- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Az önce tekrar yaptım öğlen yaptığıma göte daha pembe çıktıİnşallah vardır canım benimde hafif çizgi cikmisti yapar yapmaz sonra bir kaç kez daha yaptım bugün pambelesti..Testini 1 2 gün sonra tekrarla canim
Canım bize de göndersene testini bakalımAz önce tekrar yaptım öğlen yaptığıma göte daha pembe çıktı
Senesinde doğru düzgün ışıkla belli olmuyorCanım bize de göndersene testini bakalım
Anladım canım bat a var biraz dha inşallah gittikçe koyulaşırDenedim de belli olmuyor
Ayyy çok sevindim canım benim..Gözün aydın ozaman..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayida nasip etsin..Yarın kan tahlili ver bence..Az önce tekrar yaptım öğlen yaptığıma göte daha pembe çıktı
Teşekkürler canım benim
Canm hamilelik testi değil ovülasyon testi yaptım . Allah sesini duysun inşallah vardır bebişAyyy çok sevindim canım benim..Gözün aydın ozaman..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayida nasip etsin..Yarın kan tahlili ver bence..
İnşallah canmAnladım canım bat a var biraz dha inşallah gittikçe koyulaşır
Ovulasyon testinde ikinci cizgi daha koyu cikiyo galiba gebelik olunca oncesinde de denemis miydin canim ayni testleKızlar örnek olsun diye paylaşayım dedim önceki gebeliğimi bu şekilde bat günü ovülasyon testi yaparak öğrenmiştim böyle çıkmıştı ertesi gün beta verdiğimde 797 çıkmıştı mart ayında.
Yok canım öncesinde hiç denememiştim zaten mart ayında korona oldum vücudumda baya farklılıklar vardı o ay da 4 5 kere ilişki olmuştu sadece saçma zmanlarda yumurtlamaya dikkat etmemiştim hiç bi kaç gün lekelenme olup sonra akıntı beyaza dönünce şüphelenip elimde ovü vardı diye yapmıştım akşam sıvıya fln dikkat etmeden direkt böyle t çizgisi kopkoyu çıktı buraya atmıştım arkadaşlar gebesin demişlerdiOvulasyon testinde ikinci cizgi daha koyu cikiyo galiba gebelik olunca oncesinde de denemis miydin canim ayni testle
Hic dusunmeyip kafadan bebek dusuncesini atinca sanirim hamile kalmak daha kolay oluyo. Lekelenmen su an devam ediyo mu canim nedir son durumunYok canım öncesinde hiç denememiştim zaten mart ayında korona oldum vücudumda baya farklılıklar vardı o ay da 4 5 kere ilişki olmuştu sadece saçma zmanlarda yumurtlamaya dikkat etmemiştim hiç bi kaç gün lekelenme olup sonra akıntı beyaza dönünce şüphelenip elimde ovü vardı diye yapmıştım akşam sıvıya fln dikkat etmeden direkt böyle t çizgisi kopkoyu çıktı buraya atmıştım arkadaşlar gebesin demişlerdi
Gün içinde azalmıştı bende bi gaza gelip test aldım iş çıkışıHic dusunmeyip kafadan bebek dusuncesini atinca sanirim hamile kalmak daha kolay oluyo. Lekelenmen su an devam ediyo mu canim nedir son durumun
Canım eğer yumurtlama gününün dışında ovulasyon testi kırmızı çıktıysa yani pozitif çıktıysa hamilesin..bende oğlumda yapmıştım ve t kısmı cden bile kırmızıydı sonra kan verdim ve hamile olduğumu ogrendim..Bence hemen kan tahlili ver sonucunu merak ettim..Ama bana bar gibi geldi..O yuzden şimdiden hayırlı olsun..Canm hamilelik testi değil ovülasyon testi yaptım . Allah sesini duysun inşallah vardır bebis
Canım hiç sorun olacakmış gibi düşünme güzel düşün güzel olsun zaten doktor keseyi görse haftaya tekrr kalp atışı için çağıracak.Haftaya git hem bebişi görün hem kalp atışını duyun bence bu benm fikrimKızlar sizin de bir fikrinizi almak isterim
Doktorumla bugün görüştüm cuma yada cumartesi ultrason ile görebileceğini bunun için randevu almam gerektiğini söyledi .
Eşim cumartesi günleri çalışıyor benim için sabahtan izin alacak . Sanırım kalp atışı bu cumartesi duyulmaz . Gelecek haftaya randevu alsam sizce olue mu ? Ne dersiniz ?
Kalp atışını eşimin de duymasını isterim ama bir sorun varsa da muayeneyi uzatmak istemedim
Aslinda 1 hafta daha beklenebilir kuzum ama gebeligin normal sekilde ilerlediginden bebegin nereye yerlestiginden emin olmak gerek her turlu olasiligi dusunecek olursak gitmen daha saglikli olur. Kalp atisinda yaninda esin olmazsa video cekebilir ya da ses kaydi alabilirsin dinler yine diye dusundum benKızlar sizin de bir fikrinizi almak isterim
Doktorumla bugün görüştüm cuma yada cumartesi ultrason ile görebileceğini bunun için randevu almam gerektiğini söyledi .
Eşim cumartesi günleri çalışıyor benim için sabahtan izin alacak . Sanırım kalp atışı bu cumartesi duyulmaz . Gelecek haftaya randevu alsam sizce olue mu ? Ne dersiniz ?
Kalp atışını eşimin de duymasını isterim ama bir sorun varsa da muayeneyi uzatmak istemedim
Ovülasyon testi silikmiş canım ben testi atar mısın dedim de görülmüyo fotoda dediCanım eğer yumurtlama gününün dışında ovulasyon testi kırmızı çıktıysa yani pozitif çıktıysa hamilesin..bende oğlumda yapmıştım ve t kısmı cden bile kırmızıydı sonra kan verdim ve hamile olduğumu ogrendim..Bence hemen kan tahlili ver sonucunu merak ettim..Ama bana bar gibi geldi..O yuzden şimdiden hayırlı olsun..
İşte ben kalp atışını birlikte duyalım istemiştimAslinda 1 hafta daha beklenebilir kuzum ama gebeligin normal sekilde ilerlediginden bebegin nereye yerlestiginden emin olmak gerek her turlu olasiligi dusunecek olursak gitmen daha saglikli olur. Kalp atisinda yaninda esin olmazsa video cekebilir ya da ses kaydi alabilirsin dinler yine diye dusundum ben