Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet belirtim de hamilelik belirtim de yok. Ama adet olup tüp bebek e başlamayı bekliyorum. Bu ay tüp bebek e baslama kararı aldık eşimle. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Oyy masallah kusuma bi dahaki gidisinde kalp atisini da duyarsiniz insallah pit pit
Canim herkese merhaba beni de ekler misin?
Benim sat 1 haziran. 14 unde catlatma ignesi oldum. Bugun 13. Gunum igneden sonra. Pcos oldugum icin bat i kestiremiyorum. Galiba 30 haziran ya da 1 temmuz olabilir. 9. Gunden itibaren sabahlari hergun ilk idrarla test yaptim hep silik cikti. 12. Gun doktora gittim kan verdim beta hcg 3,11 cikti 2 gun sonra tekrarla dedi. Bir de sol yumurtalikta kist varmis 35mm allahim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin, bizlere de bu sabrimizin mucadelemizin mukafatini versin insallah

Hosgeldin canim ekliyorum listeye. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese 1 temmuz olarak ekliyorum bizleri de haberdar et gelismelerden

Hosgeldin canim ekliyorum listeye. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese 1 temmuz olarak ekliyorum bizleri de haberdar et gelismelerden
Benide eklermisiniz bat 3 temmuz güzel haberlerle geri dönüş yaparım inşallah

Kızlar selam bende aranıza yeni katıldım gruptaki bütün yazışmayo okudum benımde aon adet tarihim 1 hazıran ama 3 aydır hep 1 hafta erken oluyprım normal şartlarda şuan adetli olmam gerekıypdu ama olmadım erken gebelik kaset test yaptım hepsi negatif sizce var mıdır biraz daha beklemelimiyim

Merhaba hosgeldin

Bekledigin adet tarihin nedir canim ekleyeyim seni de birlikte bekleyelim. Her kadinin bunyesi o kadar farkli ki olmaz dedigimiz oluyor kesin olur dedigimiz olmayabiliyor. Umarim bebis haberlerini aliriz❣

Merhaba hosgeldin

Bekledigin adet tarihin nedir canim ekleyeyim seni de birlikte bekleyelim. Her kadinin bunyesi o kadar farkli ki olmaz dedigimiz oluyor kesin olur dedigimiz olmayabiliyor. Umarim bebis haberlerini aliriz❣
Progarama göre 29 u diyor yani 2 gün var bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah hepımız alalım inşallah

Merhaba hosgeldinn. Biraz daha bekle idrarda hemen cikmayabiliyo hepimiz düşüyoruz ayni hataya biraz bekleyin 1 hafta daha gecsin kan verin bence garanti o

Merhaba hosgeldinn. Biraz daha bekle idrarda hemen cikmayabiliyo hepimiz düşüyoruz ayni hataya biraz bekleyin 1 hafta daha gecsin kan verin bence garanti o
Hoşbuldummm ayy ikinci hamilelik düşünüyorum inşalkah en hayırlı zamanda rabbım hepımıze nasip eder Kızımdami hamiliğimi adetime tam 5 gün varken öğreniştiö m o yüzden bunda sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…