Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test yaptım sonuç yine her zamanki gibi negatif. Dümdüz bayağı negatif 🤦‍♀️ Gene umutlar önümüzdeki aya kaldı
Kızlar test yaptım sonuç yine her zamanki gibi negatif. Dümdüz bayağı negatif 🤦‍♀️ Gene umutlar önümüzdeki aya kaldı
Melek çok üzülüyor insan benimde senden bir farkım yok yarın tekrar şehir hastanesine gideceğim başlayacağım hangi tedaviyi önerirse umarım çabalarımızın karşılığını tez zamanda alırız

Sende de güzel haberler bekliyoru en yakın zamanda.. Bu arada benim geç döllenme olduğu için biraz geç öğrendim normalde adetten 6 7 gün önce öğrenmiştim diğerini bu ay ovulasyon takibide yaptım geç yumurtlama oldu..Sen yumurtlama gününü biliyorsun daha erkende ogrenebilirsin..Ama negatif ciksada sonuç sakın üzülme gecikmeden sonra tekrar yaparsın..
Ovulasyon testi iste bunun icin onemli diye dusunuyorum. Uygulamadan sadece tahmini olarak goruyoruz. Gec ya da cok erken de olabilir. Donem boyunca gun asiri iliski olursa teste pek gerek kalmayabilir illa denk gelir ama yorucu oluyor hele ki insanin aklinda bebek fikri olunca sanki gorev gibi geliyo en azindan bizim icin

Kahverengi lekelenmem hala devam ediyo bugün 4.gün oldu sanırım regl geliyo.Lekelenme devam ettiği için test yapmadım.Önce ki gebeliğimde de 3 4 gün yerleşme kanaması olmuştu bi umut bekliyorum hala😌😌
Insallah yine yerlesmeden dolayidir 🌸 ben hic yasamadim damla damla mi geliyo regl olsa anlardin dimi canim farklidir birbirinden

Insallah yine yerlesmeden dolayidir 🌸 ben hic yasamadim damla damla mi geliyo regl olsa anlardin dimi canim farklidir birbirinden
Kahverengi sarı karışımı bazen çamurumsu şekilde bazen su gibi değişik bi akıntı.İnşallah dediğin gibidir canım bakalım hayırlısı artık bnde merkla bekliyorum ne olcağını mutlkaa haber verrm sana

Sende de güzel haberler bekliyoru en yakın zamanda.. Bu arada benim geç döllenme olduğu için biraz geç öğrendim normalde adetten 6 7 gün önce öğrenmiştim diğerini bu ay ovulasyon takibide yaptım geç yumurtlama oldu..Sen yumurtlama gününü biliyorsun daha erkende ogrenebilirsin..Ama negatif ciksada sonuç sakın üzülme gecikmeden sonra tekrar yaparsın..
hakkımızda hayırlısı inşallah canım sağolasın

Kahverengi sarı karışımı bazen çamurumsu şekilde bazen su gibi değişik bi akıntı.İnşallah dediğin gibidir canım bakalım hayırlısı artık bnde merkla bekliyorum ne olcağını mutlkaa haber verrm sana
Tamam kuzum merakla bekliyoruz hayirlisi neyse o olsun insallah kelebegin seninledir❣

X