Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
takip edip kalanlar varmış evet :))
Vay be bende diğer ay deneyeyim😂
Gun asiri aslinda en garanti yontem kuzucum devam ettirebilirsen illa ki denk gelcek hadi hayirlisi bakalim😍 Birazdan testi yapicam cok merak ediyorum bugun dune gore akintim fazlalasti
Canım bize de atarsın ovü testini merklardayımmm
İlk bebeğime o şekilde hamile kaldım. Yumurtlama günü ateş düşüyo ve çatlama olduğunda yükselişe geçiyo. Ateşin düşük olduğu günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyo
Çok iyi bnde deneyecem önümüzdeki ay☺️

Doktor çatlama iğnesi vermedi bana sadece klomen ve folik verdi klomen bittikten sonra duphaston
öyle uygun görmüştür , sen doktorun dediği şekilde ilerle :) duphaston düşük önleyici hemde yumurtaların kiste dönmesin diye. iyi bir ilaç

Benim değerlerim
30 haziran 65.5
2 temmuz 172
4 temmuz 487
7 temmuzda randevum var kese görünür mü acaba. Şu an 4+5 oluyorum sat 3 hazirandi
Belki vajinal ultrasonda görünür kuuzm git bi gözük en azından doktor tavsiyelerini alırsın çok tebrik ederim değerlerin çok güzel yükselmiş 🐥🌼

Belki vajinal ultrasonda görünür kuuzm git bi gözük en azından doktor tavsiyelerini alırsın çok tebrik ederim değerlerin çok güzel yükselmiş 🐥🌼
Teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim. Bu ay mi çok bereketli yoksa ben hamile kalınca mi rastladım hamilelere 🌸 masAllah hepimize 💃

Benim değerlerim
30 haziran 65.5
2 temmuz 172
4 temmuz 487
7 temmuzda randevum var kese görünür mü acaba. Şu an 4+5 oluyorum sat 3 hazirandi

Benim 4+6 normalde doktor 4+5 dedi bana ve keseyi gördük ultrasonda ve alttan bakmadan gördük bence senin de gözükür

öyle uygun görmüştür , sen doktorun dediği şekilde ilerle :) duphaston düşük önleyici hemde yumurtaların kiste dönmesin diye. iyi bir ilaç
Hmm kullanıyorum şuan eşim varikosel ameliyatı olmuş yaklaşık 1.5 yıl önce şuan 4 aydır evliyiz gebelik ne derece olur ameliyat engeller mi diye hep düşünüyorum sizce nedir

X