Masallahhh acaba sonuc bugun cikar mi e nabizdan yine de kontrol et arada kuzum yaa cok heyecanli bence baya baya hamilesin
İnşallah canım..Rabbim en yakın zaman da tüm isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin..Benim test durdukça birazdaha pambeleiyor..Artık kesindir sanırım..H Hayalim5454 kuzum testini gordum simdi bence yarin kanda guzel sonuclar alcaksin tebrik ederim bize de nasip olsun boyle cift cizgiler insallah..
Bugün çıkmaz canım daha önce yaptirdigim da bir gün sonra düşüyordu e nabiza..Evet öyle görünüyor...Şu an sayfadaki tüm arkadaşlar için dileğim en yakın zamanda çift çizgiler görmesi gercekren inanılmaz bir okadar da güzel bir duygu..Masallahhh acaba sonuc bugun cikar mi e nabizdan yine de kontrol et arada kuzum yaa cok heyecanli bence baya baya hamilesin
Bence de kesin canim insallahhhh dualarini hic eksik etme olsun gec olsun guc olmasin bir gun sonra ogreniceksin belli belirsiz degil gayet de belirgin ben eminim ❣Bugün çıkmaz canım daha önce yaptirdigim da bir gün sonra düşüyordu e nabiza..Evet öyle görünüyor...Şu an sayfadaki tüm arkadaşlar için dileğim en yakın zamanda çift çizgiler görmesi gercekren inanılmaz bir okadar da güzel bir duygu..
Canım ikiside önemli bence..yumurtlama olutigunda ve çatlamak üzereyken ovulasyon kirmizilasiyor catladiktan sonrada yumurtlama çatlamış oluyor ve yumurta catladiktan sonar en fazla 1 gün içinde döllenmesi gerekiyor.yani yumurta catladiktan 12 veya 24 saat içinde..ovulasyondan 2 3 gün önce ilişkiye başlanması gerekir ki yumurta catladigi gibi sprem onu dolleyebilsin..Onumuzdeki ay ovulasyon testiyle takip edicem kesin kararim kizlar. Yalniz pik oldugunda ve siliklesmeye baslayinca ikisini de mi degerlendirmek gerek acaba hangisi daha onemli bacinizi bi bilgilendirin
sen koyulaştı mı değerlendir kuzum ben 3 gün pik gördüm 4. gün silikleşti. Mümkün olduğu kadar değerlendirmeye çalıştımOnumuzdeki ay ovulasyon testiyle takip edicem kesin kararim kizlar. Yalniz pik oldugunda ve siliklesmeye baslayinca ikisini de mi degerlendirmek gerek acaba hangisi daha onemli bacinizi bi bilgilendirin
Çok teşekkürler canım benim..Evet yarın kanla birlikte kesinleşecek..30 agustosda randevum var belki ozaman kalp atışında duyoruz..Bence de kesin canim insallahhhh dualarini hic eksik etme olsun gec olsun guc olmasin bir gun sonra ogreniceksin belli belirsiz degil gayet de belirgin ben eminim ❣
Kuzum 30 agustosta bebisini bile gorursun nasipse cok cabuk gelisiyorlarÇok teşekkürler canım benim..Evet yarın kanla birlikte kesinleşecek..30 agustosda randevum var belki ozaman kalp atışında duyoruz..
inşallahh canım , maşallah sana :) belirti sayabileceğin bir şeyler yaşadın mı?Çok teşekkürler canım benim..Evet yarın kanla birlikte kesinleşecek..30 agustosda randevum var belki ozaman kalp atışında duyoruz..
Belirti olarak aslında akıntım olmadı..şimdi şimdi çok az olmaya başladı..Ama goguslerimde aci vardı..Hassaslasmisti..kasıklarımda arada hafif ağrı gibi kramp oluyordu..Beni en çok supelendiren ise aşağı doğru sürekli batma hissi yaşamamdi..inşallahh canım , maşallah sana :) belirti sayabileceğin bir şeyler yaşadın mı?
İnşallah canım..Düşününce zaman hiç geçmiyor..Kuzum 30 agustosta bebisini bile gorursun nasipse cok cabuk gelisiyorlar
ay bunlar bende de var ek olarak akıntım var ayyy hadi inşallah senin gibi güzel haberler alırız bizde canımBelirti olarak aslında akıntım olmadı..şimdi şimdi çok az olmaya başladı..Ama goguslerimde aci vardı..Hassaslasmisti..kasıklarımda arada hafif ağrı gibi kramp oluyordu..Beni en çok supelendiren ise aşağı doğru sürekli batma hissi yaşamamdi..
Listeye dayanamayip emojini koydum nasil da guzellesti bat listemiz masallahh yaİnşallah canım..Düşününce zaman hiç geçmiyor..
Aaa gercektenmi? Ayyy inşallah hamilesindir canım..ne kadar var reglineay bunlar bende de var ek olarak akıntım var ayyy hadi inşallah senin gibi güzel haberler alırız bizde canım
25 haziran kuzum inşallah benimledir bebişimAaa gercektenmi? Ayyy inşallah hamilesindir canım..ne kadar var regline
İnsallah canım..25 haziran kuzum inşallah benimledir bebişim
Sende de güzel haberler bekliyoru en yakın zamanda.. Bu arada benim geç döllenme olduğu için biraz geç öğrendim normalde adetten 6 7 gün önce öğrenmiştim diğerini bu ay ovulasyon takibide yaptım geç yumurtlama oldu..Sen yumurtlama gününü biliyorsun daha erkende ogrenebilirsin..Ama negatif ciksada sonuç sakın üzülme gecikmeden sonra tekrar yaparsın..25 haziran kuzum inşallah benimledir bebişim