- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Benim 7 hazirana maximum 1500 olur belki alttan bile görünmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 7 hazirana maximum 1500 olur belki alttan bile görünmez
Bence çok hızlı artıyo benimkinden öyle anladım 2 kattan fazla bir gün bile olmadan 2ye katlamışBenim 7 hazirana maximum 1500 olur belki alttan bile görünmez
Şu an 6+2 yizKsç haftalık olmuştu
Kuzu benimde geçen ay 3 gün pik oldu 4. gün çatladı bekle yarını ama bugünü de değerlendir önemmli çünküKizlar 8 numara ve bugun yine pik.
3.gunum pikte. Bu yumurtalar bu ay catlamayi dusunmuyo galiba normal mi ayol boyle olmasi
NurseCelline mesirmacunu
Eki Görüntüle 3094786
ikiz miii bideee :)))Eki Görüntüle 3094787 dün 4332ydi bugün 8384 olmuş normal mi bu yükseliş dün öğleden sonra bakılmıştı bi de bugün 12ye doğru vermiştim
İnşallah canımHamilelikte hormonlar hep halay cekiyor esin bu aglamalara alisicak zamanla genelde onlara cok komik geliyo ama alisiyolar
Yarin guzel haberlerini bekliyoruz canim insallah
Tabi normal daha vermene gerek yok zaten kese görünmüş. Beta vermemizin sebebi dış gebelik olabilir mi yada kimyasal gebelik olabilir mi yada sağlıksız mi diye. Senin ki çok güzel ilerliyo artık kendine bakmaya bak güzel güzel beslenEki Görüntüle 3094787 dün 4332ydi bugün 8384 olmuş normal mi bu yükseliş dün öğleden sonra bakılmıştı bi de bugün 12ye doğru vermiştim
Belki 2-3 saat sonra verseydin 9000 çıkardı takılma küçük rakamlaraEki Görüntüle 3094787 dün 4332ydi bugün 8384 olmuş normal mi bu yükseliş dün öğleden sonra bakılmıştı bi de bugün 12ye doğru vermiştim
Bir de bir şey merak ediyorum sen yumurtlama takibi yapmış mıydın ne zaman yumurtladin ?Eki Görüntüle 3094787 dün 4332ydi bugün 8384 olmuş normal mi bu yükseliş dün öğleden sonra bakılmıştı bi de bugün 12ye doğru vermiştim
Hayır canım yapmazVajinal düşük tehlikesi falan yapar mı ? Karından görünse keşke
Gugumm havuç ye havuç çatlasınnnKizlar 8 numara ve bugun yine pik.
3.gunum pikte. Bu yumurtalar bu ay catlamayi dusunmuyo galiba normal mi ayol boyle olmasi
NurseCelline mesirmacunu
Eki Görüntüle 3094786
Bence ikiiiiiizEki Görüntüle 3094787 dün 4332ydi bugün 8384 olmuş normal mi bu yükseliş dün öğleden sonra bakılmıştı bi de bugün 12ye doğru vermiştim
Evet kuzum dun yorgunluktan bayilmistim ama bugun degerlendiricem nasip olursa catlayinca ikinci cizgi cok soluk mu olucak yoksa yavas yavas mi siliklesicek nasil anliycazKuzu benimde geçen ay 3 gün pik oldu 4. gün çatladı bekle yarını ama bugünü de değerlendir önemmli çünkü
Canım ben haber vermemiştim tam kürtaj oldum hastaneden eve geldim beni aradılar 8 haftalık gebeymişsiniz bazı testler var onlar için gelebilr misinz diye kürtaj oldum eve şimdi geldim dedm bendeİnşallah canım
Ya bir de şeyi biliyor musunuz kızlar .
Hamile olduğumuzu sağlık ocağına bildirmemiz gerekiyor mu ? Sonbahardagel belki senin güncel durumdan haberin vardır canım
Ben hastaneye de devlet kurumuna gitmediğim için bilemedim
Ay havuc aksam alayim hemen incir de fayda eder mi ki oyle okumstum sankiHayır canım yapmaz
Gugumm havuç ye havuç çatlasınnn
Bence ikiiiiiiz
Çok güzel maşallah şimdi şöyle betahcg hormonu üç ayın sonuna kadar tavan yaptığı için het geçen gün duygular allak bullak olucak şişkinlik dersen bende de çok benimde bugün 5 hafta oldu allahım yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahŞu an 6+2 yiz
Doktorumuz bayramdan önce gel bir bakalım dedi gideceğiz bakalım :)
İncir bilmiyorum ama burda topiklerde çok okudum havuç 2 3 tane havuç ye bu akşamı kesin değerlendir yarın tekrr ovü yap canımAy havuc aksam alayim hemen incir de fayda eder mi ki oyle okumstum sanki
Evet bilgilendirmek gerekiyor onalrda gebe ve çocuğu takip altına alıyoCanım ben haber vermemiştim tam kürtaj oldum hastaneden eve geldim beni aradılar 8 haftalık gebeymişsiniz bazı testler var onlar için gelebilr misinz diye kürtaj oldum eve şimdi geldim dedm bende
yavaştan silikleşicek kuzum , yine silik çizgi görüceksin bariz bi şekildeEvet kuzum dun yorgunluktan bayilmistim ama bugun degerlendiricem nasip olursa catlayinca ikinci cizgi cok soluk mu olucak yoksa yavas yavas mi siliklesicek nasil anliycaz
Tamam bebegim tesekkur ederimİncir bilmiyorum ama burda topiklerde çok okudum havuç 2 3 tane havuç ye bu akşamı kesin değerlendir yarın tekrr ovü yap canım
Gözün aydın bebeğim doktora çık bakalım ne diycekEki Görüntüle 3094787 dün 4332ydi bugün 8384 olmuş normal mi bu yükseliş dün öğleden sonra bakılmıştı bi de bugün 12ye doğru vermiştim
Cok sagol cancazim siliklesince yapmayi birakicaz artik dimiyavaştan silikleşicek kuzum , yine silik çizgi görüceksin bariz bi şekilde