sen ne yaptın canım bat ın geçti galiba? test yapmış mıydın?O ne ilacı canım
Ben regl oldum canım bu aralar yumurtlama dönemi çalışmalara devamsen ne yaptın canım bat ın geçti galiba? test yapmış mıydın?
Bu ay gun icinde hic ama hic aklima bebek konusu gelmiyo kafam cok rahat. Gecen ay biraz takinti haline getirmstim arastirip okuyup duruyodum. Guzel seyler hissediyorum bu ay icinAnladım canım şifa olsun inşallah bu ay hepimiz hamiş olalım
Gynoseed fertility jel var bu ay da onu mu denesek acaba? Ben siparis vereyim de reglim bitsib yumurtlama gunleri bunu kullanayim diyorumBen regl oldum canım bu aralar yumurtlama dönemi çalışmalara devam
burdayım gugum ya bana bildirim geliyordu bu topiğe mesaj gelince, gelmemiş . Bende yazmıyosunuz sandım
merhabaa , belirti kişiden kişiye değişiyor ama tabi her şey olabilir, biraz daha bekleyip test yapabilirisin, umarım bebişin seninledirMerhabalar bende de sol kasık ağrısı var. Ağrı değil de ağırlık gibi bir şey var sanki orda bağdaş kurup oturduğumda falan bir rahatsızlık oluşuyor kasığımdan bu bi belirti olabilir mi? Bacağı çektiriyormuş gibi hissediyorum. Reglime 5 gün var
Insallahh bebegim❣❣ ovulasyonla takip etmek ic rahatlatici oluyor. Gecen ay uygulama yuzunden kacirmisim 14.gununden sonra degerlendirmistim. Bugun 12. Gunum kasiklarim cok agriyinca sabah yapiyim dedim piki gordum. Ilk defa deniyorum ya bugunu mu siliklestigi gunu mu degerlendirmeliyim sence?burdayım gugum ya bana bildirim geliyordu bu topiğe mesaj gelince, gelmemiş . Bende yazmıyosunuz sandımnapiim ben aynı devam yarından itibaren ovulasyon testlerine başlayacağım şuan gün aşırı ilişki deniyorum, bakalım heyecanlı bi şekilde :) inşallah her şey yolunda gider hepimiz içinnn
bugünü değerlendirr guguum pik 2-3 gün sürebiliyor, elinden geldiği kadar bu günleri değerlendir, yumurtan çatladığında sperm olsun içerde(spermlerin 2-3 gün canlı kalabildiğini okumuştum ) , silikleşmeye başladığında da mutlaka değerlendir, ovulasyon testi işte bu açıdan bence de muhteşem bir buluş :)Insallahh bebegim❣❣ ovulasyonla takip etmek ic rahatlatici oluyor. Gecen ay uygulama yuzunden kacirmisim 14.gununden sonra degerlendirmistim. Bugun 12. Gunum kasiklarim cok agriyinca sabah yapiyim dedim piki gordum. Ilk defa deniyorum ya bugunu mu siliklestigi gunu mu degerlendirmeliyim sence?
Bende geçen ay tatil fln çok takmamıştım bu ay daha çok okuyup duruyorumBu ay gun icinde hic ama hic aklima bebek konusu gelmiyo kafam cok rahat. Gecen ay biraz takinti haline getirmstim arastirip okuyup duruyodum. Guzel seyler hissediyorum bu ay icin❣ Sen neler yapiyosun canim basladi mi calismalar
Ayy dha birz önce trendyoldan ona baktm bu ay regl olursam alıp deneyecem canımGynoseed fertility jel var bu ay da onu mu denesek acaba? Ben siparis vereyim de reglim bitsib yumurtlama gunleri bunu kullanayim diyorumyorumlarinda hamileligi kolaylaştırma ozelligi varmis
hadi bakalım hepimiz güzel haberlerle gelelim :)Bende geçen ay tatil fln çok takmamıştım bu ay daha çok okuyup duruyorumbaşladık çalışmalara ben akıntıyla takip ediyorum bugün hafiften başladı şeffaf akıntılar bakalım uygulamada 8 temmuz görünüyor yumurtlama günü hakkımızda hayrlısı olsun
Değrrlern çok güzel canım sağlıkla ilerlesin inşallaahKizlar sat 4 haziran bat 2 hazirandi progestonum bu sekilde cikmis ve gebelikte onemliymis daha oncede bir dusugum oldu,progestan ilacini dr um gec baslamisti bebegimde tutunamayip gitti. Sizce deger nasil bilen var mi?
Aminn canımm inşallah yaa bu topikte şöyle kese kalp atışı konuştuğumuz günlerimiz olsunnnhadi bakalım hepimiz güzel haberlerle gelelim :)
Ya gercekten de oyle. T cizgisi c den daha da koyu aksam yine tekrarliycam. Dunu degerlendirmistim devam edeyim o zamanbugünü değerlendirr guguum pik 2-3 gün sürebiliyor, elinden geldiği kadar bu günleri değerlendir, yumurtan çatladığında sperm olsun içerde(spermlerin 2-3 gün canlı kalabildiğini okumuştum ) , silikleşmeye başladığında da mutlaka değerlendir, ovulasyon testi işte bu açıdan bence de muhteşem bir buluş :)
İnşallah canım inşallah o kadar çok istiyoruz ki aylardır, inşallah bu ay tutunmuştur sıkı sıkı banamerhabaa , belirti kişiden kişiye değişiyor ama tabi her şey olabilir, biraz daha bekleyip test yapabilirisin, umarım bebişin seninledir
Hadi bakalim bu ay bizim ayimiz olsun kizlaarr guzel guzel seyler dusunup asla kafaya takmiyoruzBende geçen ay tatil fln çok takmamıştım bu ay daha çok okuyup duruyorumbaşladık çalışmalara ben akıntıyla takip ediyorum bugün hafiften başladı şeffaf akıntılar bakalım uygulamada 8 temmuz görünüyor yumurtlama günü hakkımızda hayrlısı olsun
Hosgeldin canimMerhabalar bende de sol kasık ağrısı var. Ağrı değil de ağırlık gibi bir şey var sanki orda bağdaş kurup oturduğumda falan bir rahatsızlık oluşuyor kasığımdan bu bi belirti olabilir mi? Bacağı çektiriyormuş gibi hissediyorum. Reglime 5 gün var