- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
En az %60 artmış olması gereyo canım sennki tam %100 artıyo stres yapma bebişini düşünİnşallah kuzum ne bilim test kafa kafaya yükseliyo normalde gün ilerledikçe artışın biraz daha fazlalaşması lazım diye biliyorum ama pek sevinemedim doğrusu sen ne düşünüyorsun260 sonra 570 bugün 1170 her test baktığımda aynı saat değilde bir iki saat geç verdim
Sağol kuzum bugün grip oldum üstüne iş yeri sıkıntılar yaşadım felaket sırt ağrısı var bide sonucu böyle görünce kafam durdu sanırımEn az %60 artmış olması gereyo canım sennki tam %100 artıyo stres yapma bebişini düşün
Güzelce dinlen negatf düşünceleri sil at kafandan hadi güzel haberler bekliyoruz senden bayram öncesiiiSağol kuzum bugün grip oldum üstüne iş yeri sıkıntılar yaşadım felaket sırt ağrısı var bide sonucu böyle görünce kafam durdu sanırım
Teşekkür ederim
Cumaya aldım randevu inşallahGüzelce dinlen negatf düşünceleri sil at kafandan hadi güzel haberler bekliyoruz senden bayram öncesiii
Simdiye kadar t cizgisinin daha koyu oldugu durumlarda gebelik ciktigini cok gordum ama tabi kesin sonuc degil bata ne kadar kaldiKızlar gebelik varsa kesin ovulasyon testi koyu olur mu acaba. Ya da kişiden kişiye değişir mi
Kaçtan yükselmiş ne zaman vermiştin en sonCanım test yaptım mı ben bir saat geç verdim 1170 çıkmış
40. Gün olurum diyordum 40 günüde geçti canım 43 gün olduSimdiye kadar t cizgisinin daha koyu oldugu durumlarda gebelik ciktigini cok gordum ama tabi kesin sonuc degil bata ne kadar kaldi
Kaçtan yükselmiş ne zaman vermiştin en son
Ben bugün vermedim 3. Gündü artık direkt çarşamba doktora gidicem kadın doğuma orda netleşir belki o ister kan tahliliCanım test yaptım mı ben bir saat geç verdim 1170 çıkmış
İyi bence 2 kat artmış dert etme canım2 şer gün arayla 260 570 1170 çıktı sence nasıl sonuncuyu iki saat geç verdim
Çarşamba ya da perşembe git bence kadın doğuma kafan netleşir hemİyi bence 2 kat artmış dert etme canım
Hadi hayırlısı canımCumaya aldım randevu inşallah
Canım bende göstermişti battan 1 gün önce akşam böyleydi hemde sıvıya fln dikkat etmemiştim akşam 11 gibi yapmıştım.ekliyorum aşağıya ovü testini.Ertesi gün bat günümde normal kaset test yapmıştım kırmızı çift çizgi baya netti.senn varsa test fotoğrafı gönder bakalım40. Gün olurum diyordum 40 günüde geçti canım 43 gün oldu
Cuma sabah randevu aldım bakalım ne olcakÇarşamba ya da perşembe git bence kadın doğuma kafan netleşir hem
Senin son durum ne kuzumKasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyo valla korkuyorum regl olcam diye
Son durum bu kan vermedim ama yarın 4. Gün acaba kan versem mi kararsızım vermezsem de çarşamba gidicem doktora erken mi olur yarın gitmek içinSenin son durum ne kuzum
Yeni mi bu canımCanım bende göstermişti battan 1 gün önce akşam böyleydi hemde sıvıya fln dikkat etmemiştim akşam 11 gibi yapmıştım.ekliyorum aşağıya ovü testini.Ertesi gün bat günümde normal kaset test yapmıştım kırmızı çift çizgi baya netti.senn varsa test fotoğrafı gönder bakalım