Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdi siz deyince bende baktım , kadınlar kulübünde de çok var bununla hamile kalan,

Spermin yumurtaya olan yolculuğunda Gynoseed Gebelik Kolaylaştırıcı Jel içeriğinde bulunan kalsiyum, magnezyum, potasyum vb. iyonlar normalden çok daha fazla spermin yumurtaya sağlıklı bir şekilde ulaşmasını sağlar, Gynoseed Gebelik Kolaylaştırıcı Jel aynı zamanda spermin yaşam süresini uzatarak ve hareketliliğini arttırarak gebe kalmanızı kolaylaştırır.

diyor , ay denesek mi benim yumurtlamama yetişir mi ki bu

Guguuum değrrlendirmeye devaaam bırakma silikleşene kadr hadi bu ay umutluyum sendenn
Insallah kuzum ya bugun kahverengi lekelenmem oldu daha hic yasamamistim boyle bir durum garip geldi. Yumurtlamayla bir ilgisi olabilir mi acaba bu donemlerde olabiliyo mu acaba endiselendim biraz da

kızlar dış gebelik riski oluşabiliyormuş Allah korusun.

Insallah kuzum ya bugun kahverengi lekelenmem oldu daha hic yasamamistim boyle bir durum garip geldi. Yumurtlamayla bir ilgisi olabilir mi acaba bu donemlerde olabiliyo mu acaba endiselendim biraz da
zorlanmış olabilir misin ilişki sırasında canım? ondan olmuş olabilir, takip et bakalım devam edecek mi

zorlanmış olabilir misin ilişki sırasında canım? ondan olmuş olabilir, takip et bakalım devam edecek mi
Bilemiyorum canim simdiye kadar hic olmamisti o yuzden cok tuhaf geldi sabah olmustu su an yok umarim kotu bir durum degildir

Benim yetişmez diye diğer ay alırım dedim eğer gebelik olmazsa
Kuzum olabiliyo hatta bu şeklde gebe kalanda var yumurtlama zamanı lekeleniyo ve değerlendiriyo bilmek güzel bişe bence bu akşam kesin değerlendir
kızlar dış gebelik riski oluşabiliyormuş Allah korusun.
Allah korusun ya peki var mı bunu kullanıp dış gebelik yaşayan acaba.Ben ilk gebeliğimde dış dediler boş dediler çok üzüldm ağladım o günleri tekrr yaşamak istemiyorum hiç.öyle bi risk varsa ve kullanıp dış gebelik yaşayan varsa ben kullanmam

Burda forumda okudum canım tüpü alınmış , ama devam etmiş kullanmaya 3. ay hamile olduğunu öğrenmiş , nasip bu işler tabi

Ama sadece bi jel nasıl dış gebeliğe sebep olabilir acaba bilemedim bi araştırayım
araştır canım foruma da bak ben forumda okudum , doktor dış gebeliğe sebep olabilir kayganlaştırıcılar demiş, birde spermlerin tamamı içeri kaydığı için sağlıklı sağlıksız ayırt etmeden döllenebiliyormuş filan, google dan da araştır ona göre al bence de , ama hamile kalan da çok :) hakkımızda hayırlısı inşallah.

Ben ilk gebelikte kullanmadım da yine de boş gebelik oldu olacağı varsa oluyo aslında nasip kısmet

Maşallah canım Perşembe gnü görürsün sende keseyi karından Allahn iznyle
İnşallah kuzum ne bilim test kafa kafaya yükseliyo normalde gün ilerledikçe artışın biraz daha fazlalaşması lazım diye biliyorum ama pek sevinemedim doğrusu sen ne düşünüyorsun 260 sonra 570 bugün 1170 her test baktığımda aynı saat değilde bir iki saat geç verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…