- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Sen bilirsin istersen yarın da kana bak Perşembe de doktora git aldın mı randevuSon durum bu kan vermedim ama yarın 4. Gün acaba kan versem mi kararsızım vermezsem de çarşamba gidicem doktora erken mi olur yarın gitmek için
Yok canım önceki boş gebeliğimdeydi buYeni mi bu canım
Ben aynı şikayetle acile gitmiştim yumurtan olgunlaşmış o yüzden lekelenmen olmuş demişti değerlendir demiştiInsallah kuzum ya bugun kahverengi lekelenmem oldu daha hic yasamamistim boyle bir durum garip geldi. Yumurtlamayla bir ilgisi olabilir mi acaba bu donemlerde olabiliyo mu acaba endiselendim biraz da
Yok canım bende öyle koyuluk yok. Hamile değilim eminim de niye bu kadar geç adet oluyorm anlamiyorum kist falan yokCanım bende göstermişti battan 1 gün önce akşam böyleydi hemde sıvıya fln dikkat etmemiştim akşam 11 gibi yapmıştım.ekliyorum aşağıya ovü testini.Ertesi gün bat günümde normal kaset test yapmıştım kırmızı çift çizgi baya netti.senn varsa test fotoğrafı gönder bakalım
Icim rahatladi canim cok tesekkur ederimBen aynı şikayetle acile gitmiştim yumurtan olgunlaşmış o yüzden lekelenmen olmuş demişti değerlendir demişti
Mevsimsel olabilir stres olabilir kadın olmak zor her şey etkiliyor maalesef canım.bi kadın doğum uzmanına muayene ol istersenYok canım bende öyle koyuluk yok. Hamile değilim eminim de niye bu kadar geç adet oluyorm anlamiyorum kist falan yok
Ama napalım bize dha çok var bende batı gelenleri sıkıştırıyorumArtik etiketleye etiketleye yeter dicekler diye sormuyorumNasilsin canim neler yapiyosun
Canım sen ovü testi yapıyodun sanırım pik gördün müArtik etiketleye etiketleye yeter dicekler diye sormuyorumNasilsin canim neler yapiyosun
Kolay gelsin hemsirem bizim daha cok oldugu icin iyi geliyo boyle birilerinden son dakika haberlerini duymak dimiAma napalım bize dha çok var bende batı gelenleri sıkıştırıyorumçalışıyorum valla arada da buralara girip bakınıyorum.sen neler yapıyosun
Evet heyecan oluyo kızlar test fln yapıp atıyolarKolay gelsin hemsirem bizim daha cok oldugu icin iyi geliyo boyle birilerinden son dakika haberlerini duymak dimi
Gordum kuzum normalde aksamlari yapiyodum ovuyu. Dun de cok kasik agrim ve akintim olunca sabah yapayim bi dedim pik gordum. Dunu degerlendirdim bakalim catlama olucak mi bugun meraklardayim.Canım sen ovü testi yapıyodun sanırım pik gördün mü
Ben akıntıyla takip ediyorum ya dün aşırı akıntım oldu şeffaf uzayan kasıklarımda da hafiften ağrı vardı değerlendirdik dün akşam.sbah uyandım kasıklarım felaket ağrıyodu 1 saat kadar ağrı oldu şimdi geçti hiç bişe yok acaba benimde sbah mı çatladı anlamadım.peki akıntın ne durumda senn şu anGordum kuzum normalde aksamlari yapiyodum ovuyu. Dun de cok kasik agrim ve akintim olunca sabah yapayim bi dedim pik gordum. Dunu degerlendirdim bakalim catlama olucak mi bugun meraklardayim.
Dun seffaf akintim cok yogundu bugun biraz az. Benim de bugun sag kasigim agriyo arada ama dunku kadar cok degil . Ayrica gece degerlendirince sabahlari olusan durumu akintidan ayirt etmek biraz zor oluyorBen akıntıyla takip ediyorum ya dün aşırı akıntım oldu şeffaf uzayan kasıklarımda da hafiften ağrı vardı değerlendirdik dün akşam.sbah uyandım kasıklarım felaket ağrıyodu 1 saat kadar ağrı oldu şimdi geçti hiç bişe yok acaba benimde sbah mı çatladı anlamadım.peki akıntın ne durumda senn şu an
Aynen ya şimdi benmde akıntım azaldı.solda ara ara batma oluyo sadece.hadi hayrlısı ovü yapınca bana da söyler misn çatlamış mı diyeDun seffaf akintim cok yogundu bugun biraz az. Benim de bugun sag kasigim agriyo arada ama dunku kadar cok degil . Ayrica gece degerlendirince sabahlari olusan durumu akintidan ayirt etmek biraz zor oluyor
Soylerim kuzum hatta fotografini paylasicam seninle hemen hemen ayni donemdeyz galiba birlikte hamileyiz desek ne guzel olur ya dimiAynen ya şimdi benmde akıntım azaldı.solda ara ara batma oluyo sadece.hadi hayrlısı ovü yapınca bana da söyler misn çatlamış mı diye
pik olmuş gugum hadi bağallllıııım :)Eki Görüntüle 3094208 Tek olan test dün yaptığım.
Çoklu olan 7 numara bugun yaptigim. Bugun daha da koyulasmis.
Hadi güzel haberlerini Alalım inşallahGordum kuzum normalde aksamlari yapiyodum ovuyu. Dun de cok kasik agrim ve akintim olunca sabah yapayim bi dedim pik gordum. Dunu degerlendirdim bakalim catlama olucak mi bugun meraklardayim.