- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Teşekkür ederim canımmm darısı isteyen herkese inşallahhhMaşallah çok güzel artmış canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımmm darısı isteyen herkese inşallahhhMaşallah çok güzel artmış canım
Amiiin inşallahTeşekkür ederim canımmm darısı isteyen herkese inşallahhh
Yazarsın bize güzel haberlerini bekliyoruzYarın gitcem canım sabahtan doktora bakalım inşallah her şey yolunda devam eder
Yazarım canım sen ne zaman gitcektinYazarsın bize güzel haberlerini bekliyoruz
Bende yarın son testi yapıp cuma da doktora gidicem aldım randevuYazarım canım sen ne zaman gitcektin
Hayırlısı olsun inşallah bakarsın beklemediğin anda gelir bebişin eşinle sana mutluluk verr belli mi olurBu ay ben bıraktım olursa olur . Eşimle biraz aramız bozuk düzenli ilişki bile olmadı . Hayırlısı bakalım
HoşgeldiiinHerkese merhaba. Bat 18 temmuz Guguuu
Hosgeldin canim ekliyorumHerkese merhaba. Bat 18 temmuz Guguuu
Alt kisimda sanki bir tikaniklik varmis gibi dimi canim bende de oluyo o bazi aylarda sancili olabiliyo oyle oldugundaKızlar ya yumurtlama dönemi ilişkiye girdiğinizde kasık ağrısı yaşadınız mı hiç ilişki anında kasıklarımda tuhaf bi ağrı hissettim böyle ağırlık koyulmuş gibi baya baskı gibi
İlk defa hissettm bende canım değişik bi his doğru diyosun tıkanıklık varmış gibi de tam tanımlayamıyorumAlt kisimda sanki bir tikaniklik varmis gibi dimi canim bende de oluyo o bazi aylarda sancili olabiliyo oyle oldugunda
Yarin test sonuclarini bize de haber ver canim❣Bende yarın son testi yapıp cuma da doktora gidicem aldım randevu
Aynen tam anlatilamiyo orada baski oluyo zorlaniyor gibi sanki bir sislik var gibi nedenini bende merak ediyorum belki yumurtlama ile ilgilidir dedigin gibiİlk defa hissettm bende canım değişik bi his doğru diyosun tıkanıklık varmış gibi de tam tanımlayamıyorum
Bilemedim valla bnde ilk defa yaşadım canım yumurtlamadandır herldeAynen tam anlatilamiyo orada baski oluyo zorlaniyor gibi sanki bir sislik var gibi nedenini bende merak ediyorum belki yumurtlama ile ilgilidir dedigin gibi
Hayırlısı olsun inşallah bakarsın beklemediğin anda gelir bebişin eşinle sana mutluluk verr belli mi olur
Hoşgeldiiin
Alt kisimda sanki bir tikaniklik varmis gibi dimi canim bende de oluyo o bazi aylarda sancili olabiliyo oyle
O dediğin şeyi 3 aydır yumurtlama günlerimde hissediyorum. Hatta sonraki 2 gün de devam ediyo bazen. İlişki çekilmez hale geliyo o an. Sancı ve baskı oluyo.Kızlar ya yumurtlama dönemi ilişkiye girdiğinizde kasık ağrısı yaşadınız mı hiç ilişki anında kasıklarımda tuhaf bi ağrı hissettim böyle ağırlık koyulmuş gibi baya baskı gibi
Ben her ay yaşıyorum canm onu korkma ondanKızlar ya yumurtlama dönemi ilişkiye girdiğinizde kasık ağrısı yaşadınız mı hiç ilişki anında kasıklarımda tuhaf bi ağrı hissettim böyle ağırlık koyulmuş gibi baya baskı gibi
Ne zmandır korunmuyosunuzO dediğin şeyi 3 aydır yumurtlama günlerimde hissediyorum. Hatta sonraki 2 gün de devam ediyo bazen. İlişki çekilmez hale geliyo o an. Sancı ve baskı oluyo.
Anladım canım tmamdır o zmandırBen her ay yaşıyorum canm onu korkma ondan