- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Olumsuz sonuç almaktan korkuyorum o yüzden adet gecikmesini beklemeye karar verdim hem kimyasal falan varsa da adet olursam anlamış olurum dedimSen kan vercek misn canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olumsuz sonuç almaktan korkuyorum o yüzden adet gecikmesini beklemeye karar verdim hem kimyasal falan varsa da adet olursam anlamış olurum dedimSen kan vercek misn canım
Test markası farklıysa belki hassasiyeti farklıdırAy yok cnm ya dayanamadim dün akşam tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Demek ki dün sabah ki çıkan çizgi kuruma cizgisiymis. Bnde kan vermekten vazgectim. Ama adette olmadim. Adetim gecikti beş gun
Evet aslında çok haklısın erken öğrennce bekle dur kollar delik deşik en iyisi beklemekOlumsuz sonuç almaktan korkuyorum o yüzden adet gecikmesini beklemeye karar verdim hem kimyasal falan varsa da adet olursam anlamış olurum dedim
Evet ya hamilelik testi de keşke yapmasaydım kafamı meşgul ediyorum ne olurdu sanki 6 haftalıkken öğrenmiş olsaydım anamın karnında nasıl beklemişim 9 ay hayret bir şeyEvet aslında çok haklısın erken öğrennce bekle dur kollar delik deşik en iyisi beklemek
O kadar çok istiyoruz ki hepimiz aynıyız canım sabırsızlık işte aslında sabretsek ne kadar güzel olcak 6 haftalık öğrensek ilk doktor randevusunda keseyi kalp atışını görsek beklemesekEvet ya hamilelik testi de keşke yapmasaydım kafamı meşgul ediyorum ne olurdu sanki 6 haftalıkken öğrenmiş olsaydım anamın karnında nasıl beklemişim 9 ay hayret bir şey
Evet markaları farklıydı. Ay aman be bişey anlamadım. İyice sinir oldum adet olacaksam olayım . Hamileysem de testte ciksinTest markası farklıysa belki hassasiyeti farklıdır
Ya işte anlamadm birinde çıktı birinde çıkmadı. E adette yok.Çizgi de baya belirgindi canım neyse üzülme hayırlısı olsun temmuzda devammm
Bi test daha al yarın sabah ilk idrarla yap canım aklında kalmasınYa işte anlamadm birinde çıktı birinde çıkmadı. E adette yok.
Hastanedeyim bta hcg 1.20 cikti anlamadim 5 in alti negatifti doktorla gorusucem simdi@Hasretimm123 bebegim yeni batini ekledim temmuz bize ugurlu gelsin insallah ❣ A Angelmm Sonuclarin cikti mi Kelebekaysee son durumun nedir kuzum
ekle gugum tabi bat 25 temmuz@Hasretimm123 mesirmacunu kizceler yeni batlarinizi ekleyeyim mi hala burada misiniz kirmizi karti yiyenler olarak yola birlikte devam ediyoruz degil mi
Şimdi tekrar yapsam yine negatif mi olur acabaBi test daha al yarın sabah ilk idrarla yap canım aklında kalmasın
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzucum tez zamanda insallahh❣ben de adetimin son gunundeyim ovulasyon testi siparis edip etmemek arasinda kaliyorum sanki yapmak daha mantikliyms gibi geliyo net bir gunu yok yumurtlamanin bilemiyorumbende şimdi doktorun yanından geldim kızlar bayram sonrası adet olunca gideceğim aşılama için başlayacağız bu ay serbestiz ovulasyon testleri havada uçuşsun haydi bakalım :)
Gorustun mu canim doktorlaHastanedeyim bta hcg 1.20 cikti anlamadim 5 in alti negatifti doktorla gorusucem simdi
Serbest olunca bebis geliverir belki gitmenize gerek kalmaz insallahhhbende şimdi doktorun yanından geldim kızlar bayram sonrası adet olunca gideceğim aşılama için başlayacağız bu ay serbestiz ovulasyon testleri havada uçuşsun haydi bakalım :)
Bnm ilk gebeligim öyleydi. Dokuz ay boyunca doktora gittim ilaç kullandım.bayagi kafaya taktım. Bir ay memlekete gittik diye doktora gidememistik.o ay olmayacağını düşünüp gayet rahattik. Umursamadik. Ve ben o ay hamile kalmıştım.Serbest olunca bebis geliverir belki gitmenize gerek kalmaz insallahhh
@Hasretimm123 bebegim yeni batini ekledim temmuz bize ugurlu gelsin insallah ❣ A Angelmm Sonuclarin cikti mi Kelebekaysee son durumun nedir kuzum
Kiz benim mesajim geldi mi gorunmuyoYa işte anlamadm birinde çıktı birinde çıkmadı. E adette yok.
Kime yazdın angelllKiz benim mesajim geldi mi gorunmuyo
Simdi gircem yanina bidaha kan isticemGorustun mu canim doktorla