Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne güzel çok sevindim insAllah benimde görünür ama benim betam senin kadar yüksek değil belki görünmeyebilir.

Guguuu ve diğer hamilw olan arkadaşlarım
Bir şey sormak istiyorum.

Karnımda çok fazla şişlik hissediyorum . Yediklerimi hazmedemiyor gibiyim . Sanki bağırsaklarım şişmiş gibi . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum . Sizce bunlar normal mi ?

Bu saydıkların hepsini yaşıyorum hala

Evet kuzum rahim hic olmadigi kadar hizla buyuyor o sislik hissi normal. Ilerleyen donemlerde kaburga kemiklerinin batmasindan uykusuzluktan cok aglamisligim var bu bebisler cok nazli
Kalp atislari icin gidicektiniz ne zaman randevun kuzum

Evet kuzum rahim hic olmadigi kadar hizla buyuyor o sislik hissi normal. Ilerleyen donemlerde kaburga kemiklerinin batmasindan uykusuzluktan cok aglamisligim var bu bebisler cok nazli
Kalp atislari icin gidicektiniz ne zaman randevun kuzum
Bu saydıkların hepsini yaşıyorum hala

Gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum .

Karnım aç ama karnım o kadar kötü ki yiyemiyorum . Az önce eşimle konuşurken anlamsızca ağladım . Ağlanacak ne vardı bilmiyorum ama bu kadar zorlu başlayacağımızı hiç düşünmemiştim

Yarın sabah gidiyoruz . İnşallah duyarız atış seslerini

Vay be bende diğer ay deneyeyim

Canım bize de atarsın ovü testini merklardayımmm

Çok iyi bnde deneyecem önümüzdeki ay

Hamilelikte hormonlar hep halay cekiyor esin bu aglamalara alisicak zamanla genelde onlara cok komik geliyo ama alisiyolar
Yarin guzel haberlerini bekliyoruz canim insallah

Ksç haftalık olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…