- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
sende ikiz olabiliiiir bk söylüyorum :))Bat aynı bizim sat da ama benim bugünkü değer 8384 allah allah kişiden kişiye değişiyo yani
Bilmiyorum canım senin çok yüksekBat aynı bizim sat da ama benim bugünkü değer 8384 allah allah kişiden kişiye değişiyo yani
Bende söylemiştim dediğiniz gibi ikiz olabilirsende ikiz olabiliiiir bk söylüyorum :))
Kişiden kişiye değişiyor önemli olan iki kat yükselmesi benimde toplam dört ölçüm yaptım ikişer kat yükseldi senin belki çoğul gebelik tir doktorunla görüş bakalım ne diycekHemen hemen aynı o zaman değerlerimiz niye benzemiyo
Görüştüm değerim güzel yükselmiş dedi ama ikiz falan demedi 18i çağırdı erken değil mi o zaman 6+3 oluyoBilmiyorum canım senin çok yüksek
Sonuç çıkınca doktorun la görüşmedin mi
Ay ikizden korkuyorum vallaasende ikiz olabiliiiir bk söylüyorum :))
Kalp atışı için mi ayın 18 yoksa bebek görmek için mi acabaGörüştüm değerim güzel yükselmiş dedi ama ikiz falan demedi 18i çağırdı erken değil mi o zaman 6+3 oluyo
Valla bebek görmek için sanırım çünkü bugün bebek göremeyiz şuan daha oluşuyo çok minik dedi keseyi gösterdi bana kese genişti bayaKalp atışı için mi ayın 18 yoksa bebek görmek için mi acaba
Maalesef devletDevlet hastanesine gittiğim için ilgi çok zayıftı her zamanki gibidoktorların ağzından lafı zor alıyoruz, ben sormasam kese bu bile demedi ben ekrandan görünce bu mu dedim evet dedi sonra fotosunu çekti
Çok güzelCuma randevu aldım kuzum
Ben de yarın 6+3 üm ve beni de çağırdı. Bakalım ne olacak , yazarım sana :)Görüştüm değerim güzel yükselmiş dedi ama ikiz falan demedi 18i çağırdı erken değil mi o zaman 6+3 oluyo
Acaba kalp atışı duyar mısınızzz bizi de bilgilendirr özel hastane mi gideceksinBen de yarın 6+3 üm ve beni de çağırdı. Bakalım ne olacak , yazarım sana :)
Kuzu valla ilk geceden hamile kalmışım heralde kasıklarımda ağrılarım oldu belimde ağrı migdemde kiramplar hala bı devam ediyorlar oylelikle test yaptım çift çizgi çıktıAaa çok sevndiiimmm nasıl oldu neler yaptın canım
Beta verdn mi canımKuzu valla ilk geceden hamile kalmışım heralde kasıklarımda ağrılarım oldu belimde ağrı migdemde kiramplar hala bı devam ediyorlar oylelikle test yaptım çift çizgi çıktı
Doktora gittin mi canımm ne dediiiBen de yarın 6+3 üm ve beni de çağırdı. Bakalım ne olacak , yazarım sana :)
Günaydın çiçeğim naptın yaptın mı ovulasyon testiGunaydin herkese mutlu sabahlar
Simdi yapicam kuşum catladi mi cok merak ediyorumGünaydın çiçeğim naptın yaptın mı ovulasyon testi