- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Canım tebrik ederim endişe etme iki gün erken baktın neticede bundan sonra iki günde bir tekrar et aynı hastane ve aynı saatte iki kat yükselirse herşey yolunda olur inşallahKızlarrrr mensime 2 gün var hcg :17 az mı noluyor anlamıyorum bilmiyoruuum çok garip hissediyorum
Tebrik ederim canımm 2 günde bir artışı kontrol etmen gerekiyorKızlarrrr mensime 2 gün var hcg :17 az mı noluyor anlamıyorum bilmiyoruuum çok garip hissediyorum
Ayy hayırlı olsunKızlarrrr mensime 2 gün var hcg :17 az mı noluyor anlamıyorum bilmiyoruuum çok garip hissediyorum
Hayırlı olsun :) Benimde bat 14 hazirandı 24 haziranda beta baktırdım negatif ve hala regl olmadım normalde 37 günde bir olurum 50 gün oldu ama bir şey yok bakalımBenim beklenen adet tarihi iki hazirandi ve gecikti ben mutlu haberi aldim Rabbim olmayip isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla
Hiç üzülme inşallah olucak Allah hiç beklemediğin anda veriyor inanDün yaptım test negatifti
Çok teşekkür ederim kızlar darısı isteyen herkesin başına, yarından sonra tekrar kan vereceğim bakalımAyy hayırlı olsun
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallahHiç üzülme inşallah olucak Allah hiç beklemediğin anda veriyor inan
Hayirlisi olsun ya sabretmekten baska yapacak bisey yok ama hayırlısıyla güzel haberi sizde en yakin zamanda alirsinizHayırlı olsun :) Benimde bat 14 hazirandı 24 haziranda beta baktırdım negatif ve hala regl olmadım normalde 37 günde bir olurum 50 gün oldu ama bir şey yok bakalım
İnşallah ama bu ay pek umudum yok 2-3 kez test yaptım hepsi negatifti en hayırlı zamanda olsun inşallahHayirlisi olsun ya sabretmekten baska yapacak bisey yok ama hayırlısıyla güzel haberi sizde en yakin zamanda alirsiniz
Dayanamadım dün akşam tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Demek dün sabah yaptığım da çıkan çizgi kuruma çizgisi idi. O yüzden bu gün kan vermekten vazgectim. Lakin hala adet olmadım. Adetim beş gün geçti. Noluyor anlamış değilimH Hasretimm123 bebegim yeni batini ekledim temmuz bize ugurlu gelsin insallah ❣ A Angelmm Sonuclarin cikti miKelebekaysee son durumun nedir kuzum
Ay yok cnm ya dayanamadim dün akşam tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Demek ki dün sabah ki çıkan çizgi kuruma cizgisiymis. Bnde kan vermekten vazgectim. Ama adette olmadim. Adetim gecikti beş gunKelebekaysee canım naptın kan verdin mi
11. Gün
Kan testi verdin mi sonucu paylaşır mısın bizle deYarın kan vercem artık ya ama bir ki üç gün önce de test yaptım. Çok sonradan hiç çizgi çıkmadı.ama bunda bir saat olmadan çizgi çıktı
Hayır cnm vermedim. Dün akşam tekrar test yaptım negatif çıkti.ama adette olmadim. Bekliyorum. Durumu anlamış değilimKan testi verdin mi sonucu paylaşır mısın bizle de
Çizgi de baya belirgindi canım neyse üzülme hayırlısı olsun temmuzda devammmAy yok cnm ya dayanamadim dün akşam tekrar test yaptım tek çizgi çıktı. Demek ki dün sabah ki çıkan çizgi kuruma cizgisiymis. Bnde kan vermekten vazgectim. Ama adette olmadim. Adetim gecikti beş gun
Sen kan vercek misn canımEki Görüntüle 3089919 benim de 11. Gün sabahı böyleydi