2022 ikizler burcu anneleri

kuzucum bir an önce sıkıntılarınızdan kurtulursunuz umarım.
şu an da her şey yolunda mı ?
Selam kızlar bende gecikmeli geldiiiimm
hoşgeldin kuzucummm. geçenlerde aklımdan geçiyordun napıyor acaba diye.
her şey yolunda mı

İyi olmana sevindim canım ağırlaşmadan tadilat boşaltma işlerini halletmen iyi olmuş kolay gelsin annenede çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hafifçe geçsin gitsin benim annemde oldu merak etme benden sonra oda hafif geçirdi üzülme geçip gidicek biraz ağır grip gibi endişe etme Allahın izniyle

çok geçmiş olsun kuzucum.
ben inanıyorum ki annen çok rahat atlatacak. aşıları da oldukça fazla varmış.
babana da bulaşmamıştır umarım
Evet bakalım büyümüşler mi yola çıkıyorum birazdan inşallah herşey yolundadır
güzel haberler ve fotoğraf ile gel lütfen :)
kuzucum hiiiiç takma kafana. yanına kar olarak para kalır. sen de gönlünce daha kaliteli şeyler alırsın.
araba fiyatları uçmuş mesela. bir işinize yarar mutlaka öyle düşün
burada her şey pozitif mis gibi :)
ay ben bir kere alacaklar bitecek zannediyorum.

kuzucum bir an önce sıkıntılarınızdan kurtulursunuz umarım.
şu an da her şey yolunda mı ?

hoşgeldin kuzucummm. geçenlerde aklımdan geçiyordun napıyor acaba diye.
her şey yolunda mı
Hoşgeldim tatlım şükür herşey yolunda kıpırdak bebisko ile işteyim bu hafta sonrası isler zorlaşacak kdv indirimi dolayısıyla 13üne kadar 8 sonrası 1 olarak düzelecek ürünler tabi arkaları tanımlamak epey zor olacak malum gıda sektörü. Sen nasılsın bebiş nasıl keyifler nasıl kuzumm

Çok geçmiş olsun canancım acil şifalar diliyorum anneciğine

Evet tatlım ben 1.kez oldum o da geçen sene aralık ayında şükür bebisko korudu annesini evet tatlım 1 de kızım var oda 1.sinf onunla ilgileniyorum bilsem grubuna seçildi sınava.hazirlaniyoruz bir yandan hmm anlıyorum negatiflik malesef oluyor her kalabalık ortamda ama tüm pozitif çılgın enerjik hatunlar burda

Hastane çıkışları yapıldı mı kızlar benimki dün tasarlandı basıldı şükür 1 haftada nokta virgül epey titizlendim abla kardeş yaptık sağlıkla gelsin inşaallah minnoş bebikler isimler ne olacak karar verildi mi. Bizim ablamız Arya oğlumuza da Arel adında karar kıldık

Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Benim eşimde 2 sinovac2 Biontech vede 2 covid geçmişi var yenice oldu 3.covidi 15 gün önce . Bol sıvı alımı C vitmni bolca gogsu ilik tutacak ıhlamur ve bol bitki çayları tüketsinler.

Benim minnoş tam tersi gün boyu oturur pozisyon olunca sıkışıyor sanırım lıkır lıkır sürekli hareket halinde benimki göbek altında hala yukarı çıkmadı
akşam yemek yeyipte ayaklarımı uzatınca bir iki sağ sol yapıyor sonra rahat duruyor gece de lavaboya kalkınca rahatsız oluyor biraz dönüyor sonra yine normal
En sevmediği durum oturmak hiç rahat edemiyor yazık

yiaaaaaaa canım gelinim nasılda masum masum duruyor.
maşallah ona :)
her şeyin yolunda olması harika

kaçta senin randevun. benim de pazartesi
2 de verdi radyoloji. pazartesi gün boyu izin alacagım nasıl olsa ofiste eleman var

ben daha hiçbir şey almadım sanırım detaylıdan sonra bir miktar bakacağım. şu hastane çıkışını sanırım kendim birleştireceğim çünkü neredeyse hiç beğenemedim çok süslüler. güzel olanlar da 300 400 diyor 2 ay için yazık etmek istemem o yüzden ayrı ayrı alacağım. :)

Oh oh uzak olsun bizden virüsler. Ayyy akıllı bıdık inşallah sınavda da başarılı olur sen tecrübeli annesin, bilgilerine ihtiyacımız olacak

Ben 2 takım aldım ama isimli yaptırmadım çünkü ismimiz yok, karar verirsek isimli yastık ve kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum. Ay ne tatlı olurlar abla kardeş, isimleri de çok güzel gelince foto ve link isteriz bizim isim konusu hala net değil, marin, sarp ve tuna gündemde

ayy isimleri çok güzel

benim tırtılımın adı Arden oldu

hastane için daha hazırlık yapmadık

Marin ve Tuna'ya daha önce de kalp bırakmıştım yine bırakıyorum

Maalesef. Şuan hiç olmak istemediğim bı yerdeyim. Duruşma salonu kapısında Ne oldu ne olacak bilmiyorum. Duanıza ihtiyacım var. İnşallah bebeğim de iyidir
Ahh canım benim malesef hayatta her şey her an başımıza gelebiliyor. Yaşanan can sıkıcı olaylar karşısında bile güçlü durmak zorundayız çünkü içimizde bize tamamen bağlı bir hayat var. İnşallah en kısa sürede sevinçle sonuçlanır süreciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…