Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aslında çok haklısın erken öğrennce bekle dur kollar delik deşik en iyisi beklemek
Evet ya hamilelik testi de keşke yapmasaydım kafamı meşgul ediyorum ne olurdu sanki 6 haftalıkken öğrenmiş olsaydım anamın karnında nasıl beklemişim 9 ay hayret bir şey

Evet ya hamilelik testi de keşke yapmasaydım kafamı meşgul ediyorum ne olurdu sanki 6 haftalıkken öğrenmiş olsaydım anamın karnında nasıl beklemişim 9 ay hayret bir şey
O kadar çok istiyoruz ki hepimiz aynıyız canım sabırsızlık işte aslında sabretsek ne kadar güzel olcak 6 haftalık öğrensek ilk doktor randevusunda keseyi kalp atışını görsek beklemesek

bende şimdi doktorun yanından geldim kızlar bayram sonrası adet olunca gideceğim aşılama için başlayacağız bu ay serbestiz ovulasyon testleri havada uçuşsun haydi bakalım :)
Hakkinizda hayirlisi olsun kuzucum tez zamanda insallahh❣ben de adetimin son gunundeyim ovulasyon testi siparis edip etmemek arasinda kaliyorum sanki yapmak daha mantikliyms gibi geliyo net bir gunu yok yumurtlamanin bilemiyorum

Serbest olunca bebis geliverir belki gitmenize gerek kalmaz insallahhh
Bnm ilk gebeligim öyleydi. Dokuz ay boyunca doktora gittim ilaç kullandım.bayagi kafaya taktım. Bir ay memlekete gittik diye doktora gidememistik.o ay olmayacağını düşünüp gayet rahattik. Umursamadik. Ve ben o ay hamile kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…