Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aslında çok haklısın erken öğrennce bekle dur kollar delik deşik😄 en iyisi beklemek
Evet ya hamilelik testi de keşke yapmasaydım kafamı meşgul ediyorum ne olurdu sanki 6 haftalıkken öğrenmiş olsaydım 😂 anamın karnında nasıl beklemişim 9 ay hayret bir şey🥹

Evet ya hamilelik testi de keşke yapmasaydım kafamı meşgul ediyorum ne olurdu sanki 6 haftalıkken öğrenmiş olsaydım 😂 anamın karnında nasıl beklemişim 9 ay hayret bir şey🥹
O kadar çok istiyoruz ki hepimiz aynıyız canım sabırsızlık işte aslında sabretsek ne kadar güzel olcak 6 haftalık öğrensek ilk doktor randevusunda keseyi kalp atışını görsek beklemesek😂

bende şimdi doktorun yanından geldim kızlar bayram sonrası adet olunca gideceğim aşılama için başlayacağız bu ay serbestiz ovulasyon testleri havada uçuşsun haydi bakalım :)
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzucum tez zamanda insallahh❣ben de adetimin son gunundeyim ovulasyon testi siparis edip etmemek arasinda kaliyorum sanki yapmak daha mantikliyms gibi geliyo net bir gunu yok yumurtlamanin bilemiyorum🤷‍♀️

Serbest olunca bebis geliverir belki gitmenize gerek kalmaz insallahhh 🤲🏻💜
Bnm ilk gebeligim öyleydi. Dokuz ay boyunca doktora gittim ilaç kullandım.bayagi kafaya taktım. Bir ay memlekete gittik diye doktora gidememistik.o ay olmayacağını düşünüp gayet rahattik. Umursamadik. Ve ben o ay hamile kalmıştım.

X