Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne güzel çok sevindim insAllah benimde görünür 🤗 ama benim betam senin kadar yüksek değil belki görünmeyebilir.

Guguuu Guguuu ve diğer hamilw olan arkadaşlarım
Bir şey sormak istiyorum.

Karnımda çok fazla şişlik hissediyorum . Yediklerimi hazmedemiyor gibiyim . Sanki bağırsaklarım şişmiş gibi . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Sizce bunlar normal mi ?

Karnımda çok fazla şişlik hissediyorum . Yediklerimi hazmedemiyor gibiyim . Sanki bağırsaklarım şişmiş gibi . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Sizce bunlar normal mi ?
Bu saydıkların hepsini yaşıyorum hala

Evet kuzum rahim hic olmadigi kadar hizla buyuyor o sislik hissi normal. Ilerleyen donemlerde kaburga kemiklerinin batmasindan uykusuzluktan cok aglamisligim var bu bebisler cok nazli:emir_bebek:
Kalp atislari icin gidicektiniz ne zaman randevun kuzum

Evet kuzum rahim hic olmadigi kadar hizla buyuyor o sislik hissi normal. Ilerleyen donemlerde kaburga kemiklerinin batmasindan uykusuzluktan cok aglamisligim var bu bebisler cok nazli:emir_bebek:
Kalp atislari icin gidicektiniz ne zaman randevun kuzum
Bu saydıkların hepsini yaşıyorum hala

Gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum .

Karnım aç ama karnım o kadar kötü ki yiyemiyorum . Az önce eşimle konuşurken anlamsızca ağladım . Ağlanacak ne vardı bilmiyorum ama 😀 bu kadar zorlu başlayacağımızı hiç düşünmemiştim 🥲

Yarın sabah gidiyoruz . İnşallah duyarız atış seslerini

Vay be bende diğer ay deneyeyim😂

Canım bize de atarsın ovü testini merklardayımmm

Çok iyi bnde deneyecem önümüzdeki ay☺️

Karnım aç ama karnım o kadar kötü ki yiyemiyorum . Az önce eşimle konuşurken anlamsızca ağladım . Ağlanacak ne vardı bilmiyorum ama 😀 bu kadar zorlu başlayacağımızı hiç düşünmemiştim 🥲

Hamilelikte hormonlar hep halay cekiyor esin bu aglamalara alisicak zamanla genelde onlara cok komik geliyo ama alisiyolar :KK70:
Yarin guzel haberlerini bekliyoruz canim insallah🌸😍

Ksç haftalık olmuştu

Kizlar 8 numara ve bugun yine pik.
3.gunum pikte. Bu yumurtalar bu ay catlamayi dusunmuyo galiba🤷‍♀️ normal mi ayol boyle olmasi:63:
NurseCelline NurseCelline mesirmacunu mesirmacunu
Screenshot_20220706-140436_Gallery.jpg

X