Guguu ve kelebekayseeKime yazdın angelll
Guguu ve kelebekaysee
İnşallah canım benim, evet ovulasyon tam gün için iyi oluyor , denemelisin bence de, ama benim gibi stres yapma :)Hakkinizda hayirlisi olsun kuzucum tez zamanda insallahh❣ben de adetimin son gunundeyim ovulasyon testi siparis edip etmemek arasinda kaliyorum sanki yapmak daha mantikliyms gibi geliyo net bir gunu yok yumurtlamanin bilemiyorum
inşallahhh kuzum inşallahhSerbest olunca bebis geliverir belki gitmenize gerek kalmaz insallahhh
ne güzeell :)) inşallah bize de nasip olur bu ayBnm ilk gebeligim öyleydi. Dokuz ay boyunca doktora gittim ilaç kullandım.bayagi kafaya taktım. Bir ay memlekete gittik diye doktora gidememistik.o ay olmayacağını düşünüp gayet rahattik. Umursamadik. Ve ben o ay hamile kalmıştım.
İnşallahne güzeell :)) inşallah bize de nasip olur bu ay
Yarın akşam devam edeceğim kanlara umarım sıkıntı çıkmaz çok teşekkür ederim :)@khilall214 tebrik ederim gebeligin hayirli olsun ben ogrendigimde 26ydi onemli olan duzenli olarak artis gostermesi saglicakla kucaginiza almak nasip olsun insallah
Gebelik yokmus tekrar kan verdim belki yukselir diye 1.20 cikti demistim yaNe yazdın bakım. Söyle bı daha kontrol edelim
Adetin ne kadar geçti cnm.Gebelik yokmus tekrar kan verdim belki yukselir diye 1.20 cikti demistim ya
Canım burda 15inde yumurtlama olmuş o zaman senin bat 29 haziran oluyor bekkeyelim bakalım değerlendirmiş miydin 15iniKizlar ben size bunu sorucam ayin 13 unde yumurtlama gördüm 15 inde tekrar gördüm noluyo simdi yardim eder misiniz 2 gun kaldi adetime ve bugun asiri asiri derece karnim sis kasiklarim agriyo normalde bu kadar olmazdi ve ben hayıt macunu kullandim bu ay
4 gun gecti ama gec yumurtlama gördüm benAdetin ne kadar geçti cnm.
Ne zamandr istiyorsun canm senbende şimdi doktorun yanından geldim kızlar bayram sonrası adet olunca gideceğim aşılama için başlayacağız bu ay serbestiz ovulasyon testleri havada uçuşsun haydi bakalım :)
Ben 2018de evlendim canım, hiç korunmadım . sanırım nisandan beri de doktora gidiyorumNe zamandr istiyorsun canm sen
bişi diyim mi bende senin gibiydim hsgden sonraki adetimde hiç ağrım olmadı sanırım etkisi var yada denk geldi bilmiyorum. devlette yapıyorlar hsgyi, kadın doğum doktoruna gittiğinde yönlendiriyor seni.Bende o kadar zor bi adet dönemi geçirdikmi aşırı sancılı acile gidecektm resmen bayılıycaktım artık agrıdan. Çarşamba günü kadın doğuma gidecem şu hsg çektirme işini soracam . Devlette yapıyorlarmı onu bilen varmı
Ben 2021 Eylül'de evlendim o gün bu gündür hiç korunmadık . Eşim psikoloğa git diyor artık .çünkü ben cok takıyorum kafama ya napacam ben bunuBen 2018de evlendim canım, hiç korunmadım . sanırım nisandan beri de doktora gidiyorum
İlk defa bu şekilde oldum ya . Afedersin rahmim cıkacaktı sankibişi diyim mi bende senin gibiydim hsgden sonraki adetimde hiç ağrım olmadı sanırım etkisi var yada denk geldi bilmiyorum. devlette yapıyorlar hsgyi, kadın doğum doktoruna gittiğinde yönlendiriyor seni.
Ve bu gün 3 gün nerdeyse bittibişi diyim mi bende senin gibiydim hsgden sonraki adetimde hiç ağrım olmadı sanırım etkisi var yada denk geldi bilmiyorum. devlette yapıyorlar hsgyi, kadın doğum doktoruna gittiğinde yönlendiriyor seni.
Bnmde öyle sanırım aynıyız. Adet gününden bir hafta önce fazla akıntım oldu4 gun gecti ama gec yumurtlama gördüm ben