Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelikte hormonlar hep halay cekiyor esin bu aglamalara alisicak zamanla genelde onlara cok komik geliyo ama alisiyolar
Yarin guzel haberlerini bekliyoruz canim insallah
İnşallah canım

Ya bir de şeyi biliyor musunuz kızlar .

Hamile olduğumuzu sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyor mu ? Sonbahardagel belki senin güncel durumdan haberin vardır canım

Ben hastaneye de devlet kurumuna gitmediğim için bilemedim

Eki Görüntüle 3094787 dün 4332ydi bugün 8384 olmuş normal mi bu yükseliş dün öğleden sonra bakılmıştı bi de bugün 12ye doğru vermiştim
Tabi normal daha vermene gerek yok zaten kese görünmüş. Beta vermemizin sebebi dış gebelik olabilir mi yada kimyasal gebelik olabilir mi yada sağlıksız mi diye. Senin ki çok güzel ilerliyo artık kendine bakmaya bak güzel güzel beslen

Vajinal düşük tehlikesi falan yapar mı ? Karından görünse keşke
Hayır canım yapmaz
Kizlar 8 numara ve bugun yine pik.
3.gunum pikte. Bu yumurtalar bu ay catlamayi dusunmuyo galiba normal mi ayol boyle olmasi
NurseCelline mesirmacunu
Eki Görüntüle 3094786
Gugumm havuç ye havuç çatlasınnn
Eki Görüntüle 3094787 dün 4332ydi bugün 8384 olmuş normal mi bu yükseliş dün öğleden sonra bakılmıştı bi de bugün 12ye doğru vermiştim
Bence ikiiiiiiz

Kuzu benimde geçen ay 3 gün pik oldu 4. gün çatladı bekle yarını ama bugünü de değerlendir önemmli çünkü
Evet kuzum dun yorgunluktan bayilmistim ama bugun degerlendiricem nasip olursa catlayinca ikinci cizgi cok soluk mu olucak yoksa yavas yavas mi siliklesicek nasil anliycaz

Canım ben haber vermemiştim tam kürtaj oldum hastaneden eve geldim beni aradılar 8 haftalık gebeymişsiniz bazı testler var onlar için gelebilr misinz diye kürtaj oldum eve şimdi geldim dedm bende

Şu an 6+2 yiz

Doktorumuz bayramdan önce gel bir bakalım dedi gideceğiz bakalım :)
Çok güzel maşallah şimdi şöyle betahcg hormonu üç ayın sonuna kadar tavan yaptığı için het geçen gün duygular allak bullak olucak şişkinlik dersen bende de çok benimde bugün 5 hafta oldu allahım yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Canım ben haber vermemiştim tam kürtaj oldum hastaneden eve geldim beni aradılar 8 haftalık gebeymişsiniz bazı testler var onlar için gelebilr misinz diye kürtaj oldum eve şimdi geldim dedm bende
Evet bilgilendirmek gerekiyor onalrda gebe ve çocuğu takip altına alıyo

Evet kuzum dun yorgunluktan bayilmistim ama bugun degerlendiricem nasip olursa catlayinca ikinci cizgi cok soluk mu olucak yoksa yavas yavas mi siliklesicek nasil anliycaz
yavaştan silikleşicek kuzum , yine silik çizgi görüceksin bariz bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…