- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.181
Valla bizde ki kvde de sanki oğlunun çocuğu olmayacakmış davranıyor. En başta nasıl el gibi uzak duruyorsa hala da öyle. Görümce bazen benim minik kızım napıyor diye soruyor bana kv o kim diye soruyor o kadar Fransız yani olaya kadın.ben de senin yerinde olsam üzülürdüm önce. Ama kafana takıp da kıyafet eşya yüzünden bebişin ve senin stres olmanız daha üzücü olur. Bu sebeple kızların da dediği gibi teşekkür et al, içinden kullanabileceklerini kullanırsın, kendin de çok heves ettiklerinden alırsın ama zıbındır atlettir çoraptır o aldı diye değil de hediye edildi gibi düşünüp rahat rahat kullanabilirsin. Eşine de ama bu başka dersin aldıkların için Benim kvdem de aldıklarıma bakıyor e varsa bi eksik biz de alalım diyor ben de yok diyorum haliyle, daha kendi bir şey almadı, bu da uç mesela kim ne derse desin 1 2 saat içerisinde amaaaan benden önemli mi deyip arkama atıyorum bu aralar
Tatlım gözün Aydın . Maşallah ya gerçekten bebeğe yarasın diye özel olarak tukettiginiz bisey var mi? Bu arada aldığın muslinlere de ayrıca bayıldım link varsa paylaşır mısınız?Selam kızlar biz çıktık
Miniğim 24+3 günlükmuş 700 gram olmuş. Dr iyi besliyorsun dedi
Yan dönüktü çok net belli olmuyordu, sadece gülümsediği farkediliyordu
İdareye vermek için 24 Haftalık gösterir belge aldım.
Şeker yüklemesi yapalım iyi olur dedi, kabul ettim. Şimdi gazoz gibi bişi verdi resmini yükledim. Onu içtim. 1 saat sonra gidip kan vereceğim. Biz de havadisler böyle
Maşallah ya parmaklarını saymak nedir yaaa oyuncu bir bebemiz daha sağlıkla al kucağına inşallahMerhaba kızlar bende bugün detaylıdan çıktım çok şükür herşeyi çok güzel ve sağlıklı dedi doktor durup durup güldü baya eğlendi şu hallere bak diyor ben anlayabildim kadarını gördüm ağzını açtı esnedi yalandı dil çıkardı baya güldürdü bizi elleri ayakları organ ve damarları herşeyi oluşmuş ve tam tüm parmaklarına kadar saydı iyiki 23. Hafta gitmişim suyu da yerindeymis o yüzden çok mutluyum birde bebek dik duruyor yani hareketlerini aşağıda hissedersin ama o doğumla alakalı değil bebeğin duruşu ile alakalı dedi hakikatten ben öyle hissediyorum ama rahim olması gereken yerde zaten karnım çok büyüdü gram olarak da şimdilik 600 Gr olmuş