Tamam canım haber vereyim . Birebir giderek mi verdin , telefonla mı ?Canım ben haber vermemiştim tam kürtaj oldum hastaneden eve geldim beni aradılar 8 haftalık gebeymişsiniz bazı testler var onlar için gelebilr misinz diyekürtaj oldum eve şimdi geldim dedm bende
Telefonla falan oluyoe mu yoksa direk sağlık ocağına mı gitmem lazım acabaEvet bilgilendirmek gerekiyor onalrda gebe ve çocuğu takip altına alıyo
Yok haber vermedm onların sistemine düşmüşüm görmüşlerTamam canım haber vereyim . Birebir giderek mi verdin , telefonla mı ?
Aynen kuzu bıraktım ben silikleşinceCok sagol cancazim siliklesince yapmayi birakicaz artik dimi
Git kayıt açarlar bende bayram sonrası gidicemTelefonla falan oluyoe mu yoksa direk sağlık ocağına mı gitmem lazım acaba
Masallah cok guzel yukselmis canim icin rahatlamistir artik degil mi kucaginiza almak nasip olsun sag salim darisi basimizaKızlarrrrrrrrr toplaşınnnnn betahcg iki gün önce 1170 bugün baktım 3146 çok şükür rabbimesizlerinde güzel haberlerini almak nasip olsun bana
Çok şükür canımm çok sevndm maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahhh yarın mıydı randevunKızlarrrrrrrrr toplaşınnnnn betahcg iki gün önce 1170 bugün baktım 3146 çok şükür rabbimesizlerinde güzel haberlerini almak nasip olsun bana
4+5 de kesesini görmüştük biz . Siz de bir gidin istersenizKızlarrrrrrrrr toplaşınnnnn betahcg iki gün önce 1170 bugün baktım 3146 çok şükür rabbimesizlerinde güzel haberlerini almak nasip olsun bana
Masallah cok guzel yukselmis canim icin rahatlamistir artik degil mi kucagini
Sağol canım benim içim nasıl rahat etti bi bilsen hamd olsun rabbimeza almak nasip olsun sag salim darisi basimiza
Takip etmiştim 15-16 haziranda yumurtlama 17 çatlama görmüştüm 15-16 değerlendirmiştik sadeceBir de bir şey merak ediyorum sen yumurtlama takibi yapmış mıydın ne zaman yumurtladin ?
Çok sağol kuuzm cuma günü randevumÇok şükür canımm çok sevndm maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahhh yarın mıydı randevun
Aynı gün görmüşüz bizim de bugün gözüktü 4+5 dedi doktor4+5 de kesesini görmüştük biz . Siz de bir gidin isterseniz
Cuma randevu aldım kuzum4+5 de kesesini görmüştük biz . Siz de bir gidin isterseniz
Evet bebeğimÇok şükür canımm çok sevndm maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahhh yarın mıydı randevun
Bat kaçtı canım seninCuma randevu aldım kuzum
29 haziranBat kaçtı canım senin
Hemen hemen aynı o zaman değerlerimiz niye benzemiyo29 haziran
Bat aynı bizim sat da ama benim bugünkü değer 8384 allah allah kişiden kişiye değişiyo yaniKızlarrrrrrrrr toplaşınnnnn betahcg iki gün önce 1170 bugün baktım 3146 çok şükür rabbimesizlerinde güzel haberlerini almak nasip olsun bana