize iyi bakın
Sağol canım.
Kardeşim yanımda.
Yalnız kalmak istedim ama izin vermediler.
Uzun bir süre girmeyebilirim foruma.
Kendinize iyi bakın
Ayy oğluşumun adı geçmiş
Ne denir bilemedim Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürede yanınıza döner eşin dikkat et kendine bebişe hayatta herşey bizler için umarım uzun sürmezŞuan cezaevine alındı.
Dua edin bebeğime .
O sağlıklı olsun
Çok güzeller iyi günlerde sağlıkla giymeleri nasip olsunCanım benim sağlıkla gelsin yeterki güzel evlatlarımız görümcem de yeni erkek bebiş doğurdu Tuna Alp koydu tuna da sarpta güzel marin anlamı ne bakayım bi bizim cicilerin bir kısım fotosu dün geldi foto bugün kargo yapıldı gelsin detaylı eklerim ınstagram Astralbaby 11li indirimde 360 ti 289a 11li set. Abla tshrt ekstra 55 ama çok güzeller siteyi inceleyin kızlar muhakkak