- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Ayy Gugumm ne güzel olur cidden ya birlikte öğrensek birbirimzle paylaşsakSoylerim kuzum hatta fotografini paylasicam seninle hemen hemen ayni donemdeyz galiba birlikte hamileyiz desek ne guzel olur ya dimi
Ayy pikin piki olmuşşşş durmak yoook valla sen bugünü de değerlendrEki Görüntüle 3094208 Tek olan test dün yaptığım.
Çoklu olan 7 numara bugun yaptigim. Bugun daha da koyulasmis.
Ayy adam bezdi bezdiii hahaha keciboynuzu pekmezi mi yedirsem findik fistik mi bilmemAyy pikin piki olmuşşşş durmak yoook valla sen bugünü de değerlendr
Fındık fıstık bal ceviz bitter çikolata yedir gitsinAyy adam bezdi bezdiii hahaha keciboynuzu pekmezi mi yedirsem findik fistik mi bilmem
Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah kuzucumm ❣pik olmuş gugum hadi bağallllıııım :)
Insallah kuzum sen napiyosun takibe devam mi nasil gidiyorHadi güzel haberlerini Alalım inşallah
Valla Allah ne verdiyse artik ahahahaFındık fıstık bal ceviz bitter çikolata yedir gitsin
Bebeğim 260 570 dün de 1170 di bakalım yarın son ölçümü yapıp cuma sabahı keseyi görmeye gidicem sence nasıl artışlarInsallah kuzum sen napiyosun takibe devam mi nasil gidiyor
Bence gayet iyi kuzum kafana takma cok fazla kendine de bebisine de stres yasatma. Ben ogrendigimde 26ydi degerim. 2 kez ya da 3 kez vermistim kan tam hatirlamiyorum bu kadar yuksek bile degildi. Birseyler yasanicaksa engel olamayiz. Hersey guzel giderken en kotuyu dusunmeye gerek yok canim anin tadini cikar guzel olucak herseyBebeğim 260 570 dün de 1170 di bakalım yarın son ölçümü yapıp cuma sabahı keseyi görmeye gidicem sence nasıl artışlar
Çok sağol kuzumBence gayet iyi kuzum kafana takma cok fazla kendine de bebisine de stres yasatma. Ben ogrendigimde 26ydi degerim. 2 kez ya da 3 kez vermistim kan tam hatirlamiyorum bu kadar yuksek bile degildi. Birseyler yasanicaksa engel olamayiz. Hersey guzel giderken en kotuyu dusunmeye gerek yok canim anin tadini cikar guzel olucak hersey
Ay yok canım maleseff ki
Bebeğim 260 570 dün de 1170 di bakalım yarın son ölçümü yapıp cuma sabahı keseyi görmeye gidicem sence nasıl artışlar
Tebrik ederim canim hayirli olsun gebeligin. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah❣Kuzular ben yazmayı unuttum hamileyim çok şükür
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim darısı hepinizin basinaTebrik ederim canim hayirli olsun gebeligin. Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah❣
Bence çok iyi iki katından fazla resmen dört katı artmış hadi gözün aydın artık ultrasona gir gözükür ne zaman gitcenEki Görüntüle 3094407 ben de dört gün sonra tahlil verdim 530dan buna çıkmış normal mi acaba
Aaa çok sevndiiimmm nasıl oldu neler yaptın canımKuzular ben yazmayı unuttum hamileyim çok şükür
Maşallah çok güzel artmış canımEki Görüntüle 3094407 ben de dört gün sonra tahlil verdim 530dan buna çıkmış normal mi acaba
Yarın gitcem canım sabahtan doktora bakalım inşallah her şey yolunda devam ederBence çok iyi iki katından fazla resmen dört katı artmış hadi gözün aydın artık ultrasona gir gözükür ne zaman gitcen