Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzucum tez zamanda insallahh❣ben de adetimin son gunundeyim ovulasyon testi siparis edip etmemek arasinda kaliyorum sanki yapmak daha mantikliyms gibi geliyo net bir gunu yok yumurtlamanin bilemiyorum
İnşallah canım benim, evet ovulasyon tam gün için iyi oluyor , denemelisin bence de, ama benim gibi stres yapma :)

ne güzeell :)) inşallah bize de nasip olur bu ay

Canım burda 15inde yumurtlama olmuş o zaman senin bat 29 haziran oluyor bekkeyelim bakalım değerlendirmiş miydin 15ini

Bende o kadar zor bi adet dönemi geçirdikmi aşırı sancılı acile gidecektm resmen bayılıycaktım artık agrıdan. Çarşamba günü kadın doğuma gidecem şu hsg çektirme işini soracam . Devlette yapıyorlarmı onu bilen varmı

bişi diyim mi bende senin gibiydim hsgden sonraki adetimde hiç ağrım olmadı sanırım etkisi var yada denk geldi bilmiyorum. devlette yapıyorlar hsgyi, kadın doğum doktoruna gittiğinde yönlendiriyor seni.

bişi diyim mi bende senin gibiydim hsgden sonraki adetimde hiç ağrım olmadı sanırım etkisi var yada denk geldi bilmiyorum. devlette yapıyorlar hsgyi, kadın doğum doktoruna gittiğinde yönlendiriyor seni.
İlk defa bu şekilde oldum ya . Afedersin rahmim cıkacaktı sanki

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha adet donemime var ama 7 günlük bı birliktelikti sadece acaba bu ay için daha şansım var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…