Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum ne bilim test kafa kafaya yükseliyo normalde gün ilerledikçe artışın biraz daha fazlalaşması lazım diye biliyorum ama pek sevinemedim doğrusu sen ne düşünüyorsun 😟 260 sonra 570 bugün 1170 her test baktığımda aynı saat değilde bir iki saat geç verdim
En az %60 artmış olması gereyo canım sennki tam %100 artıyo stres yapma bebişini düşün

En az %60 artmış olması gereyo canım sennki tam %100 artıyo stres yapma bebişini düşün
Sağol kuzum bugün grip oldum üstüne iş yeri sıkıntılar yaşadım felaket sırt ağrısı var bide sonucu böyle görünce kafam durdu sanırım
Teşekkür ederim 🌹

Sağol kuzum bugün grip oldum üstüne iş yeri sıkıntılar yaşadım felaket sırt ağrısı var bide sonucu böyle görünce kafam durdu sanırım
Teşekkür ederim 🌹
Güzelce dinlen negatf düşünceleri sil at kafandan hadi güzel haberler bekliyoruz senden bayram öncesiii🌸

Kızlar gebelik varsa kesin ovulasyon testi koyu olur mu acaba. Ya da kişiden kişiye değişir mi

Kızlar gebelik varsa kesin ovulasyon testi koyu olur mu acaba. Ya da kişiden kişiye değişir mi
Simdiye kadar t cizgisinin daha koyu oldugu durumlarda gebelik ciktigini cok gordum ama tabi kesin sonuc degil bata ne kadar kaldi

40. Gün olurum diyordum 40 günüde geçti canım 43 gün oldu
Canım bende göstermişti battan 1 gün önce akşam böyleydi hemde sıvıya fln dikkat etmemiştim akşam 11 gibi yapmıştım.ekliyorum aşağıya ovü testini.Ertesi gün bat günümde normal kaset test yapmıştım kırmızı çift çizgi baya netti.senn varsa test fotoğrafı gönder bakalım

Eklentiler

• 263048AF-8E06-42E3-B840-F3783AE48F45.jpeg
    263048AF-8E06-42E3-B840-F3783AE48F45.jpeg
    183,4 KB · Görüntüleme: 43
Canım bende göstermişti battan 1 gün önce akşam böyleydi hemde sıvıya fln dikkat etmemiştim akşam 11 gibi yapmıştım.ekliyorum aşağıya ovü testini.Ertesi gün bat günümde normal kaset test yapmıştım kırmızı çift çizgi baya netti.senn varsa test fotoğrafı gönder bakalım
Yeni mi bu canım

X