Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif cıkmış maalesef.
Çok ilginç değil mi teste göre bencede var.
Testlere guvenmiycez artik sanirim
rabbim isteyen herkse nasip etsin. Gerçekten de çok yıpranıyoruz her ay bu kadar üzülüp strese girmek de engelliyor hamileliği. Ama ben başkaları gibi 'amaaan bosverdim unuttum aklımdan çıkardım' diyemiyorum. Bu imkansız. Aklıma bile gelmedi hamile kaldım o ay diyorlar. Ya ilişki sırasında nasıl aklına gelmiyor bu imkansız bir şey değil mi?

Ben henüz iki aydır istiyorum ve bu ayki davranışlarımı hic beğenmedim :) regl olursam bir sonraki ay yumurtlama takibine başlayacağım sadece. Ama yaklaşınca böyle heyecan yapmak istemiyorum.
Bence duyguları kontrol etmek biraz da elimizde. Duygularımızı değil de mantığımızı rehber edinmemiz gerekiyor. Dediğin gibi sonra yine biz üzülüp biz stres oluruz.

Çok denedim boş vermeyi ama maalesef başaramadım... 2 senedir uğraşıyorum her seferinde yeter sıkıldım diyorum yine başa sarıyorum.. Bu arada 10cm 7cm 5cm kistlerim vardı 4cm myomum vardı. Rahmim de karnımda yapışmalar olmuş kistlerden ötürü. 1 tüpümü aldılar çünkü işlevini kaybetmişti. Tek tüpüm var ve yaşım daha 28...
Ben 3 ay denedim baktım olmuyor eşimi de aldım DR gittik bu şekilde öğrendim bu sıkıntıları ve süreç başladı. 2 yılı devirdik.

Uzun zaman geçmiş senin elbette yorulmanı anlıyorum.
Olacak olan tek tüple de tek hücreyle de olur canım. Olmayacak olan da her türlü imkan varken de olmaz.
Sen yeterki devam et vazgeçme ☺

Uzun zaman geçmiş senin elbette yorulmanı anlıyorum.
Olacak olan tek tüple de tek hücreyle de olur canım. Olmayacak olan da her türlü imkan varken de olmaz.
Sen yeterki devam et vazgeçme ☺
aynen tek bi teorim kaldı onu da adetten sonra uygulayacağım (adet bittiği günden bir sonra ki adet dönemine kadar gün aşırı ilişki) o da tutmazsa tüp bebek yaptırmaz istiyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Bencede uygula
Tüp bebek ya da doğal yollarla hic fark etmez. Bebeğin sana sağlıcakla tutunur insallah

Kızlar biliyorsunuz batım 18 ‘i.

Aslında uygulamaya göre 16 su ama 1-2 gün oynama olabiliyor o nedenle 18 i kabul etmiştim . Evde gebelik testi yok , ovülasyon testi vardı . Yaptım böyle çıktı . Bu bir şeyi ifade eder mi ?

ya umutlandırmak istemiyorum ama form da tanıştığım 2 arkadaşım var ikisi de bu şekilde öğrendi gebeliğini. Yani aynı böyle koyuluğu falan. Sanırım hamilesin lütfen hemen gebelik testi alllll

iki çizgide baya koyu. Hani biri soluk olsa diyicem yok değilsin ama bu şekilde olan kime denk geldiysem hepsi hamileydi

Merhaba ben Benim de bu ay ilk deneme oldu:) ilk deneme zor zaten bizde bekliyoruz. :) soran kürü benim de aklımda olmazsa denicem nasıl yaptın peki

Yaa simdiye kadar kim ovu testiyle boyle gorduyse hep pozitif cikmisti. yarin bat gunun gebelik testiyle tekrar yapmalisin insallahhh vardirr

Kesinlikle gebelik testi yap canım benimde böyleydi ovülasyon testim ertesi günü gebelik testi yapmıştım direkt çift çizgi çıkmıştı

asyadan gebelik testi yapmissin sanirim bizimle de paylasir misin hayirli olsun insallah saglikli bir gebeliktir kan verip sonucunu da bizimle paylas cok sevindim❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…