- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
AminnnnAmin kuzum cumlemizin evlatlarini bagislasin Rabbim Insallah hakeden isteyen herkese bebislerini de bir an once kavustursun
İyim kuzum hafta sonu doktora gittim . Kesemizi gördüm , sıra kalp atışında
Oyy masallah kusuma bi dahaki gidisinde kalp atisini da duyarsiniz insallah pit pitİyim kuzum hafta sonu doktora gittim . Kesemizi gördüm , sıra kalp atışında
Test de yapmadım:/
Canim herkese merhaba beni de ekler misin?Oyy masallah kusuma bi dahaki gidisinde kalp atisini da duyarsiniz insallah pit pit
Hosgeldin canim ekliyorum listeye. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese 1 temmuz olarak ekliyorum bizleri de haberdar et gelismelerdenCanim herkese merhaba beni de ekler misin?
Benim sat 1 haziran. 14 unde catlatma ignesi oldum. Bugun 13. Gunum igneden sonra. Pcos oldugum icin bat i kestiremiyorum. Galiba 30 haziran ya da 1 temmuz olabilir. 9. Gunden itibaren sabahlari hergun ilk idrarla test yaptim hep silik cikti. 12. Gun doktora gittim kan verdim beta hcg 3,11 cikti 2 gun sonra tekrarla dedi. Bir de sol yumurtalikta kist varmis 35mmallahim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin, bizlere de bu sabrimizin mucadelemizin mukafatini versin insallah
Insallah guzel haberlerle gelirimHosgeldin canim ekliyorum listeye. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese 1 temmuz olarak ekliyorum bizleri de haberdar et gelismelerden
Benide eklermisiniz bat 3 temmuzHosgeldin canim ekliyorum listeye. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese 1 temmuz olarak ekliyorum bizleri de haberdar et gelismelerden
Hosgeldin canimBenide eklermisiniz bat 3 temmuzgüzel haberlerle geri dönüş yaparım inşallah
Merhaba hosgeldinKızlar selam bende aranıza yeni katıldım gruptaki bütün yazışmayo okudum benımde aon adet tarihim 1 hazıran ama 3 aydır hep 1 hafta erken oluyprım normal şartlarda şuan adetli olmam gerekıypdu ama olmadım erken gebelik kaset test yaptım hepsi negatif sizce var mıdır biraz daha beklemelimiyim
Progarama göre 29 u diyor yani 2 gün varMerhaba hosgeldin
Bekledigin adet tarihin nedir canim ekleyeyim seni de birlikte bekleyelim. Her kadinin bunyesi o kadar farkli ki olmaz dedigimiz oluyor kesin olur dedigimiz olmayabiliyor. Umarim bebis haberlerini aliriz❣
Ayy cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Merhaba hosgeldinn. Biraz daha bekle idrarda hemen cikmayabiliyo hepimiz düşüyoruz ayni hataya biraz bekleyin 1 hafta daha gecsin kan verin bence garanti oKızlar selam bende aranıza yeni katıldım gruptaki bütün yazışmayo okudum benımde aon adet tarihim 1 hazıran ama 3 aydır hep 1 hafta erken oluyprım normal şartlarda şuan adetli olmam gerekıypdu ama olmadım erken gebelik kaset test yaptım hepsi negatif sizce var mıdır biraz daha beklemelimiyim
Amin cnm inşallah. Dua edin de betam ilerlesin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
İnşallah kuzumOyy masallah kusuma bi dahaki gidisinde kalp atisini da duyarsiniz insallah pit pit
Hoşbuldummm ayy ikinci hamilelik düşünüyorum inşalkah en hayırlı zamanda rabbım hepımıze nasip ederMerhaba hosgeldinn. Biraz daha bekle idrarda hemen cikmayabiliyo hepimiz düşüyoruz ayni hataya biraz bekleyin 1 hafta daha gecsin kan verin bence garanti o