- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Ayyy hayirli olsun gebeligin kuzumm cok sevindim tebrik ederim kelebegin cok minik allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahh
Cook sevinemiyorum şuan . Çünkü adetim beş gün geçti ve betam düşük geldi bana. Doktor yeni olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir mi acabaAyyy hayirli olsun gebeligin kuzumm cok sevindim tebrik ederim kelebegin cok minik allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahh❣
O kadar çok istiyoruz ki hepimiz aynıyız canım sabırsızlık işte aslında sabretsek ne kadar güzel olcak 6 haftalık öğrensek ilk doktor randevusunda keseyi kalp atışını
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma ve isteyen herkese inşallahh ovulasyon ve gebelik testlerini atar mısın benimki ile bi kıyas yapayım
Gec dollenme olabilir canim iki gun sonra tekrar kan verip yukselini takip edersin icini ferah tut guzel dusun guzel olsunCook sevinemiyorum şuan . Çünkü adetim beş gün geçti ve betam düşük geldi bana. Doktor yeni olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir mi acaba
Tebrik ederimm çok sevindim canım inşallah güzel artışların olsunCook sevinemiyorum şuan . Çünkü adetim beş gün geçti ve betam düşük geldi bana. Doktor yeni olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir mi acaba
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma ve isteyen herkese inşallahh ovulasyon ve gebelik testlerini atar mısın benimki ile bi kıyas yap
Cnm ben ovulasyon falan kullanmadım.adetten sonra gun aşırı denedik hep.Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başıma ve isteyen herkese inşallahh ovulasyon ve gebelik testlerini atar mısın benimki ile bi kıyas yapayım
Aminn cnm Cook teşekkür ederim inşallah rabbim herkese nasip etsinTebrik ederimm çok sevindim canım inşallah güzel artışların olsun
Normalde 26 snda oluyordum. Lakin geçen ay dört gün erken oldum. Normalde düzenlidir.Kelebekaysee canim dongun kac gun adetin duzenli mi belki de hesaplamayi yanlis yapmis olabilirsin
Bence de geç dollenmedir yumurtlama tarihimi tahmin edebiliyorum . Çünkü akıntım falan olmuştu. Ya gebelik ya yumurtlamadir demiştim.Gec dollenme olabilir canim iki gun sonra tekrar kan verip yukselini takip edersin icini ferah tut guzel dusun guzel olsun
Oyledir sen hic stres yapma keyfini cikar gecen ay 4 gun erken olunca bu ay ki hesaplamada kayma olmustur muhtemelen 1 gun gecikme diye dusunulebilirBence de geç dollenmedir yumurtlama tarihimi tahmin edebiliyorum . Çünkü akıntım falan olmuştu. Ya gebelik ya yumurtlamadir demiştim.
Oyledir sen hic stres yapma keyfini cikar gecen ay 4 gun erken olunca bu ay ki hesaplamada kayma olmustur muhtemelen 1 gun gecikme diye dusunulebilirBence de geç dollenmedir yumurtlama tarihimi tahmin edebiliyorum . Çünkü akıntım falan olmuştu. Ya gebelik ya yumurtlamadir demiştim.
Ay inşallah öyledir kuzum. Sende var mi düşünüyor msn . Bu arada benim ikinci olacak insallah. Bir oğlum var iki buçuk yaşında. Onu on ay bekledim. Tedaviyle falan denedik olmadı. Onbirinci ayda kendiliğinden oldu. Buda ilk denememizde oldu çok şükür. Yine tedaviyle olur diye bekliyordumOyledir sen hic stres yapma keyfini cikar gecen ay 4 gun erken olunca bu ay ki hesaplamada kayma olmustur muhtemelen 1 gun gecikme diye dusunulebilir
Tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım.darisi isteyen herkese inşallahTebrik ederim
Evladini Allah bagislasin canim guzel seyler dusun bos yere stres yapip bebisini etkileme. Benim de 4 yasinda bir oglum var ikinciyi istemeye yeni cesaret ettik. Haziran ilk denememdi kismet olmadi reglimin son gunundeyim insallah bu duygulari tekrar yasamak nasip olur bana daAy inşallah öyledir kuzum. Sende var mi düşünüyor msn . Bu arada benim ikinci olacak insallah. Bir oğlum var iki buçuk yaşında. Onu on ay bekledim. Tedaviyle falan denedik olmadı. Onbirinci ayda kendiliğinden oldu. Buda ilk denememizde oldu çok şükür. Yine tedaviyle olur diye bekliyordum
Amin cnm rabbim olan evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Evladı olmayanlarında kucağını boş bırakmasın inşallah. Sana da ikincisi nasip olur temmuzda artıkEvladini Allah bagislasin canim guzel seyler dusun bos yere stres yapip bebisini etkileme. Benim de 4 yasinda bir oglum var ikinciyi istemeye yeni cesaret ettik. Haziran ilk denememdi kismet olmadi reglimin son gunundeyim insallah bu duygulari tekrar yasamak nasip olur bana da
Amin kuzum cumlemizin evlatlarini bagislasin Rabbim Insallah hakeden isteyen herkese bebislerini de bir an once kavustursunAmin cnm rabbim olan evlatlarımızı bizlere bağışlasın. Evladı olmayanlarında kucağını boş bırakmasın inşallah. Sana da ikincisi nasip olur temmuzda artık