- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Tamam kuzucum yazarım muhakkakYarin test sonuclarini bize de haber ver canim❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzucum yazarım muhakkakYarin test sonuclarini bize de haber ver canim❣
Guguu 18 .07.2022Merhaba arkadaslar
Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.
Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.
Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle
Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@Perinayy HAZIRAN @asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN HAZIRAN-TEMMUZ BAT SONUC @khilall214 29.06.2022 Sonbahardagel 29.06.2022 @Gulere 30.06.2022 @olmadibe 01.07.2022 @filozofia 01.07.2022 @yelken_c 03.07.2022 @Aycoregi1 03.07.2022 @AYldz123 06.07.2022 @Edyy96 07.07.2022 @Afddy 08.07.2022 @Bidebayilistersenferiha 15.07.2022 caglali9669 18.07.2022 Guguuu 20.07.2022 @pozitifbiri 20.07.2022 @Hewda 20.07.2022 @ASENK 21.07.2022 NurseCelline 22.07.2022 @Hasretimm123 22.07.2022 mesirmacunu 25.07.2022 @Kelebekaysee ... @bloggerserap 02.08.2022
Nasıl etiketleyebilirimGuguu 18 .07.2022
Hosgeldin canim ekliyorumGuguu 18 .07.2022
5 aydır korunmuyoruz. 4 ay ovulasyon testi kullandım. Sonuç hüsran. Şimdi ateş ölçüyorum her sabah.Ne zmandır korunmuyosunuz
Anladım canım tmamdır o zmandır
Anladım canım ateş takibi hiç yapmadım acaba güvenilir oluyo mu ki5 aydır korunmuyoruz. 4 ay ovulasyon testi kullandım. Sonuç hüsran. Şimdi ateş ölçüyorum her sabah.
hoşgeldiin :) ne zamandır bekliyorsun güzel haberi? var mı denediğin yöntemler vs?Herkese merhaba. Bat 18 temmuz Guguuu
günaydınnnn :) ben gün aşırı olayını iyice oturttum :) heyecanlı bir ay oluyor benim için gugum sen nasılsın? çatladı mı yumurtaKizceler gunaydiiiinnnn cicek gibi bir günümüz olsun nasilsiniz bakalim
takip edip kalanlar varmış evet :))Anladım canım ateş takibi hiç yapmadım acaba güvenilir oluyo mu ki
Gun asiri aslinda en garanti yontem kuzucum devam ettirebilirsen illa ki denk gelcek hadi hayirlisi bakalim Birazdan testi yapicam cok merak ediyorum bugun dune gore akintim fazlalastigünaydınnnn :) ben gün aşırı olayını iyice oturttum :) heyecanlı bir ay oluyor benim için gugum sen nasılsın? çatladı mı yumurta
Teşekkür ederimHoşgeldiin Guguuu gelip ekler birazdan :)
İlk bebeğime o şekilde hamile kaldım. Yumurtlama günü ateş düşüyo ve çatlama olduğunda yükselişe geçiyo. Ateşin düşük olduğu günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyoAnladım canım ateş takibi hiç yapmadım acaba güvenilir oluyo mu ki
Bat dediğiniz adet tarihi dimi benim 18.07.2022Hoşgeldiin Guguuu gelip ekler birazdan :)
Evet beklenen adet tarihinin kisaltmasi ekledim listeye 1.sayfada bulabilirsinBat dediğiniz adet tarihi dimi benim 18.07.2022
Teşekkür ederim gördüm inşallah hayırlı haberler alırız ya ben klomen ve folik kullandım 5 gün sonra kontrole gittim şuan duphaston ve folik kullanıyorum hamilelik derecesi nedir tutar mı hamile kalan var mıEvet beklenen adet tarihinin kisaltmasi ekledim listeye 1.sayfada bulabilirsin
Insallah en kisa surede hamile oldugunu ogrenirsin bu konuda bir bilgim yok ama diger arkadaslarimizdan bir bilen mutlaka vardir hayirlisi olsun hakkindaTeşekkür ederim gördüm inşallah hayırlı haberler alırız ya ben klomen ve folik kullandım 5 gün sonra kontrole gittim şuan duphaston ve folik kullanıyorum hamilelik derecesi nedir tutar mı hamile kalan var mı
Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi ben görmüştüm ama nasip olmamıştı canım, inşallah sana nasip olur :) güzel haberlerini alırızTeşekkür ederim gördüm inşallah hayırlı haberler alırız ya ben klomen ve folik kullandım 5 gün sonra kontrole gittim şuan duphaston ve folik kullanıyorum hamilelik derecesi nedir tutar mı hamile kalan var mı
İlk bebeğime o şekilde hamile kaldım. Yumurtlama günü ateş düşüyo ve çatlama olduğunda yükselişe geçiyo. Ateşin düşük olduğu günü ve sonraki günü değerlendirmek gerekiyo
Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi ben görmüştüm ama nasip olmamıştı canım, inşallah sana nasip olur :) güzel haberlerini alırız
Doktor çatlama iğnesi vermedi bana sadece klomen ve folik verdi klomen bittikten sonra duphastonKlomen ve çatlatma iğnesi tedavisi ben görmüştüm ama nasip olmamıştı canım, inşallah sana nasip olur :) güzel haberlerini alırız