- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Bilmiyorum ki dün verdiğimi söyledim zatenNe zaman çııkıcak bide iki gün geçmeden niye istedi ki testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki dün verdiğimi söyledim zatenNe zaman çııkıcak bide iki gün geçmeden niye istedi ki testi
Saat kaçta çıkacakBilmiyorum ki dün verdiğimi söyledim zaten
Allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahBilmiyorum ki dün verdiğimi söyledim zaten
Vajinal düşük tehlikesi falan yapar mı ? Karından görünse keşkeVajinal görünebilir canım
İnsAllah çok güzel artmıştırBende bugün test vercem son testi yapcam çok heyecanlıyım aynı zamanda tedirgin
Zaten artışların çok güzelmiş masallahBebeğim 260 570 dün de 1170 di bakalım yarın son ölçümü yapıp cuma sabahı keseyi görmeye gidicem sence nasıl artışlar
Bana da doktor önce betayı sordu 4332 diyince karından gözükür dedi öyle baktıAyy ne güzel çok sevindim insAllah benimde görünür ama benim betam senin kadar yüksek değil belki görünmeyebilir.
Allahım hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahBilmiyorum ki dün verdiğimi söyledim zaten
Amiiin inşallah canımAllahım hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Keseyi gördüyse sıkıntı yok belki değerin yüksek ikiz olabilme ihtimalini araştırıyo da olabilirBana da doktor önce betayı sordu 4332 diyince karından gözükür dedi öyle baktı
Sanmam çünkü çok küçük dedi kese oluşmuş bebek Gözükmez şuan dediKeseyi gördüyse sıkıntı yok belki değerin yüksek ikiz olabilme ihtimalini araştırıyo da olabilir
Benim 7 hazirana maximum 1500 olur belki alttan bile görünmezBana da doktor önce betayı sordu 4332 diyince karından gözükür dedi öyle baktı
Bu saydıkların hepsini yaşıyorum halaGuguuu ve diğer hamilw olan arkadaşlarım
Bir şey sormak istiyorum.
Karnımda çok fazla şişlik hissediyorum . Yediklerimi hazmedemiyor gibiyim . Sanki bağırsaklarım şişmiş gibi . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Sizce bunlar normal mi ?
Evet kuzum rahim hic olmadigi kadar hizla buyuyor o sislik hissi normal. Ilerleyen donemlerde kaburga kemiklerinin batmasindan uykusuzluktan cok aglamisligim var bu bebisler cok nazliGuguuu ve diğer hamilw olan arkadaşlarım
Bir şey sormak istiyorum.
Karnımda çok fazla şişlik hissediyorum . Yediklerimi hazmedemiyor gibiyim . Sanki bağırsaklarım şişmiş gibi . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Sizce bunlar normal mi ?
Evet kuzum rahim hic olmadigi kadar hizla buyuyor o sislik hissi normal. Ilerleyen donemlerde kaburga kemiklerinin batmasindan uykusuzluktan cok aglamisligim var bu bebisler cok nazli
Kalp atislari icin gidicektiniz ne zaman randevun kuzum
Bu saydıkların hepsini yaşıyorum hala
Vay be bende diğer ay deneyeyim
Canım bize de atarsın ovü testini merklardayımmm
Çok iyi bnde deneyecem önümüzdeki ay
Hamilelikte hormonlar hep halay cekiyor esin bu aglamalara alisicak zamanla genelde onlara cok komik geliyo ama alisiyolarGerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum .
Karnım aç ama karnım o kadar kötü ki yiyemiyorum . Az önce eşimle konuşurken anlamsızca ağladım . Ağlanacak ne vardı bilmiyorum ama bu kadar zorlu başlayacağımızı hiç düşünmemiştim
Yarın sabah gidiyoruz . İnşallah duyarız atış seslerini
Ksç haftalık olmuştuGerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum .
Karnım aç ama karnım o kadar kötü ki yiyemiyorum . Az önce eşimle konuşurken anlamsızca ağladım . Ağlanacak ne vardı bilmiyorum ama bu kadar zorlu başlayacağımızı hiç düşünmemiştim
Yarın sabah gidiyoruz . İnşallah duyarız atış seslerini