Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soylerim kuzum hatta fotografini paylasicam seninle hemen hemen ayni donemdeyz galiba birlikte hamileyiz desek ne guzel olur ya dimi
Ayy Gugumm ne güzel olur cidden ya birlikte öğrensek birbirimzle paylaşsak ama benm normalde 7 8 gibi yumurtlamam lazım bu ay erken oldu sanırım akıntımdan anladığım kadaryla hayrlısı hakkımızda

Bebeğim 260 570 dün de 1170 di bakalım yarın son ölçümü yapıp cuma sabahı keseyi görmeye gidicem sence nasıl artışlar
Bence gayet iyi kuzum kafana takma cok fazla kendine de bebisine de stres yasatma. Ben ogrendigimde 26ydi degerim. 2 kez ya da 3 kez vermistim kan tam hatirlamiyorum bu kadar yuksek bile degildi. Birseyler yasanicaksa engel olamayiz. Hersey guzel giderken en kotuyu dusunmeye gerek yok canim anin tadini cikar guzel olucak hersey

Çok sağol kuzum

Kızlar günaydınlar ses seda çıkmıyor yine durun ben bi hareket başlatayım birilerini taciz edeym A AYldz123 Edyy96 bat yaklaşmış var mı belirti test yapma isteği falannn
Ay yok canım maleseff ki hiç bir belirtim olmadı hamileliğe dair dün test yaptım tek çizgiydi bide tok olsamda mide yanması oluyor aslında ilk gebeliğimde de böyle anlamıştım (düşük yaptım ) kırmzılar da gelebilir hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…