Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah kuzum ya bugun kahverengi lekelenmem oldu daha hic yasamamistim boyle bir durum garip geldi. Yumurtlamayla bir ilgisi olabilir mi acaba bu donemlerde olabiliyo mu acaba endiselendim biraz da
Ben aynı şikayetle acile gitmiştim yumurtan olgunlaşmış o yüzden lekelenmen olmuş demişti değerlendir demişti

Canım bende göstermişti battan 1 gün önce akşam böyleydi hemde sıvıya fln dikkat etmemiştim akşam 11 gibi yapmıştım.ekliyorum aşağıya ovü testini.Ertesi gün bat günümde normal kaset test yapmıştım kırmızı çift çizgi baya netti.senn varsa test fotoğrafı gönder bakalım
Yok canım bende öyle koyuluk yok. Hamile değilim eminim de niye bu kadar geç adet oluyorm anlamiyorum kist falan yok

Eklentiler

• IMG_20220704_230719.jpg
    IMG_20220704_230719.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 46
Ama napalım bize dha çok var bende batı gelenleri sıkıştırıyorum😂😂 çalışıyorum valla arada da buralara girip bakınıyorum.sen neler yapıyosun
Kolay gelsin hemsirem bizim daha cok oldugu icin iyi geliyo boyle birilerinden son dakika haberlerini duymak dimi🤣

Canım sen ovü testi yapıyodun sanırım pik gördün mü
Gordum kuzum normalde aksamlari yapiyodum ovuyu. Dun de cok kasik agrim ve akintim olunca sabah yapayim bi dedim pik gordum. Dunu degerlendirdim bakalim catlama olucak mi bugun meraklardayim.

Gordum kuzum normalde aksamlari yapiyodum ovuyu. Dun de cok kasik agrim ve akintim olunca sabah yapayim bi dedim pik gordum. Dunu degerlendirdim bakalim catlama olucak mi bugun meraklardayim.
Ben akıntıyla takip ediyorum ya dün aşırı akıntım oldu şeffaf uzayan kasıklarımda da hafiften ağrı vardı değerlendirdik dün akşam.sbah uyandım kasıklarım felaket ağrıyodu 1 saat kadar ağrı oldu şimdi geçti hiç bişe yok acaba benimde sbah mı çatladı anlamadım.peki akıntın ne durumda senn şu an

Ben akıntıyla takip ediyorum ya dün aşırı akıntım oldu şeffaf uzayan kasıklarımda da hafiften ağrı vardı değerlendirdik dün akşam.sbah uyandım kasıklarım felaket ağrıyodu 1 saat kadar ağrı oldu şimdi geçti hiç bişe yok acaba benimde sbah mı çatladı anlamadım.peki akıntın ne durumda senn şu an
Dun seffaf akintim cok yogundu bugun biraz az. Benim de bugun sag kasigim agriyo arada ama dunku kadar cok degil . Ayrica gece degerlendirince sabahlari olusan durumu akintidan ayirt etmek biraz zor oluyor :KK23:

Dun seffaf akintim cok yogundu bugun biraz az. Benim de bugun sag kasigim agriyo arada ama dunku kadar cok degil . Ayrica gece degerlendirince sabahlari olusan durumu akintidan ayirt etmek biraz zor oluyor :KK23:
Aynen ya şimdi benmde akıntım azaldı.solda ara ara batma oluyo sadece.hadi hayrlısı ovü yapınca bana da söyler misn çatlamış mı diye

Aynen ya şimdi benmde akıntım azaldı.solda ara ara batma oluyo sadece.hadi hayrlısı ovü yapınca bana da söyler misn çatlamış mı diye
Soylerim kuzum hatta fotografini paylasicam seninle hemen hemen ayni donemdeyz galiba birlikte hamileyiz desek ne guzel olur ya dimi

20220705_114108.jpg
Tek olan test dün yaptığım.
Çoklu olan 7 numara bugun yaptigim. Bugun daha da koyulasmis.

Eklentiler

• Screenshot_20220705-114718_Photos.jpg
    Screenshot_20220705-114718_Photos.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 25
X