- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Vay be bende diğer ay deneyeyimtakip edip kalanlar varmış evet :))
Canım bize de atarsın ovü testini merklardayımmmGun asiri aslinda en garanti yontem kuzucum devam ettirebilirsen illa ki denk gelcek hadi hayirlisi bakalimBirazdan testi yapicam cok merak ediyorum bugun dune gore akintim fazlalasti
Çok iyi bnde deneyecem önümüzdeki ayİlk bebeğime o şekilde hamile kaldım. Yumurtlama günü ateş düşüyo ve çatlama olduğunda yükselişe geçiyo. Ateşin düşük olduğu günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyo
öyle uygun görmüştür , sen doktorun dediği şekilde ilerle :) duphaston düşük önleyici hemde yumurtaların kiste dönmesin diye. iyi bir ilaçDoktor çatlama iğnesi vermedi bana sadece klomen ve folik verdi klomen bittikten sonra duphaston
inşallah gerek kalmaz diğer ayaVay be bende diğer ay deneyeyim
Canım bize de atarsın ovü testini merklardayımmm
Çok iyi bnde deneyecem önümüzdeki ay
Çok güzel. Bugün doktora gitcektin sanırım yaz buraya güzel haberleriniEki Görüntüle 3094407 ben de dört gün sonra tahlil verdim 530dan buna çıkmış normal mi acaba
Benim değerlerimBebeğim 260 570 dün de 1170 di bakalım yarın son ölçümü yapıp cuma sabahı keseyi görmeye gidicem sence nasıl artışlar
Belki vajinal ultrasonda görünür kuuzm git bi gözük en azından doktor tavsiyelerini alırsın çok tebrik ederim değerlerin çok güzel yükselmişBenim değerlerim
30 haziran 65.5
2 temmuz 172
4 temmuz 487
7 temmuzda randevum var kese görünür mü acaba. Şu an 4+5 oluyorum sat 3 hazirandi
HeyecanlıKizceler gunaydiiiinnnn cicek gibi bir günümüz olsun nasilsiniz bakalim
Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim. Bu ay mi çok bereketli yoksa ben hamile kalınca mi rastladım hamilelereBelki vajinal ultrasonda görünür kuuzm git bi gözük en azından doktor tavsiyelerini alırsın çok tebrik ederim değerlerin çok güzel yükselmiş
Bende bugün test vercem son testi yapcam çok heyecanlıyım aynı zamanda tedirginTeşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim. Bu ay mi çok bereketli yoksa ben hamile kalınca mi rastladım hamileleremasAllah hepimize
Ben gittim doktora ultrasonda kese gözüktü henüz çok küçük dedi dün beta 4332 çıkmıştı yine beta istedi ama bugün devlet hastanesine gittimÇok güzel. Bugün doktora gitcektin sanırım yaz buraya güzel haberlerini
Belki vajinal ultrasonda görünür kuuzm git bi gözük en azından doktor tavsiyelerini alırsın çok tebrik ederim değerlerin çok güzel yükselmiş
Benim değerlerim
30 haziran 65.5
2 temmuz 172
4 temmuz 487
7 temmuzda randevum var kese görünür mü acaba. Şu an 4+5 oluyorum sat 3 hazirandi
Hmm kullanıyorum şuan eşim varikosel ameliyatı olmuş yaklaşık 1.5 yıl önce şuan 4 aydır evliyiz gebelik ne derece olur ameliyat engeller mi diye hep düşünüyorum sizce nediröyle uygun görmüştür , sen doktorun dediği şekilde ilerle :) duphaston düşük önleyici hemde yumurtaların kiste dönmesin diye. iyi bir ilaç
Kan testi mi verceksin canım ilk defaBende bugün test vercem son testi yapcam çok heyecanlıyım aynı zamanda tedirgin
Ayy artış için yazmıştın şimdi eski mesajlara baktım inşallah beklediğin artışı görürsün canımKan testi mi verceksin canım ilk defa
Yok kuzum sonuncuyu vercemKan testi mi verceksin canım ilk defa
Evet ya İnşallah gerek kalmaz hepimiz hamiş olalımmminşallah gerek kalmaz diğer aya:)
sonuç çıkınca söyle canımYok kuzum sonuncuyu ver
Ne zaman çııkıcak bide iki gün geçmeden niye istedi ki testiBen gittim doktora ultrasonda kese gözüktü henüz çok küçük dedi dün beta 4332 çıkmıştı yine beta istedi ama bugün devlet hastanesine gittim
Söyliycem canım inşallah iyi haberle gelirimsonuç çıkınca söyle canım
Vajinal görünebilir canımBenim değerlerim
30 haziran 65.5
2 temmuz 172
4 temmuz 487