Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
takip edip kalanlar varmış evet :))
Vay be bende diğer ay deneyeyim
Gun asiri aslinda en garanti yontem kuzucum devam ettirebilirsen illa ki denk gelcek hadi hayirlisi bakalim Birazdan testi yapicam cok merak ediyorum bugun dune gore akintim fazlalasti
Canım bize de atarsın ovü testini merklardayımmm
İlk bebeğime o şekilde hamile kaldım. Yumurtlama günü ateş düşüyo ve çatlama olduğunda yükselişe geçiyo. Ateşin düşük olduğu günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyo
Çok iyi bnde deneyecem önümüzdeki ay

Doktor çatlama iğnesi vermedi bana sadece klomen ve folik verdi klomen bittikten sonra duphaston
öyle uygun görmüştür , sen doktorun dediği şekilde ilerle :) duphaston düşük önleyici hemde yumurtaların kiste dönmesin diye. iyi bir ilaç

Benim değerlerim
30 haziran 65.5
2 temmuz 172
4 temmuz 487
7 temmuzda randevum var kese görünür mü acaba. Şu an 4+5 oluyorum sat 3 hazirandi
Belki vajinal ultrasonda görünür kuuzm git bi gözük en azından doktor tavsiyelerini alırsın çok tebrik ederim değerlerin çok güzel yükselmiş

Belki vajinal ultrasonda görünür kuuzm git bi gözük en azından doktor tavsiyelerini alırsın çok tebrik ederim değerlerin çok güzel yükselmiş
Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim. Bu ay mi çok bereketli yoksa ben hamile kalınca mi rastladım hamilelere masAllah hepimize

Benim değerlerim
30 haziran 65.5
2 temmuz 172
4 temmuz 487
7 temmuzda randevum var kese görünür mü acaba. Şu an 4+5 oluyorum sat 3 hazirandi

Benim 4+6 normalde doktor 4+5 dedi bana ve keseyi gördük ultrasonda ve alttan bakmadan gördük bence senin de gözükür

öyle uygun görmüştür , sen doktorun dediği şekilde ilerle :) duphaston düşük önleyici hemde yumurtaların kiste dönmesin diye. iyi bir ilaç
Hmm kullanıyorum şuan eşim varikosel ameliyatı olmuş yaklaşık 1.5 yıl önce şuan 4 aydır evliyiz gebelik ne derece olur ameliyat engeller mi diye hep düşünüyorum sizce nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…