Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ben bıraktım olursa olur . Eşimle biraz aramız bozuk düzenli ilişki bile olmadı . Hayırlısı bakalım

Kızlar ya yumurtlama dönemi ilişkiye girdiğinizde kasık ağrısı yaşadınız mı hiç ilişki anında kasıklarımda tuhaf bi ağrı hissettim böyle ağırlık koyulmuş gibi baya baskı gibi

Kızlar ya yumurtlama dönemi ilişkiye girdiğinizde kasık ağrısı yaşadınız mı hiç ilişki anında kasıklarımda tuhaf bi ağrı hissettim böyle ağırlık koyulmuş gibi baya baskı gibi
Alt kisimda sanki bir tikaniklik varmis gibi dimi canim bende de oluyo o bazi aylarda sancili olabiliyo oyle oldugunda

İlk defa hissettm bende canım değişik bi his doğru diyosun tıkanıklık varmış gibi de tam tanımlayamıyorum
Aynen tam anlatilamiyo orada baski oluyo zorlaniyor gibi sanki bir sislik var gibi nedenini bende merak ediyorum belki yumurtlama ile ilgilidir dedigin gibi

Alt kisimda sanki bir tikaniklik varmis gibi dimi canim bende de oluyo o bazi aylarda sancili olabiliyo oyle

O dediğin şeyi 3 aydır yumurtlama günlerimde hissediyorum. Hatta sonraki 2 gün de devam ediyo bazen. İlişki çekilmez hale geliyo o an. Sancı ve baskı oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…